۳ مسیر محتمل برای آینده سیاسی سودان عفو بین‌الملل درخصوص فجایع وحشتناک سودان هشدار داد وزیر دفاع پاکستان در آستانه گفت‌و‌گو‌های صلح استانبول، افغانستان را تهدید کرد اطلاعات سپاه عنوان کرد: تکذیب دستگیری تعدادی از پرسنل مرکز حفاظت و اطلاعات قوه‌قضائیه وزیر علوم: پیوند دانشگاه با جامعه و صنعت تقویت می‌شود تقدیر بایدن از آمریکایی‌ها برای انتخاب ممدانی رفیع‌زاده: طرح فوریت‌های اداری در استان‌ها به صورت آزمایشی اجرا خواهد شد ادامه حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان (۱۵ آبان ۱۴۰۴) یک نماینده مجلس: به دنبال این هستیم که حتماً قانون ازدواج با اتباع خارجی را اصلاح کنیم | به هیچ تبعه خارجی در موضوع ازدواج تابعیت داده نمی‌شود عراقچی: از جنگ ۱۲ روزه، درس‌های بزرگی فرا گرفتیم و از روز ۲۳ خرداد قوی تریم قالیباف در دیدار همتای پاکستانی: از موضع صریح پاکستان در حمایت از کشورمان در جنگ ۱۲ روزه تقدیر می کنم نماینده مجلس: آمریکایی‌ها از هیچ ظلمی علیه ملت ایران دریغ نکرده‌اند یک ناو هواپیمابر انگلیسی به مدیترانه اعزام شد ترامپ: با زهران ممدانی باید مهربان بود پزشکیان وارد سنندج شد قالیباف: مجلس شورای اسلامی در مسیر توسعه همکاری‌ها با پاکستان گام برمی‌دارد رایزنی سه‌جانبه ایران، روسیه و چین درباره پرونده هسته‌ای تهران لاف‌زنی‌های ترامپ ادامه دارد | از قدرت اتمی جهان تا غیبت در اجلاس گروه ۲۰ رژیم اسرائیل ۳۹ شهروند سوری را ربود پزشکیان: ساختار آموزش کشور را متحول خواهیم کرد تمدید بازداشت دادستان نظامی سابق رژیم اسرائیل ممدانی جنگ با ترامپ را آغاز کرد ترور عضو حزب جماعت علمای اسلام در پاکستان مدودف: روسیه مجبور به آماده‌سازی آزمایش‌های هسته‌ای شد عراقچی: منطق مقاومت برتر از منطق تسلیم است اردوغان: چشم طمعی به اراضی هیچ کشوری نداریم پایان رزمایش مشترک اسرائیل و یونان بر فراز دریای مدیترانه
سرخط خبرها

هشدار درباره آشوب بزرگ در آستانه تحلیف «بایدن»

  • کد خبر: ۵۵۷۰۸
  • ۲۵ دی ۱۳۹۹ - ۱۵:۵۹
هشدار درباره آشوب بزرگ در آستانه تحلیف «بایدن»
به‌دنبال هرج‌ومرج روز چهارشنبه در ساختمان کنگره آمریکا و بالاگرفتن تهدید‌های خشونت‌آمیز طرفداران ترامپ، اف‌بی‌آی هشدار داده که ممکن است در روز‌های منتهی به مراسم تحلیف بایدن، آشوبی دیگر به راه بیفتد.
هدی جاودانی | شهرآرانیوز؛ به‌دنبال هرج‌ومرج روز چهارشنبه در ساختمان کنگره آمریکا و بالاگرفتن تهدید‌های خشونت‌آمیز طرفداران ترامپ، اف‌بی‌آی هشدار داده که ممکن است در روز‌های منتهی به مراسم تحلیف بایدن، آشوبی دیگر به راه بیفتد. در‌پی انتشار این خبر، گارد ملی ایالات متحده آمریکا، برای محافظت از پایتخت، حدود ۱۵ هزار نیرو را به واشینگتن اعزام خواهد کرد. همچنین بازدید از بنای یادبود واشینگتن تا ۲۴ ژانویه برای گردشگران ممنوع خواهد بود.

با‌وجود نگرانی‌ها برای آشوبی دوباره، جو بایدن، رئیس‌جمهور منتخب آمریکا، اعلام کرده است که از برگزاری مراسم سوگند ریاست‌جمهوری در محوطه کنگره، باکی ندارد. این حرف بایدن به سنت دیرینه برگزاری مراسم سوگند در فضای باز کاپیتول، عمارت کنگره، اشاره دارد. بایدن همچنین متذکر شده است همه کسانی که در آشوب روز چهارشنبه دخالت داشتند و جان مردم را به خطر انداختند و به اموال عمومی خسارت وارد کردند، باید پاسخ‌گوی اعمال خود باشند.

کمیته برگزارکننده مراسم تحلیف ریاست‌جمهوری آمریکا، اعلام کرده است که شعار مراسم بیستم ژانویه، «آمریکای متحد» خواهد بود؛ این در‌حالی است که ترامپ، به‌دنبال اقدامات متعدد و بی‌نتیجه خود برای زیرسؤال‌بردن نتیجه انتخابات، اعلام کرده است که در مراسم تحلیف جو بایدن و کامالا هریس شرکت نخواهد کرد.

در‌کنار همه این اتفاقات، نمایندگان دموکرات مجلس نمایندگان ایالات متحده آمریکا روز سه‌شنبه رسما دونالد ترامپ را به تحریک افکار عمومی برای ایجاد آشوب در کشور متهم کردند. در‌پی مطرح‌شدن این اتهام، ترامپ به استقبال استیضاحی دوباره خواهد رفت. او اولین رئیس‌جمهوری است که در طول دوران ریاست‌جمهوری‌اش دو بار استیضاح می‌شود. در حمله هفته گذشته به ساختمان کنگره آمریکا، که به دستور ترامپ و توسط حامیان او صورت گرفته بود، پنج نفر از‌جمله یک مأمور پلیس جان باختند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->