کافه کاریز در بوستان نهج‌البلاغه تهران برای همیشه تعطیل می‌شود + فیلم جزئیات جدید از پرداخت معوقات حقوق فروردین ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی و مستمری بگیران دستگیری زن جوان سارق و دو فرزند ۶ و ۱۰ ساله‌اش به جرم سرقت انتقام با سلاح سرد و آتش | ماجرای قتل فجیع جوان ۱۹ ساله به دست سه جوان دیگر در سبزوار صدور حکم برای شکارچی کودکان در تهران | دست‌درازی مرد شیطان‌صفت به ۳۰ کودک بی‌گناه درگیری مسلحانه در معدن طلای سقز با یک کشته و ۳ زخمی (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) چگونه کودک را برای رفتن به مدرسه مشتاق کنیم؟ رونمایی از نخستین ربات وکیل ایران نایب‌رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس: کاهش موالید ناشی از کاهش جمعیت زنان دارای سن باروری است آزمون استخدامی وزارت بهداشت ۲۷ شهریورماه | استخدام ۲۷۰۰۰ نفر الزام سیاست‌گذاری دقیق برای کاشت یک میلیارد درخت آشنایی با انواع خرما، خواص، شیوه نگهداری و نکات مرتبط با خرید | جادوی سلامتی در نخلستان راه‌های افزایش «زباله‌نریزی» در شهر محکومیت ۱۸ میلیاردی قاچاقچیان سوخت در خراسان رضوی (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) تأکید وزیر آموزش و پرورش بر بازنگری محتواهای درسی ۳۳ هزار و ۵۴۳ کلاس درس خراسان رضوی استانداردسازی شده است کشف ۶۵ هزار لیتر سوخت قاچاق در دریای عمان کشف ۸۳ گوشی مسروقه در مشهد | باند قاچاق به افغانستان متلاشی شد (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) قلب نوجوان مرگ مغزی اهل تربت‌حیدریه در سینه‌ای دیگر تپیدن گرفت (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) اعلام نتایج آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی تا چهارشنبه (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) سفر افراد زیر ۱۸ سال به این جزایر، بدون رضایت والدین، ممنوع شد چشم‌انداز تاریک باران پاییزی در خراسان رضوی | ذخایر آبی سد‌های مشهد تنها ۵ درصد! چالش‌های دفاتر خدمات مسافربری خراسان رضوی | رقابت سنگین دفاتر استان با پلتفرم‌های آنلاین تدبیر جدید سازمان محیط زیست برای حفاظت از گونه‌های درمعرض‌خطر | تجهیز مرال‌های مازندران به ردیاب‌های ویژه پشه آئدس دوباره خبرساز شد! نظارت بر نحوه فعالیت مدارس تا پایان سال تحصیلی ادامه دارد | ممانعت شدید از فعالیت مدارس بدون مجوز اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) پرواز‌های مستقیم کیش - اردبیل از دهه دوم مهر ۱۴۰۴ برقرار خواهد شد نابودی حدود ۱۰ هزار تن مواد مخرب لایه اوزون در کشور
سرخط خبرها

خودرو امانتی، سرقتی از آب درآمد

  • کد خبر: ۵۴۵۳۷
  • ۱۳ دی ۱۳۹۹ - ۱۲:۵۱
خودرو امانتی، سرقتی از آب درآمد
عملیات بامدادی و شلیک هوایی پلیس مشهد به جرم سریالی دزد خودرو پایان داد
مهدی قرآنی | شهرآرانیوز؛ ساعت یک بامداد را نشان می‌داد و رفت‌و‌آمد خودرو‌ها به حداقل رسیده بود. سرمای زمستان، انگار گرد مرگ بر خیابان‌ها ریخته بود. یکی از تیم‌های گشتی کلانتری سپاد با هدف پایش و بررسی بخشی از منطقه تحت کنترلشان، مقر فرماندهی خود را ترک کرد. تا قبل از اینکه خودرو گشتی پلیس وارد خیابان شهید چراغچی شود، همه چیز آرام به نظر می‌رسید. رفتار مشکوک راننده یک خودرو سواری نظر مأموران کلانتری سپاد را به خودش جلب کرد و همین ظن پلیسی پای مأموران را به یک عملیات تعقیب و گریز مسلحانه باز کرد.

در این میان سرتیم گشتی پلیس از مرکز پیام شماره پلاک انتظامی خودرو مورد نظر را استعلام گرفت که طولی نکشید مشخص شد این سواری به‌تازگی سرقت شده است. تیم گشتی پلیس با به دست آوردن این سرنخ مراتب را به مقر فرماندهی خود اعلام کرد و طبق دستور برای متوقف ساختن خودرو مورد نظر وارد عمل شد.

خودروی مأموران آژیرکشان به سواری سرقتی نزدیک شد و راننده مشکوک با دیدن پلیس به سرعت خودرواش افزود. خیابان خلوت، زمینه فرار را برای متهم به وجود آورده بود از همین رو راننده جوان بدون توجه به اخطار ضابطان قضایی تا آنجا که ممکن بود پایش را روی پدال گاز می‌فشرد تا از مأموران فاصله بگیرد. مجریان قانون که دیگر برایشان مسجل شده بود راننده سواری مسروقه قصد توقف ندارد به تعقیب آن در خیابان‌های مختلف شهر پرداختند.


