رضایت مندی زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی از خدمات نوروزی شهرداری مشهد حسامی: حل مسائل اساسی شهری باید ازجمله اهداف زیست‌بوم نوآوری باشد مدیریت شهری مشهد از برنامه‌های خلاقانه و نوآورانه حمایت می‌کند اعزام کاروان ۳۰۰ نفره راهیان نور شهرداری مشهد به مناطق عملیاتی غرب کشور نگرانی از حمله ملخ‌ها به روستا‌های مشهد، بی‌اساس است | اعلام آخرین وضعیت از مناطق درگیر رونمایی از مدل بهینه زیست‌بوم نوآوری مدیریت شهری مشهد + فیلم طراحی و اجرای مدرن‌ترین زمین بازی کودکان در مشهد | تلفیق بازی، یادگیری و خلاقیت راه‌اندازی زیپ لاین، کابل گلایدر، دوچرخه کابلی و پل ماجراجویی در چهار بوستان بزرگ مشهد قصه ناتمام دیوارهای شهرک شهید بهشتی مشهد | ماجرای دیواری که مسیر اصلی خیابان را مسدود کرده است شهردار مشهد مقدس: اگر روش‌های نوین به کمک مدیریت شهری نیاید، امکان اداره شهر را نخواهیم داشت ویدئو | آغاز مسافرگیری فاز اول خط ۳ متروی مشهد از ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ رئیس شورای عالی استان‌ها: دو فوریت طرح اصلاح جزء (۳) بند (ب) ماده (۱۰۶) قانون برنامه پنج‌ساله هفتم، برای برقراری فوق‌العاده خاص کارکنان و کارگران شهرداری‌ها تصویب شد شورای اسلامی شهر مشهد تصویب کرد: نام‌گذاری ۴ سالن ورزشی به نام شهدا | نوسازی ناوگان ون فرسوده و واگذاری ۱۳۰ دستگاه ون «وانا» + فیلم سرویس‌دهی رایگان خط دو متروی مشهد در سالروز شهادت امام‌جعفرصادق(ع) (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) کیفیت هوای کلانشهر مشهد، در مرز آلودگی (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) نوآوری، ضرورت و فرصت پیش‌روی مدیریت شهر نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: در دوره ششم، باید گره‌های چندده‌ساله شهر مشهد باز شود ساختمان ستاد و فرماندهی آتش‌نشانی مشهد در آستانه بهره‌برداری حاشیه هایی از ترافیک پل شهید عباسپور مشهد تمرکز بر حداکثر بهره‌وری منابع آبی موجود برای فضای سبز مشهد در سال ۱۴۰۴ تور مجازی فاز اول خط سه مترو مشهد | با ابر پروژه خط ۳ قطارشهری مشهد بیشتر آشنا شوید
سرخط خبرها

تا پایان سال ۶ پروژه بزرگ‌مقیاس در مشهد به بهره‌برداری می‌رسد

  • کد خبر: ۵۵۳۶۴
  • ۲۱ دی ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۷
تا پایان سال ۶ پروژه بزرگ‌مقیاس در مشهد به بهره‌برداری می‌رسد
مدیرکل نظارت بر اجرای طرح‌های زیربنایی شهرداری مشهد گفت: تا شهریور ۱۴۰۰ حدود ۲۰ پروژه بزرگ‌مقیاس با اعتبار ۲ هزار میلیارد تومان در شهر مشهد افتتاح خواهد شد.
لاله سادات کوثری | شهرآرانیوز؛ مدیرکل نظارت بر اجرای طرح‌های زیربنایی شهرداری مشهد گفت: تا شهریور ۱۴۰۰ حدود ۲۰ پروژه بزرگ‌مقیاس با اعتبار ۲ هزار میلیارد تومان در شهر مشهد افتتاح خواهد شد. قرارداد اکثر این‌پروژه‌ها بسته شده و از پیشرفت ۶ تا ۹۷ درصدی برخوردارند.

سیدمحمود ریحانی افزود: از این ۲۰ پروژه تا پایان امسال ۶ پروژه شامل اردوگاه سامان‌دهی معتادان متجاهر با هزینه‌ای بالغ بر ۲۰ میلیارد تومان، پارکینگ آزادی با هزینه ۳۰۰ میلیارد تومان در نیمه بهمن، بازگشایی مسیر کوشش تا خلج با هزینه ۵۰ میلیارد تومانی تا ۲۰ بهمن، پل ابوطالب با هزینه ۸۰ میلیارد تومانی در نیمه اسفند، دوربرگردان شهید برونسی با اعتبار۷۰ میلیارد تومانی در ۲۰ اسفند و بولوار‌الزهرا (س) در منطقه ۵ با ۳۰ میلیارد تومان اعتبار در ۲۵ اسفند ماه امسال افتتاح می‌شود.

