کیفیت امروز هوای مشهد «قابل قبول»، اما در مرز ناسالم شدن (پنج‌شنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ویدئو | بابک شهبازی چه اطلاعاتی را به موساد فروخته بود؟ + تصاویری از اعترافات و لحظه دستگیری مصلی و المان شهدای مدافع حرم بوستان خورشید و ۱۵ پروژه عمرانی در منطقه ۹ مشهد فردا (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) افتتاح می‌شود شهردار مشهد مقدس: جهاد تبیین و امیدآفرینی یکی از وظایف اصلی خبرنگاران است سکونت ۲۰ میلیون نفر در بافت‌های ناکارآمد | تعریف ۱۸‌ همت پروژه توسط دفاتر تسهیلگری سخنگوی وزارت خارجه: ایران و اروپا امروز به صورت تلفنی رایزنی می‌کنند استاندار خراسان رضوی: کنگره بزرگداشت ۱۸ هزار شهید استان فرصتی مهم برای همگرایی است بوستان جدید در مشهد با امکانات ویژه | پارک بانوان بوستان کرامت در دست احداث کریمدادی: پروژه بوستان کرامت با مشکل تأمین منابع مالی مواجه است وضعیت ناسالم هوای مشهد تا عصر امروز (چهارشنبه، ۲۶ شهریور ۱۴۰۴) برای گروه‌های حساس شهردار مشهدمقدس از تلاش برای تکمیل بوستان کرامت تا پایان سال جاری خبرداد (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) آغاز فعالیت دبیرخانه نشان مشهدالرضا (ع) قالیباف: پیشرفت کشور در گرو فرصت دادن به نخبگان است + فیلم گروسی با یک مقام آلمانی درباره ایران گفت‌وگو کرد تسریع در ابلاغ آرای ماده ۱۰۰ در مشهد؛ تضمینی برای حقوق مالکین خودکفایی در ساخت تجهیزات مکانیکی پالایشگاه گاز در مشهد «مشهد مهربان»؛ هم‌افزایی شهروندان و نهاد‌ها برای بازگرداندن کودکان بازمانده از تحصیل اجاره ملک در مشهد ثابت ماند | مبلغ اجاره‌ها مشابه با سال قبل پویش «مشهد مهربان»، گامی مهم برای بازگرداندن کودکان بازمانده از تحصیل مشهدی به چرخه آموزش جزئیات برگزاری بیست‌وچهارمین نمایشگاه عرضه مستقیم کالا (فروش پاییزه) مشهد
سرخط خبرها

رونمایی از زیرساخت هم‌پذیرندگی «کیان» در نمایشگاه تراکنش ایران

  • کد خبر: ۵۵۵۰۷
  • ۲۲ دی ۱۳۹۹ - ۰۹:۰۴
رونمایی از زیرساخت هم‌پذیرندگی «کیان» در نمایشگاه تراکنش ایران
مدیر عامل سازمان فاوا شهرداری مشهد از رونمایی از زیرساخت هم‌پذیرندگی کیف پول‌های موبایلی ایران «کیان» در نمایشگاه تراکنش ایران که هفته آتی برگزار می‌شود، خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدجواد رجائیان با اعلام این خبر گفت: زیرساخت هم‌پذیرندگی کیف پول‌های موبایلی ایران که با عنوان اختصاری «کیان» از آن نام می‌بریم، در ششمین دوره نمایشگاه تراکنش ایران با حضور مقامات و مسئولان کشوری رونمایی خواهد شد. سازمان فاوا شهرداری مشهد در این نمایشگاه که روز‌های ۲۳ و ۲۴ دی‌ماه جاری در تهران برگزار می‌شود، حضور داشته و دستاورد‌های خود در زمینه شیوه‌های نوین پرداخت را معرفی خواهد کرد.


وی افزود: موضوع محوری این رویداد با عنوان ITE ۲۰۲۰ در سال جاری، «اکوسیستم بانکداری و پرداخت دیجیتال» است و طی آن موضوعات تخصصی همچون نئوبانک‌ها، کیف پول الکترونیکی، هویت و تحول دیجیتال، چالش بورسی شدن استارتاپ‌ها و خلاء‌های نوآوری در صنعت بانکداری و پرداخت به بحث گذاشته می‌شود.
مدیرعامل سازمان فاوا شهرداری مشهد با اشاره به پیش‌زمینه‌های طراحی زیرساخت «کیان» افزود: با گسترش شیوه‌های نوین پرداخت و به‌ویژه کیف پول‌های موبایلی در کشور، امروزه خلأ ناشی از عدم وجود یک زیرساخت یکپارچه برای اپلیکیشن‌های فعال در این زمینه، بیش از پیش احساس می‌شود.


رجائیان در ادامه تصریح کرد: هرچند تعدد کیف پول‌های موبایلی در کشور و روند رو به افزایش آنها، سبب رشد این عرصه در کشور خواهد بود، اما پراکندگی و عدم انسجام آن‌ها می‌تواند شهروندان و کاربران را در فرایند استفاده از آن‌ها دچار سردرگمی و مشکلاتی نماید؛ کما اینکه ضرورت استفاده از کیوآرکد‌های متعدد در مراکز پذیرنده از همین دست مسائل است.


وی با تأکید بر لزوم اسقرار فرایند‌های تسهیل‌کننده برای تشویق جامعه به استفاده از شیوه‌های نوین پرداخت گفت: با توجه به خلأ موجود در این حوزه، زیرساخت هم‌پذیرندگی کیف پول‌های موبایلی کشور با عنوان «کیان» می‌تواند به عنوان یک راهکار بنیادی، سبب همگرایی و انسجام اپلیکیشن‌های فعال در این عرصه شود و بستر لازم برای گرایش بیشتر عموم به این زمینه را فراهم آورد. این زیرساخت نه تنها در مشهد، بلکه در تمامی سطح کشور و برای همه افراد جامعه قابل استفاده بوده و ظرفیت بالایی برای گسترش حوزه خدمات مالی در طراحی آن پیش‌بینی شده است.


لازم به ذکر است؛ در حال حاضر این سرویس در شهر مقدس مشهد در زمینه‌های پرداخت موبایلی مترو، تاکسی و بی‌آرتی، همچنین شارژ پلاک خودرو و پرداخت عوارض خودرو فعال گردیده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->