وزیر نفت: تدابیر لازم برای مقابله با مکانیسم ماشه اتخاذ شده است سخنگوی دولت: ساعات کاری ادارات تا پایان شهریور بدون تغییر است گلایه نماینده مجلس از تبعیض در قطع برق منازل نماینده مجلس: اسناد مالکیت جزایر سه گانه ایرانی را به تمام جهان ارسال کنیم جنگ یا صلح | رژه بزرگ ارتش چین با حضور مقامات عالی‌رتبه هم‌پیمان + عکس و فیلم یمن از شلیک یک موشک بالستیک به اراضی اشغالی خبرداد از متن برجام تا صحن شورای امنیت؛ مکانیسم ماشه چگونه عمل می‌کند؟ چین از موشک هسته‌ای جدید خود با بردی به وسعت تمام کره زمین رونمایی کرد اذعان نخست وزیر اسپانیا به شکست اروپا در پاسخ به جنگ غزه توضیحات سخنگوی قوه قضائیه درباره بابک زنجانی، طلا، مکانیسم ماشه و رفع فیلتر ۱۳ کشته در انفجار انتحاری کویته پاکستان جلسه هیئت دولت به ریاست عارف برگزار شد (۱۲ شهریور ۱۴۰۴) حکم بازداشت برای بشار اسد و ۶ مقام سابق سوریه در فرانسه صادر شد لاوروف عدم تشکیل کشور مستقل فلسطین را ریشه بحران خاورمیانه دانست پوتین با کیم جونگ اون دیدار کرد انتشار گزارش سالانه تروریسم در ایران ۱۴۰۳ تصویب کلیات طرح تغییر روند بررسی بودجه حضور رئیس جمهور ایران در مراسم رژه نیرو‌های مسلح چین پزشکیان در دیدار عضو دائم حزب کمونیست چین: باید مقابل زورگویی مخالفان روابط ایران و چین ایستادگی کرد طرح تغییر ساعت کار و تعطیلی پنجشنبه به کمیسیون اجتماعی مجلس ارجاع شد قالیباف: امروز اصلی‌ترین مصداق وحدت کشور‌های اسلامی باید در مبارزه با رژیم صهیونیستی باشد افزایش شمار خبرنگاران شهید در غزه به ۲۴۸ نفر (۱۱ شهریور ۱۴۰۴) ناامیدی ترامپ از پوتین؛ ادعای نابودی برنامه هسته‌ای ایران و ساخت «گنبد طلایی» دفاعی + ویدئو سخنگوی سپاه: ایران در موضع برتر، آتش‌بس را پذیرفت اعتراض متفاوت ۲۵۰ رسانه در ۷۰ کشور جهان به شهادت خبرنگاران در غزه امیر قطر از تصمیم کانادا برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین استقبال کرد شهادت تصویربردار رسانه فلسطینی در حمله اسرائیل به غزه (۱۱ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

رئیس جمهور: امیدواریم خرید و انتقال واکسن کرونا در هفته‌های آینده انجام شود

  • کد خبر: ۵۴۶۹۵
  • ۱۴ دی ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۸
رئیس جمهور: امیدواریم خرید و انتقال واکسن کرونا در هفته‌های آینده انجام شود
رئیس جمهور گفت: دولت امیدوار است با اقدامات انجام شده در هفته‌های آینده و با خرید واکسن و انتقال آن به داخل کشور، واکسیناسیون براساس اولویت‌بندی و جدول آماده شده از جامعه هدف در کشور با اولویت کادر درمانی و سالمندان آغاز شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ در جلسه روز یکشنبه ستاد هماهنگی اقتصادی دولت که به ریاست حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی برگزار شد، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و بانک مرکزی از فعالیت‌ها و اقدامات انجام گرفته در تأمین منابع و خرید واکسن کرونا از تولیدکنندگان مختلف در خارج از کشور، گزارش‌هایی ارائه کردند.

 

رئیس جمهور با تأکید بر لزوم تسریع در اقدامات و فعالیت‌های انجام گرفته در این زمینه تصریح کرد: بانک مرکزی، وزارت امور خارجه و سازمان برنامه و بودجه باید در کنار وزارت بهداشت که مسئول دقت‌های لازم کارشناسی است، به‌گونه‌ای برنامه ریزی کنند که خرید و انتقال واکسن به کشور سریع‌تر به سرانجام برسد.

 

روحانی در بخش دیگری از این جلسه با اشاره به تجارب به دست آمده از خلال سه سال مقابله با جنگ تحمیلی اقتصادی گفت: دولت با تکیه بر تجارب به دست آمده از ایستادگی در برابر این جنگ تمام عیار و خنثی‌سازی تحریم‌های غیرانسانی، بودجه سال آینده کشور را با هدف توسعه اقتصادی و نیز حمایت مؤثر معیشتی از مردم، تنظیم کرده است.

 

رئیس دولت دوازدهم اضافه کرد: وضعیت و شرایط اقتصادی کشور اقتضا می‌کند که با لحاظ تمامی الزامات، نیازها و داشته‌های کشور، افقی امیدوارکننده و آرامش‌زا در توسعه اقتصادی و معیشت و مردم باید اثرات مثبت آن را در زندگی خود احساس کنند. به همین دلیل باید از هر گونه تصمیمی که منجر به فشار مضاعف اقتصادی به معیشت مردم و اقتصاد کشور شود، پذیرفته نخواهد بود.

 

روحانی تأکید کرد: میزان درآمدهای مالیاتی یا درآمدهای حاصل از صدور نفت و فراورده‌ها، در بودجه پیشنهادی بر مبنای پیش‌بینی روند اقتصادی کشور در سال آینده به صورت واقع‌بینانه و با تأکید بر توان اقتصادی و استیفای حقوق کشور تنظیم شده است.

 

منبع: پایگاه اطلاع رسانی رئیس جمهوری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->