وی درباره سایر پروژه‌هایی که در سال آینده افتتاح خواهد شد نیز تصریح کرد: پروژه پارک مهریز در اول اردیبهشت ۱۴۰۰ با ۳۰ میلیارد تومان اعتبار، تقاطع غیرهمسطح مصلا در ۲۵ اردیبهشت سال آینده با ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار و سامان‌دهی کال اسماعیل‌آباد در نیمه تیرماه سال آینده با ۲۰ تا ۲۵ میلیارد تومان اعتبار به بهره‌برداری خواهد رسید.

ریحانی ادامه داد: بولوار ۴۵ متری سردخانه در منطقه ۷ شهرداری مشهد نیمه تیرماه سال آینده با ۶۰ میلیارد تومان هزینه، ۲.۵ کیلومتر ابتدایی بزرگ‌راه مشهد-چناران با هزینه ۷۰ میلیارد تومانی در ۲۰ تیر سال آینده و پارکینگ هشت‌آباد در ابتدای مرداد ۱۴۰۰ با هزینه‌کرد ۸۰ میلیارد تومانی به بهره‌برداری می‌رسند.
مدیرکل نظارت بر اجرای طرح‌های زیربنایی شهرداری مشهد اضافه کرد: برای بهره‌برداری در سال آینده پروژه‌های دیگری نظیر پردیس تئاتر شهر با ۱۵۰ میلیارد تومان اعتبار برای ۱۰ مرداد، پروژه رودپارک چهل‌بازه با اعتبار تقریبی ۲۰۰ میلیارد تومان برای ۱۳ مرداد و تقاطع چهارسطحی آزادگان هم در ۱۷ مرداد سال آینده برنامه‌ریزی شده‌اند.


بهره‌برداری از ۳ سطح تقاطع آزادگان تا پایان سال

ریحانی با بیان اینکه ۳ سطح از تقاطع چهارسطحی آزادگان تا آخر امسال بهره‌برداری خواهد شد افزود: ۲ سطح باقی‌مانده آن در مرداد سال آتی، با مجموعا ۴۰۰‌میلیارد تومان هزینه‌کرد به بهره‌برداری خواهد رسید.
وی درباره تقاطع غیرهمسطح خلیج‌فارس نیز گفت: این‌پروژه با ۱۵۰ میلیارد تومان اعتبار تا شهریور آینده و پارکینگ پرستار نیز با هزینه ۵۰ میلیارد تومانی تا ۳۱ مرداد به بهره‌برداری خواهد رسید.
این‌مقام مسئول بیان کرد: پارکینگ پرستار در مرحله نازک‌کاری قرار دارد. کار اسکت‌بندی این‌پروژه به اتمام رسیده و آسانسور و تأسیسات در حال نصب و راه‌اندازی است. پروژه چپ‌گرد آزادی به میثاق نیز در شرف انعقاد قرار داد است.

مدیرکل نظارت بر اجرای طرح‌های زیربنایی شهرداری مشهد افزود: یک فاز پروژه رودپارک تا فروردین و فاز دوم آن تا مرداد باید به اتمام برسد؛ بنابراین برای این‌پروژه باید شب‌ها نیز عملیات عمرانی را ادامه داد، اما با توجه به اینکه تعدادی از شهروندان از تخلیه بار در این‌پروژه شاکی بودند ما هم برنامه‌ریزی کردیم که این‌کار‌ها شب‌ها انجام نشود.

ریحانی درباره پروژه پردیس تئاتر هم اضافه کرد: در این‌پروژه نیز برنامه‌ریزی اجرایی به‌گونه‌ای است که مشکلی برای همسایگان ایجاد نشود.
مدیرکل نظارت بر اجرای طرح‌های زیربنایی شهرداری مشهد تصریح کرد: پروژه‌های بزرگ‌مقیاس که به‌طور عمده بالای ۲۰ تا ۳۰ میلیارد تومان اعتبار دارد به‌طور مستقیم زیر نظر این‌اداره‌کل است. ریحانی با بیان اینکه پروژه‌های کلانی نیز در زیرمجموعه شهرداری‌های مناطق تعریف شده است افزود: به عنوان مثال پروژه پارکینگ پرستار یا بولوار الزهرا (س) ازجمله این‌موارد است که از نظر فنی به خود مناطق تفویض می‌شود.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->