عظیمی‌راد: پرونده تاثیر قطعی معدل در کنکور سراسری، به نفع کنکوری‌ها بسته شد بهترین زمان غذا خوردن برای ورزش؛ قبل، حین یا بعد؟ مستمری مددجویان کمیته امداد و بهزیستی واریز شد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) پاسخ‌های رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد به مشکلات مردمی | از تبانی پزشک و آزمایشگاه تا زمان ویزیت هر بیمار کاهش ۳۰ درصدی بارش‌ها در ۱۸ استان کشور نسبت به آمار بلند مدت رمزگشایی از ۴۰۰ فقره سرقت توسط پلیس مشهد | دستگیری سارقان بام بازار‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | احتمال انتقال هوای غبارآلود از ترکمنستان طی روز جمعه باقلا برای چه افرادی مضر است؟ دم‌نوش‌ها و نوشیدنی‌های گیاهی عالی برای هر زمان از روز بازنشستگان تأمین اجتماعی: شرایط دریافت وام ۵۰ میلیون تومانی را تسهیل کنید آیا گلودرد مداوم نشانه ابتلا به سرطان است؟ پیش‌بینی هواشناسی کشور (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | ۲ سامانه بارشی در راه ایران خوردنی‌هایی که به کاهش آلرژی کمک می‌کنند افزایش عجیب اضافه‌وزن و چاقی در کشور امروز، آخرین مهلت ثبت‌نام نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۴ | غیرقابل تمدید (۲۱ فروردین) گره ۸۰۰ هزار میلیارد تومانی مناسب سازی مدارس کشور قتل زن جوان به دست همسرش در نور | قاتل اعتراف کرد کشف بیش از ۲ کیلوگرم تریاک از معده قاچاقچیان در خراسان‌شمالی طرح‌های کمیته امداد برای سرمایه‌گذاری در تولید ملی| از آموزش تا ایجاد ۱۳ هزار اشتغال برای مددجویان هیچ پروژه قانونی به نام پتروشیمی میانکاله وجود ندارد کمبود کپسول اکسیژن در حادثه حریق درمانگاه مشیریه تکذیب شد محمد درویش: بزرگترین ناترازی آب کشور در خراسان رضوی است حادثه برای سرویس مدرسه در قم | راننده و ۴ دانش آموز دختر مصدوم شدند داروی بیش فعالی مصرف می‌کنید؟ فشار خونتان را کنترل کنید خلع‌سلاح محیط‌بانان نیاز به پشتوانه مطالعاتی دارد| درگیری‌های مسلحانه در صیانت از محیط‌زیست باید برچیده شود آتش‌سوزی در یکی از هتل‌های کربلا| هیچ زائر ایرانی در آتش‌سوزی هتل شمس کربلا آسیب ندیده است (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) کشف ۴۰ کیلوگرم خاک و سنگ جزیره هرمز از گردشگران نوروز ۱۴۰۴ سقوط یک سنگ، علت فوت کارگر معدن فلورین بجستان | قطعی برق، شاید مقصر حادثه (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) ۹۷۰ نوزاد از خدمات بانک شیر مشهد بهره‌مند شدند (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) واکنش دانشگاه کاشان به حادثه مارمولک در غذای سلف دانشجویی ریزش معدن در بجستان خراسان رضوی یک فوتی و ۲ مصدوم برجای گذاشت (۲۰ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

گونه «نیجریه‌ای» کرونا این ویروس را خطرناک‌تر کرد

  • کد خبر: ۵۵۰۹۸
  • ۱۷ دی ۱۳۹۹ - ۱۹:۲۰
گونه «نیجریه‌ای» کرونا این ویروس را خطرناک‌تر کرد
دانشمندان از کشف سویه جدیدی از ویروس کرونا در نیجریه خبر دادند. گفته شده که این گونه جدید قدرت بیماری زایی بالاتر در مقایسه با انواع قبلی دارد. این گونه جدید هنگام تست از دو فرد مبتلا در نیجریه کشف شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، ساندی اومنیلابا، ویروس شناس اروپایی اعلام کرد سویه جدید ویروس کرونا که در نیجریه کشف شده ممکن است قدرت بیماری زایی بالاتری در مقایسه با انواع قبلی داشته باشد.

وی گفت: آنچه از نظر بالینی می توانیم بگوییم این است که افراد بیشتری با علائم و نشانه های شدیدتر بیماری داریم.

علاوه بر این ، سویه جدید گرونا همچنین دارای سرعت پشیوع بالاتر از انواع قبلی بوده و مثلاً یک نفر می تواند بیماری را به طور همزمان به چهار یا پنج نفر از اعضای خانواده خود منتقل کند.

دانشمندان خاطرنشان كردند كه جهش ها يک پديده طبيعي براي ويروس است ، اما شكل هاي شديدتر بيماري ناشي از سويه جديد نياز به مطالعه دقيق اين گزينه از ویروس کرونا دارد.

ظهور یک نوع جدیدتر ویروس کرونا در نیجریه در پایان دسامبر اعلام شد. طبق اطلاعات مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری آفریقا (CDC) ، هنگام مطالعه تست گرفته شده از دو بیمار در ایالت اوسون نیجریه ، نوع جدیدی از ویروس کرونا کشف شد.

پزشکان خاطرنشان کردند که نتیجه گیری در مورد منحصر به فردی نوع جدید ویروس کرونا بر اساس دو یا سه توالی ژنتیکی صورت گرفته است.

منبع: اسپوتنیک
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->