تاریخ و ساعت بازی رئال مادرید و اتلتیکومادرید در لالیگا (۲۶-۲۰۲۵) | جدال متفاوت مادریدی‌ها در متروپولیتانو جدول لیگ برتر ایران پس از تساوی سرخابی‌ها در هفته پنجم (۴ مهر ۱۴۰۴) | در انتظار یک صدرنشین غیرمنتظره! شایعه بازگشت حسینی درنیم فصل باز هم تقویت شد | ناراضی از عملکرد آدان و فرعباسی ساپینتو لبه پرتگاه | فرصت سوزی تمامی ندارد نتیجه بازی استقلال و شمس آذر قزوین(۴ مهر ۱۴۰۴)+ ویدیو گل‌ها| باز هم توقف! ویدیو| خلاصه بازی استقلال و شمس آذر قزوین(۴ مهر ۱۴۰۴) توقف در برابر ملوان؛ آینه تمام‌نمای سقوط پرسپولیس از اوج آسیایی! پخش زنده بازی استقلال و شمس آذر قزوین (۴ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین نقش سیدورف در باشگاه استقلال چیست؟ | دوباره آمد و رفت علی کریمی در لیست خرید استقلال نیست | احتمال بازگشت به اصفهان عقب نشینی هواداران پرسپولیس از شعار علیه هاشمیان | نمی‌خواهند به سرنوشت استقلال دچار شوند پخش زنده بازی بارسلونا و رئال اویدو (۳ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین نتیجه بازی پرسپولیس و ملوان در لیگ برتر(۳ مهر ۱۴۰۴) ویدیو| خلاصه بازی پرسپولیس و ملوان در لیگ برتر(۳ مهر ۱۴۰۴) پخش زنده بازی پرسپولیس و ملوان (۳ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین پخش زنده بازی تراکتور و فجر سپاسی (۳ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین پیشکسوت کشتی مشهد: اردوی تیم ملی کشتی هندوستان در مشهد برگزار می‌شود + فیلم قهرمان سابق بدنسازی ایران: حضور دهه‌هشتادی‌ها در جشنواره «خانواده ورزش» شگفت‌انگیز بود + فیلم
سرخط خبرها

استقلال در نقطه اوج گیری بی پولی؟

  • کد خبر: ۵۶۳۸۸
  • ۰۱ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۹:۴۱
استقلال در نقطه اوج گیری بی پولی؟
با اینکه استقلال صدرنشین لیگ است و شرایط مناسبی دارد، اما این تیم از درون بسیار آسیب پذیر است و بازیکنان به شدت از بدقولی مدیران این باشگاه به ستوه آمده اند. برخی بازیکنان حتی ۳۰ درصد هم حقوق نگرفته اند!

گروه ورزش| شهرآرا نیوز، به قول محمود فکری صدرنشینی درنیم فصل که درفوتبال ایران به اسم قهرمانی نیم فصل جا افتاده ارزشی ندارد اما به طور قطع دست یابی استقلال به چنین موقعیتی می‌تواند یک نیم فصل امیدوارکننده را پیش روی بازیکنان و مربیان این تیم پدید آورد. اینکه به صدرنشین نیم فصل جامی نمی‌دهد کاملا درست اما حضور درچنین جایگاهی ازلحاظ روانی استقلال را در وضعیت مناسبی برای ادامه بازی‌ها قرار خواهد داد.

استقلال فصل پیش نیزبا استراماچونی شرایط خوبی را تجربه می‌کرد اما نقص‌های مدیریتی دراین باشگاه که منجر به جدایی مربی ایتالیایی شد درنهایت سازمان فکری بازیکنان استقلال را به هم زد تا این تیم نتواند به آنچه استحقاقش را دارد برسد. درواقع تنها مسئله ای که آینده استقلال درلیگ را تهدید می‌کند همین بی ثباتی ها است.

چند روزی است که از زبان بازیکنان استقلال گلایه‌هایی درباره پرداخت حقوق خود شنیده می‌شود که ادامه این وضعیت بدون شک صدمات بسیاری به پیکره تیم وارد می‌کند وچه بسا باعث کاهش انگیزه بازیکنان و حتی کادرفنی شود. بازیکنی که از ابتدای لیگ تا امروز کمتر از 30 درصد از دستمزد خود را دریافت کرده بی تعارف درمیانه های راه دچار فرسودگی ذهنی خواهد شد و نمی‌تواند کمک قابل توجهی به تیمش داشته باشد.

به یاد داریم که همین شیخ دیاباته که همواره پای بدقولی‌های مدیران استقلال ایستاده بارها تا آستانه جدایی پیش رفت و هیچ بعید نیست که با ادامه روند بی توجهی به وضعیت مالی بازیکنان دوباره اعتراض‌ها تیم را دربربگیرد. درباره پرداختی به بازیکنان خبرهای نگران کننده‌ای به گوش می‌رسد و شگفتا که مدیران باشگاه استقلال پیش از برگزاری دربی وعده پاداش 900 میلیونی به مجموعه تیم را می‌دهند تا حتی برای بازیکنان نیز این پرسش به وجود بیاید که وقتی درباشگاه پولی نیست چه طور این گونه پاداش‌ها برای بازیکنان درنظر گرفته می‌شود؟

به هرحال دربرهه ای که استقلال با صدرنشینی شرایط مناسبی را ایجاد کرده لازم است مدیران نیز درراستای بهبود اوضاع مالی قدم‌های سازنده‌ای بردارند و اجازه ندهد سازمان تیم به هم بریزد و بازیکنان دچار بی انگیزگی و یا فرایش شوند. استقلال در حقیقت اکنون بیش ازهرزمان دیگری به توجه مدیران نیاز دارد واین توجه فقط نباید کلامی باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->