ترامپ دستور اعزام ناو هواپیمابر آمریکا به کارائیب را صادر کرد واکنش FATF به تصویب پالرمو در ایران: فعلا در لیست سیاه بمانید فرانسه به اوکراین جنگنده و موشک جدید می دهد پایان حقوقی قطعنامه ۲۲۳۱؛ ایران، روسیه و چین خاتمه راستی‌آزمایی برجام را به آژانس اعلام کردند ایهود باراک به تجاوز جنسی وحشیانه متهم شد حمله پهپادی اسرائیل به یک خودرو در جنوب لبنان با ۲ شهید بازدید عراقچی از منزل رهبر معظم انقلاب در مشهد + تصاویر افشاگری ترامپ درباره نقشش در انفجار پیجرهای حزب‌الله لبنان انفجار ۲ بمب در خیبرپختونخوا پاکستان رئیس مجلس شورای اسلامی: از تصمیم دولت برای واگذاری اختیارات به استان‌ها حمایت می‌کنم عارف: شبکه نخبگان ایرانی در داخل و خارج کشور تشکیل شود آلمان از طرح اسرائیل برای اشغال کرانه باختری انتقاد کرد آیت‌الله علم‌الهدی: دشمن به دنبال تضعیف خداباوری در نسل جوان است| هدف انقلاب اسلامی توسعه و عزت دین است الحوثی: ارتش یمن در بالاترین سطح آمادگی قرار دارد آمادگی نیرو‌های نظامی ونزوئلا برای مقابله با تهدید‌های آمریکا اردوغان: باید فشار دیپلماتیک جدی بر اسرائیل اعمال شود سقوط هواپیمای جدید نیروی هوایی آمریکا (۲ آبان ۱۴۰۴) سومین حکم جلب بشار اسد توسط فرانسه صادر شد روسیه نقض حریم هوایی لیتوانی را تکذیب کرد حمله پهپادی اوکراین به قلب روسیه (۲ آبان ۱۴۰۴) اقدام بی‌سابقه نخست وزیر جدید ژاپن در ارتباط با کره شمالی مذاکرات تجاری آمریکا با کانادا لغو شد (۲ آبان ۱۴۰۴) حمله پلیس اکوادور با گاز اشک آور به معترضان (۲ آبان ۱۴۰۴) ترامپ: عملیات گسترده علیه کارتل‌های مواد مخدر آغاز می‌شود پورمحمدی: به جریانات داخلی توصیه می‌کنم که به منافع ملی فکر کنیم لفاظی نماینده آمریکا در سازمان ملل علیه ایران: از جاه طلبی دست بردارید
سرخط خبرها

کدخدایی: در رایزنی با وزارت کشور به دنبال افزایش تعداد صندوق‌های رأی هستیم

  • کد خبر: ۵۴۷۳۳
  • ۱۴ دی ۱۳۹۹ - ۱۷:۲۶
کدخدایی: در رایزنی با وزارت کشور به دنبال افزایش تعداد صندوق‌های رأی هستیم
سخنگوی شورای نگهبان گفت: شورای نگهبان در تلاش است سلامت انتخابات و سلامت مردم را مدنظر قرار بدهد و با وزارت کشور مشغول رایزنی‌هایی هستیم تا تدابیری از جمله افزایش صندوق‌های رأی و افزایش صندوق‌های سیار را داشته باشیم.

به گزارش شهرآرانیوز؛ صبح امروز کدخدایی سخنگوی شورای نگهبان در بدو ورود به استان ایلام جهت معرفی و تودیع رئیس دفتر نظارت و بازرسی انتخابات این استان طی سخنانی در جمع خبرنگاران گفت: خوشحالم که امروز در خدمت مردم غیور و ولایتمدار ایلام هستم و این شهر شهیدپروری که سابقه درخشانی در همه صحنه‌های انقلاب از جمله جنگ تحمیلی داشته است.

 

سخنگوی شورای نگهبان افزود: انتخابات آینده به دلیل بحث ویروس منحوسی که شیوع پیدا کرده نگرانی‌هایی را ایجاد کرده است و شورای نگهبان در تلاش است سلامت انتخابات و سلامت مردم را مدنظر قرار بدهد.

 

کدخدایی ادامه داد: با وزارت کشور مشغول رایزنی‌هایی هستیم که امیدواریم تدابیری از جمله افزایش صندوق‌های رأی و افزایش صندوق‌های سیار را داشته باشیم.

 

رئیس پژوهشکده با بیان اینکه چنانچه دوستان وزارت کشور پیشنهاداتی داشته باشند و اگر لازم باشد اقداماتی دیگری هم صورت خواهد پذیرفت، گفت: ممکن است از لحاظ قانونی، مواردی نیاز به اصلاح قانون داشته باشد که در این فرصت، این اصلاحات باید انجام شود تا ما بتوانیم در یک شرایط کاملاً بهداشتی و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی انتخابات آینده را برگزار کنیم و شاهد حضور پر شور مردم در انتخابات باشیم.

 

وی با توجه به بحث الکترونیکی شدن انتخابات خاطرنشان کرد: بسیاری از بخش‌های انتخابات، الکترونیکی شده است که فقط بخش أخذ رأی به دلیل اینکه زیرساخت‌ها هنوز آماده نشده‌‍ باقی مانده است و ما به عنوان شورای نگهبان باید از انتخابات و رأی مردم پاسداری کنیم.

 

کدخدایی با بیان اینکه امنیت انتخابات برای ما بسیار مهم است، تأکید کرد: آراء مردم باید همانگونه که در صندوق‌های رأی ریخته می‌شود، قرائت شود.

 

سخنگوی شورای نگهبان در پایان خاطرنشان کرد: در صورت رفع مشکلات امنیتی و آماده شدن زیرساخت‌ها، شورای نگهبان مانعی برای الکترونیکی شدن کامل انتخابات نمی‌بیند.

 

منبع: پایگاه اطلاع‌رسانی شورای نگهبان

 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->