بازگشایی مسیر دسترسی بولوار امام خمینی (ره) به میدان حافظ درتقاطع غیرهم‌سطح انقلاب مشهد پیشرفت ۷۰ درصدی فاز اول بوستان جهانشهر مشهد بازرسان، دیده‌بانان امین خدمت و سلامت اداری کنفرانس برنامه‌ریزی و مدیریت شهری، برند علمی مشهد در تعامل میان دانشگاه و مدیریت شهری حادثه، مستأجر ساختمان‌های ناایمن شهر | گزارش آخرین وضعیت ۶۵۰ ساختمان ناایمن در بافت شهری مشهد بودجه حفظ و مرمت آثار تاریخی خراسان رضوی کمتر از نیازها | مرمت می کنیم اما به اندازه اعتبار یادمان «رستم و رخش» مشهد به دلیل اجرای پروژه چپ‌گرد شاهنامه جمع شد | نصب مجدد مجسمه پس از اتمام پروژه آلودگی شدید هوای مشهد طی روزهای آینده هم ادامه دارد | هوای امروز شهر، ناسالم برای همه شهروندان (چهارشنبه، ۷ آبان ۱۴۰۴) ضرورت توسعه فضا‌های شهری ویژه بانوان در مشهد مقدس رئیس شورای اسلامی شهر مشهدمقدس: یکی از تلاش‌های شورای ششم ایجاد امکانات مناسب برای بانوان است نقش شوراهای شهر در تحقق عدالت شهری و توسعه پایدار بوستان بانوان «شهربانو بسیج» مشهد کجاست و چه امکاناتی دارد؟ بوستان‌های بانوان مشهد، الگویی برای شهر‌های دیگر کشور «نگاه جنسیتی»، بزرگ‌ترین ظلم به زن در طول تاریخ است | تأسیس بوستان شهربانو، مصداق تحقق «نگاه هویتی» به زنان شهردار مشهد مقدس مطرح کرد: توسعه فضاهای سبز و بوستان‌های شهری در دوره ششم مدیریت شهری | تامین ۸۰۰ دستگاه اتوبوس از منابع داخلی + فیلم افزایش تعداد بوستان‌های بانوان مشهد به ۱۶ بوستان بوستان بانوان بسیج در مشهد افتتاح شد (۶ آبان ۱۴۰۴) | ترکیبی از طبیعت، ورزش و آرامش برای بانوان مشهدی تداوم آلودگی هوای مشهد برای بیست‌ودومین روز پیاپی (۶ آبان ۱۴۰۴) | کودکان و سالمندان قربانیان اصلی هستند ماجرایی خواندنی که ۷۰ سال پیش اتفاق افتاد | «عبدالحمید مولوی» و نجات «گنبد سبز» از تخریب ۴۰ هزار میلیارد تومان، بدهی دستگاه‌های دولتی به مدیریت شهری مشهد
سرخط خبرها

لغو محدودیت تردد شبانه در مشهد؛ ستاد کرونا هنوز تصمیمی نگرفته است

  • کد خبر: ۵۶۷۳۷
  • ۰۵ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۵:۲۵
لغو محدودیت تردد شبانه در مشهد؛ ستاد کرونا هنوز تصمیمی نگرفته است
روز گذشته خبری مبنی بر لغو محدودیت تردد شبانه ۲۱ شب تا ۴ صبح در شهرهای آبی به نقل از معاونت اجتماعی پلیس راهور منتشر شد و بسیاری از مردم جویای این موضوع شدند که آیا بدون نگرانی از جریمه می‌توانند بعد از ساعت ۲۱ در خیابان‌ها تردد کنند یا نه؟

طاری بخش - جانقربان| شهرآرانیوز؛ روز گذشته خبری مبنی بر لغو محدودیت تردد شبانه ۲۱ شب تا ۴ صبح در شهرهای آبی به نقل از معاونت اجتماعی پلیس راهور منتشر شد و بسیاری از مردم جویای این موضوع شدند که آیا بدون نگرانی از جریمه می‌توانند بعد از ساعت ۲۱ در خیابان‌ها تردد کنند یا نه؟

 

معاون استاندار خراسان رضوی و فرماندار مشهد گفت: محدودیت تردد شبانه در مشهد همچنان ادامه دارد و مصوبه‌ای نیز در خصوص لغو آن ابلاغ نشده است.
سید محمدرضا هاشمی در گفتگو با شهرآرا نیوز درباره شایعه لغو محدودیت تردد شبانه در مشهد اظهار کرد: محدودیت تردد شبانه در مشهد، طبق روال قبل ادامه دارد و هیچ مصوبه‌ای مبنی بر لغو این محدودیت‌ها هنوز ابلاغ نشده است و محدودیت‌های تردد به قوت خود باقی خواهد بود.

وی ادامه داد: آنچه که مهم است اینکه مردم باید هوشیار باشند و مسایل بهداشتی را رعایت کنند. اینکه شرایط مشهد آبی شده است اتفاقی نیست که بخواهیم عادی انگاری را در بین مردم ایجاد نماییم. مردم باید مسایل و پروتکل‌های بهداشتی به جد رعایت نمایند و انشالله این موضوع به کاهش بیشتر مبتلایان به کرونا کمک کند.

فرماندار مشهد در پاسخ به این سوال که آیا ممکن است در ستاد کرونا تصمیم گیری در باره لغو محدودیت تردد‌های شبانه گرفته شود، اظهار کرد: فعلا چیزی در این باره مطرح نشده است و ما در حوزه شهرستان مشهد نیز تصمیم گیرنده نیستیم بلکه مصوبات ستاد کرونای استان و کشور را اجرایی می‌کنیم.

هاشمی همچنین در پاسخ به سوال دیگری درباره وجود مصوبه‌ای در ستاد ملی کرونا مبنی بر لغو محدودیت تردد شبانه در شهر‌های آبی گفت: شاید چنین مصوبه‌ای وجود داشته باشد، اما مهم این است که به صورت مکتوب به ما اعلام شود، اما در حال حاضر دراین مورد به صورت مکتوب به ما اعلا نشده است و با توجه به شرایط فعلی محدودیت تردد شبانه در مشهد ادامه خواهد داشت.

 

سرهنگ حسنعلی امامی، رئیس پلیس راهور مشهد، نیز در گفت‌وگو با شهرآرانیوز درباره لغو محدودیت‌ها و حذف جرائم شبانه گفت: تاکنون از طریق منابع رسمی این موضوع به ما اعلام نشده است. چنانچه قرار بر حذف محدودیت تردد شبانه ۲۱ شب تا ۴ صبح باشد، باید ستاد کرونا این موضوع را به ما ابلاغ کند که تاکنون ابلاغ نکرده است.

 

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز در گفتگو با شهرآرانیوز درباره لغو محدودیت تردد شبانه ۲۱ شب تا ۴ صبح در خراسان رضوی و مشهد گفت: تصمیم‌گیری درباره لغو محدودیت تردد را ستاد ملی کرونا باید اعلام کند که تاکنون دراین‌باره تصمیمی گرفته نشده است.

دکتر مهدی قلیان افزود: تصمیم‌گیری دراین‌باره در ستاد کرونای استان انجام نمی‌شود و همچنان محدودیت تردد در شهر‌های استان خراسان رضوی به‌ویژه مشهد پابرجاست.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->