سرنگونی مجرم فراری

متهم بدون توجه به اخطار و هشدار پلیس همان‌طور در خیابان می‌تاخت و طولی نکشید که در مدت چند دقیقه میدان سپاد را رد کرد و به میدان شهید فهمیده رسید و سپس فرمان خودرواش را به سمت میدان امام حسین (ع) چرخاند. ساعت دو بامداد را نشان می‌داد که متهم فراری میدان امام حسین (ع) را هم رد کرد و به دل خیابان‌های حبیب ابن‌مظاهر، المهدی و فاطمیه زد. مأموران که برای متوقف ساختن خودرو مسروقه مصمم بودند در این لحظه به ناچار دست به اسلحه شدند و با استفاده از قانون به‌کارگیری سلاح شروع به تیراندازی هوایی کردند. راننده فراری وارد خیابان رسالت شده بود که صدای تیر رعشه بر اندامش انداخت و برای یک لحظه کنترل خودرو را از دست داد. سرعت بالای سواری سرقتی و از دست دادن تعادل سرانجام موجب سرنگون شدن خودرو تحت تعقیب شد.

با اینکه سواری مورد نظر بعد از چند دور چرخیدن دچار خسارت و واژگون شد، اما متهم برای اینکه به دام پلیس نیفتد، همچنان بر طبل فرار می‌کوبید. تاخودرو پلیس به نزدیکی سواری مسروقه رسید. راننده از آن خارج و پای پیاده به فرارش ادامه داد. در این لحظه مأموران که عرصه را بر این متهم خطرناک تنگ کرده بودند در اقدامی غافل‌گیرانه او را زمین‌گر کردند.


ترسیده بودم برای همین فرار کردم

متهم، اما حاضر به همکاری با پلیس نبود و مدعی شد با دیدن خودرو پلیس از ترس پا به فرار گذاشته است. راننده فراری بعد از اینکه به امنیت چند خیابان و بزرگراه مشهد را به‌هم ریخته بود به کلانتری سپاد منتقل شد و تحت بازجویی پلیسی قرار گرفت. این مرد ۴۰ ساله در اظهارات اولیه خود منکر هرگونه جرم از سوی خودش بود و مدعی شد که خودرو واژگون شده را از فردی امانت گرفته است.

صبح دیروز فرمانده انتظامی شهر مشهد در تشریح دیگر ابعاد این پرونده به خبرنگار ما گفت: در حالی که متهم مدعی بود از مسروقه بودن این خودرو بی‌اطلاع بوده و آن را به امانت گرفته بوده است، مالک این سواری شناسایی و صبح جمعه به کلانتری سپاد فراخوانده شد. شاکی که مردی جوان است در اظهاراتش گفت که ۴ روز پیش خودرواش در بولوار شفا سرقت شده که موضوع این پرونده از سوی مأموران دایره تجسس کلانتری شفا تحت پیگیری قرار داشت.
سرهنگ عباس صارمی ساداتی بیان کرد: متهم پس از تکمیل تحقیقات اولیه برای سیر مراحل قانونی تحویل دادسرا داده شد.


دستگیری سارق خودرو در پاستور

این مقام ارشد انتظامی مشهد در ادامه به دستگیری یکی دیگر از سارقان خودرو در هسته مرکزی شهر اشاره کرد و گفت: این عملیات در ساعت ۲۰:۳۰ شامگاه پنجشنبه از سوی مأموران کلانتری احمدآباد مشهد اجرا شد.

سرهنگ صارمی تصریح کرد: مأموران دایره تجسس کلانتری احمد‌آباد هنگام گشت‌زنی در خیابان پاستور به راننده یک خودرو سواری که در حال پرسه‌زنی در کوچه‌های اطراف بود مشکوک شدند و او را متوقف ساختند. راننده مشکوک که در برابر سؤالات مأموران به ضدو‌نقیض‌گویی افتاده بود به کلانتری منتقل شد و مورد بازجویی قرار گرفت. تحقیقات از این فرد ادامه داشت تا اینکه مشخص شد متهم یکی از عاملان سرقت‌های سریالی لوازم داخل خودرو در محدوده احمد‌آباد است. پیش‌تر نیز این سارق سابقه‌دار چهره‌زنی و از سوی پلیس تحت تعقیب بود.

رئیس پلیس مشهد ادامه داد: این متهم ۵۰ ساله دارای چند فقره سابقه کیفری و ساکن یکی از شهرستان‌های نزدیک مشهد است که پس از تکمیل تحقیقات اولیه و تشکیل پرونده به دادسرا معرفی شد. مأموران در این عملیات نیز ضمن توقیف یک دستگاه خودرو سواری مسرقه مقادیری اموال و لوازم خودرو سرقتی را از داخل سواری توقیف شده کشف و ضبط کردند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->