عابدینی: در استان خراسان همه تلاش می‌کنند تا ابومسلم را احیا کنیم حمله هواداران استقلال به صفحه شخصی کاریله|حضور مربی برزیلی منتفی شد عمری به باشگاه پرسپولیس رفت شعار هواداران استقلال علیه نظری‌جویباری و محمود بابایی | تجمع گسترده مقابل باشگاه استقلال پایان کار سون در تاتنهام؟ اعتراض آبی‌ها در کوچه بی‌تصمیمی | بازی اسم‌وفامیل شروع شد سوپرجام فوتبال ایران در مردادماه کوچ استقلال و پرسپولیس به تختی بازگشت قایدی به شباب الاهلی اخراج برانکو از چین سلمانی، یاسین نمی‌شود فابیو کاریله، جدید‌ترین گزینه سرمربیگری استقلال مریم باباولدینی، نایب قهرمان کیک‌بوکسینگ جهان درگذشت + علت فوت دختران هاکیِ ایران، نایب‌قهرمان آسیا اوسمار ویرا و کیکه سانچز فلورس گزینه سرمربیگری استقلال| بازی با اسم‌ها برای مقابله با تجمع؟! بلاتکلیف مثل تیم قلعه نویی | دفاع شکننده و خط حمله نابسامان میلاد محمدی، ضعیف‌ترین بازیکن ایران مقابل قطر نتیجه و فیلم خلاصه بازی فرانسه و اسپانیا در لیگ ملت‌های اروپا(۱۵ خرداد ۱۴۰۴)| زیباترین ماراتون سال! نتیجه بازی ایران و قطر در مقدماتی جام جهانی+ ویدیو گل(۱۵ خرداد ۱۴۰۴)| شکست زشت! ویدیو| خلاصه بازی ایران و قطر در مقدماتی جام جهانی(۱۵ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

استقلال در نقطه اوج گیری بی پولی؟

  • کد خبر: ۵۶۳۸۸
  • ۰۱ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۹:۴۱
استقلال در نقطه اوج گیری بی پولی؟
با اینکه استقلال صدرنشین لیگ است و شرایط مناسبی دارد، اما این تیم از درون بسیار آسیب پذیر است و بازیکنان به شدت از بدقولی مدیران این باشگاه به ستوه آمده اند. برخی بازیکنان حتی ۳۰ درصد هم حقوق نگرفته اند!

گروه ورزش| شهرآرا نیوز، به قول محمود فکری صدرنشینی درنیم فصل که درفوتبال ایران به اسم قهرمانی نیم فصل جا افتاده ارزشی ندارد اما به طور قطع دست یابی استقلال به چنین موقعیتی می‌تواند یک نیم فصل امیدوارکننده را پیش روی بازیکنان و مربیان این تیم پدید آورد. اینکه به صدرنشین نیم فصل جامی نمی‌دهد کاملا درست اما حضور درچنین جایگاهی ازلحاظ روانی استقلال را در وضعیت مناسبی برای ادامه بازی‌ها قرار خواهد داد.

استقلال فصل پیش نیزبا استراماچونی شرایط خوبی را تجربه می‌کرد اما نقص‌های مدیریتی دراین باشگاه که منجر به جدایی مربی ایتالیایی شد درنهایت سازمان فکری بازیکنان استقلال را به هم زد تا این تیم نتواند به آنچه استحقاقش را دارد برسد. درواقع تنها مسئله ای که آینده استقلال درلیگ را تهدید می‌کند همین بی ثباتی ها است.

چند روزی است که از زبان بازیکنان استقلال گلایه‌هایی درباره پرداخت حقوق خود شنیده می‌شود که ادامه این وضعیت بدون شک صدمات بسیاری به پیکره تیم وارد می‌کند وچه بسا باعث کاهش انگیزه بازیکنان و حتی کادرفنی شود. بازیکنی که از ابتدای لیگ تا امروز کمتر از 30 درصد از دستمزد خود را دریافت کرده بی تعارف درمیانه های راه دچار فرسودگی ذهنی خواهد شد و نمی‌تواند کمک قابل توجهی به تیمش داشته باشد.

به یاد داریم که همین شیخ دیاباته که همواره پای بدقولی‌های مدیران استقلال ایستاده بارها تا آستانه جدایی پیش رفت و هیچ بعید نیست که با ادامه روند بی توجهی به وضعیت مالی بازیکنان دوباره اعتراض‌ها تیم را دربربگیرد. درباره پرداختی به بازیکنان خبرهای نگران کننده‌ای به گوش می‌رسد و شگفتا که مدیران باشگاه استقلال پیش از برگزاری دربی وعده پاداش 900 میلیونی به مجموعه تیم را می‌دهند تا حتی برای بازیکنان نیز این پرسش به وجود بیاید که وقتی درباشگاه پولی نیست چه طور این گونه پاداش‌ها برای بازیکنان درنظر گرفته می‌شود؟

به هرحال دربرهه ای که استقلال با صدرنشینی شرایط مناسبی را ایجاد کرده لازم است مدیران نیز درراستای بهبود اوضاع مالی قدم‌های سازنده‌ای بردارند و اجازه ندهد سازمان تیم به هم بریزد و بازیکنان دچار بی انگیزگی و یا فرایش شوند. استقلال در حقیقت اکنون بیش ازهرزمان دیگری به توجه مدیران نیاز دارد واین توجه فقط نباید کلامی باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->