نتیجه و فیلم خلاصه بازی رئال مادرید و پاریس‌سن‌ژرمن(۱۹ تیر ۱۴۰۴)| تحقیر آلونسو و شاگردان پایان کار حسینی و استقلال؟ + عکس لیون در لیگ یک ماندنی شد پایان کار صادقی و پرسپولیس؟ بازگشت کوجو، پایان شایعات جدایی عارف غلامی در لیست خرید ساپینتو آشورماتوف: استقلال باشگاه بزرگی است و به دنبال قهرمانی هستم سنگ بزرگ سازمان لیگ، پیش پای پرسپولیس ترکیب احتمالی رئال مادرید و پاری‌سن‌ژرمن برای دیدار نیمه‌نهایی جام جهانی باشگاه‌ها | بازگشت ام‌باپه و دمبله فسخ یک طرفه آلوز؛ تکنیسین تراکتور از دسترس خارج شد واکنش رئیس هیئت‌مدیره استقلال به شکایت کاریله پرسپولیس راهی ترکیه شد (۱۸ تیر ۱۴۰۴) رونی کلمن تحت مراقبت‌های ویژه | حال پادشاه بدنسازی خوب نیست! پخش زنده بازی رئال‌مادرید و پاری‌سن‌ژرمن در جام‌جهانی باشگاه‌ها (۱۸ تیر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین ساپینتو: شرایط ایران دوباره تغییر کند، از کشور می‌روم ماجرای پرواز سخت و ترسناک رئال‌مادرید پیش از بازی با پاری‌سن‌ژرمن + جزئیات حیدری، اولین دستیار ایرانی ساپینتو در استقلال سلمانی با پرسپولیس تمدید کرد + عکس پایان فوتبال گل‌کوچک پیشکسوتان مشهد با معرفی تیم‌های برتر + ویدیو
سرخط خبرها

سرجان: از باخت مقابل گرگان ناراحت نیستم | دوست دارم برد پیت نقش من را بازی کند

  • کد خبر: ۵۶۸۷۲
  • ۰۶ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۹:۰۴
سرجان: از باخت مقابل گرگان ناراحت نیستم | دوست دارم برد پیت نقش من را بازی کند
تیم بسکتبال آویژه صنعت پارسا با یک برد مقابل خانه بسکتبال اهواز و یک باخت برابر شهرداری گرگان به خانه باز‌می‌گردد.
یاسر سماوات|شهرآرانیوز، سرجان ایوانویچ، سرمربی تیم بسکتبال آویژه صنعت پارسای مشهد، درباره شکست مقابل تیم شهرداری گرگان گفت: بازی سخت و خوبی بود ما در مقابل بهترین تیم ایران شانس برد داشتیم و من به بازیکنان افتخار می‌کنم. ما در حال پیشرفت هستیم پس نمی‌توانم ناراحت باشم، چون با بهترین تیم لیگ جنگیدیم و مقابل آن‌ها خوب بازی کردیم.
او درباره درخشش ایمان زندی نیز گفت: ایمان بازیکن باتجربه‌ای است و ما در لحظات سخت مقابل تیم‌های قدرتمند به تجربه او نیاز داریم و به ایمان باور داریم. بقیه بازیکنان هم تلاش خود را کردند و من از آن‌ها ممنونم.
سرجان درباره اینکه ایا به حضور در فینال هم فکر می‌کنند گفت: ما به فینال فکر نمی‌کنیم بلکه به بازی هفته بعد که بازی سختی مقابل نفت آبادان و مس رفسنجان داریم فکر می‌کنیم و گام به گام جلو می‌رویم.
سرمربی آویژه درباره پیروزی مقابل خانه بسکتبال اهواز نیز گفت: ما در مقابل خوزستان در نیمه اول دفاع خوبی نداشتیم، خیلی نرم بازی کردیم و حتی خطایی هم روی بهترین بازیکن آن‌ها انجام ندادیم تا ریجر داول که ۲۰ امتیاز گرفت را بتوانیم متوقف کنیم. اما در نیمه دوم تغییر کردیم و انرژی بیشتری گذاشتیم و درگیرانه‌تر بازی کردیم به ویژه در دفاع، این برای ما که با ۱۰ بازیکن بازی می‌کردیم خیلی مهم بود. به اهوازی‌ها هم تبریک می‌گویم، چون آن‌ها دارند بهتر و بهتر بازی می‌کنند.
او درباره کنترل هیجانش در بازی‌ها نیز گفت: وقتی تیم را هدایت می‌کنم خیلی احساساتی می‌شوم و دوست دارم همه تیم‌ها را ببریم و فکر می‌کنم این هم یک راه برای تحریک تیم است.
در پایان سرجان در پاسخ به سوالی خارج از فضای ورزشی درباره اینکه دوست دارد چه بازیگری نقش زندگی او را ایفا کند هم گفت: خیلی سوال سختی است، اما دوست دارم برد پیت جای من بازی کند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->