ثبت‌نام دانش‌آموزان افغانستانی تا پایان شهریور با مدارک معتبر امکان پذیر است جسد مردی پس از ۳۸ سال در بدخشان پیدا شد هشدار برنامه جهانی غذا درباره وضعیت بازماندگان زمین‌لرزه در شرق افغانستان | همه چیز را از دست داده‌اند کاهش دما بلای جان زلزله‌زدگان افغانستان کمک‌های جمعیت هلال احمر خراسان رضوی برای زلزله‌زدگان افغانستان ارسال شد از محله ایثارِ مشهد تا دل مناطق زلزله‌زده افغانستان دیدار سرپرست سفارت ایران در کابل با مقامات ارشد طالبان ایران دومین محموله کمک‌های امدادی را به افغانستان تحویل داد | بیکدلی: در کنار مردم افغانستان هستیم شیعیان کابل به زلزله زدگان هم‌وطن خود در کنر خون اهدا کردند داستان ازدحام اتباع افغان در خیابان ولیعصر تهران چه بود؟ محموله ۱۰۰ تنی کمک‌های ایران، به مناطق زلزله‌زده افغانستان رسید قیمت امروز پول افغانی (شنبه پانزدهم شهریورماه ۱۴۰۴) دادگاه طالبان عکاسی از زنان در عملیات‌های امداد به زلزله‌زدگان را ممنوع کرد زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۵/۲ ریشتر کنر در افغانستان را تکان داد (۱۴ شهریور ۱۴۰۴) تاریخ و ساعت بازی تیم‌های ملی فوتبال افغانستان و هند در کافا ۲۰۲۵ توضیحات سخنگوی دولت درباره تاثیر خروج اتباع روی قیمت‌ها + فیلم معاون وزیر راه: بندر چابهار به شبکه ریلی سراسری متصل خواهد شد | افغانستان به آب‌های آزاد می‌رسد وزیر خارجه آلمان: انتقال پناهجویان افغانستانی تا پایان ۲۰۲۵ تکمیل می‌شود زلزله بخش‌های جنوب شرقی افغانستان را لرزاند (۱۱ شهریور ۱۴۰۴) بقائی: موضوع آب یکی از دستورکار‌های ثابت مذاکراتی وزارت امور خارجه با طرف‌ افغانستانی است رئیس مرکز امور اتباع وزارت کشور: تا پایان سال باید ۸۰۰ هزار نفر دیگر از اتباع غیرمجاز از کشور خارج شوند
سرخط خبرها

نگهداری متفاوت انگور در افغانستان + فیلم

  • کد خبر: ۵۴۸۲۶
  • ۱۵ دی ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۸
  • ۱
نگهداری متفاوت انگور در افغانستان + فیلم
روش‌های مختلفی برای تازه نگه داشتن میوه وجود دارد، ولی مردم افغانستان ابتکار جالبی برای تازه ماندن انگور برای زمستان به کار می‌برند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ در گذشته مردم افغانستان می‌خواستند در شب‌های زمستان میوه‌های متنوعی داشته باشند و برای این کار کنگینه می‌ساختند.

 

کنگینه ظرف‌های به شکل یک کوزه بود که از گل ساخته می‌شد و میوه‌های مثل انگور را درون آن قرار می‌دادند، بعد روی آن را با گل طوری می‌بستند که هیچ مجرایی برای داخل شدن هوا و نفوذ آن در میان آن ظرف باقی نمی‌ماند.

 

این ظرف‌ها را در زیر زمین و جای سرد و تاریک می‌گذاشتند. بعد در زمستان باز می‌کردند و میوه تازه را میل می‌کردند.

 

تعداد بازدید : 477
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
کیومرث
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۵۷ - ۱۳۹۹/۱۰/۱۵
0
0
فقط عالی
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->