نام کشتی بشردوستانه مادلین از نام این زن ماهی‌گیر گرفته شده است سند ۲۵ساله روسیه برای تبدیل‌شدن به قدرت برتر دریایی تصویب شد حزب شاس به انحلال پارلمان رژیم صهیونیستی رأی می‌دهد سوءاستفاده تبلیغاتی صهیونیست‌ها از کودکان اسرائیلی برای توجیه وحشی‌گری در غزه نمایندگان مجلس شورای اسلامی با رهبر انقلاب دیدار خواهند کرد تیراندازی پلیس به خبرنگار استرالیایی در اعتراضات لس‌‎آنجلس + فیلم سخنگوی وزارت امور خارجه: فعلا خبری از دور جدید مذاکرات نیست | منع ورود ایرانی ها به آمریکا، نشانه روشن دیگری از عمق دشمنی دولت آمریکا با مردم ایران است (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) معاون سیاسی رئیس جمهور: ترامپ نظم پیشین و حتی قواعد بین‌المللی کلاسیک را زیر سؤال برد معاریو مدعی شد: توافق نظامی امنیتی جدید بین رژیم صهیونیستی و سوریه حماس: جامعه جهانی حمله به کشتی مادلین را محکوم کند رئیس سابق سازمان انرژی اتمی ایران: نباید نگران مکانیسم ماشه باشیم شرط ترامپ برای سفر به اسرائیل صنعا: متعهد به ادامه عملیات علیه رژیم صهیونیستی هستیم ظریف: عدم شناخت متقابل ایران و غرب، مشکل اصلی روابط امروز است رئیس سازمان انرژی اتمی: مگر می‌شود کشوری بخواهد در زمینه هسته‌ای فعالیت کند، اما سوخت نداشته باشد؟ سخنگوی سازمان انرژی اتمی: ماجرای تورقوزآباد و ورامین خرابکاری بود حمله پهپادی اوکراین و تعطیلی فرودگاه‌های مسکو کشتی بشردوستانه مادلین، در نزدیکی غزه | اسرائیل آماده بازگرداندن سرنشینان دستور پزشکیان برای تجهیز سازمان محیط زیست به پهپاد و دوربین‌های جدید ایران به‌زودی به پیشنهاد آمریکا جواب مناسب خواهد داد دستگیری دو پسر حجت‌الاسلام صدیقی تأکید ایتالیا بر علاقه‌مندی برای تعمیق روابط با ایران وقوع حادثه امنیتی برای نظامیان صهیونیست در شرق غزه ادارات یزد فردا (دوشنبه ۱۹ خرداد ۱۴۰۴) با ۲ ساعت تأخیر آغاز به کار می‌کنند افراد مسلح به پایگاه نظامی رژیم صهیونیستی در جنوب سوریه حمله کردند دروغ رژیم صهیونیستی درباره کشف تونل زیر بیمارستان خان‌یونس افشا شد ۸۶۶ نظامی صهیونیست از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ به هلاکت رسیدند
سرخط خبرها

درباره نامه احمدی نژاد به بایدن

  • کد خبر: ۵۷۲۴۸
  • ۱۰ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۹:۰۱
  • ۱
درباره نامه احمدی نژاد به بایدن
محمود احمدی‌نژاد، رئیس جمهوری پیشین ایران یک نامه به جو بایدن فرستاده و در آن شرایط امروز جهان را برای رئیس جمهوری تازه آمریکا شرح داده است.
به گزارش شهرآرانیوز، ایمی کلاگ که در دوران ریاست جمهوری احمدی‌نژاد بار‌ها به ایران سفر و در نشست‌های خبری او هم شرکت کرده بود، این بار از آمریکا پای صحبت‌های رئیس جمهوری پیشین ایران نشسته و با احمدی‌نژاد گفتگو کرده است؛ چهره‌ای که تحلیلگران فاکس‌نیوز معتقدند در نظرسنجی‌های اخیر بخت اول و گزینه برتر مردم ایران برای پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ است.

هر چند بعید است این عضو پرحاشیه و جنجالی مجمع تشخیص مصلحت نظام فرصت حضور در انتخابات را بیابد و به احتمال زیاد شورای نگهبان شایستگی او را برای ورود دوباره به عرصه قدرت تایید نمی‌کند. با این حال، احمدی‌نژاد دست از تلاش برنمی‌دارد و نوشتن نامه به رئیس جمهوری تازه آمریکا بخشی از این برنامه است.
او درباره انتخابات سال آینده گفت: «من پیشگو نیستم و نمی‌توانم درباره آینده حرف بزنم؛ کاری که برخی انجام می‌دهند. با این حال، هر وقت پای اراده مردم به میان آمده، پیامد آن صلح، برادری، عدالت، آزادی و دوستی بوده است.»

رئیس جمهوری پیشین ایران با اشاره به اینکه شخص رئیس جمهوری آمریکا چندان را در تعیین راهبرد‌های سیاسی ایالات متحده دست بالا را ندارد و این عرصه را دست‌های پشت پرده هدایت می‌کنند، درباره نامه خود به بایدن افزود: «من نامه را این هفته برای آقای بایدن فرستادم و در آن اوضاع امروز جهان را برایش شرح دادم. از او خواستم محکم بایستد و سیاست‌ها را به سوی صلح و عدالت تغییر دهد. برای ایشان دعا هم کردم.»

احمدی‌نژاد در توییتر بسیار فعال است و این روز‌ها بیشتر روی نامه نوشتن و روابط خانوادگی تمرکز می‌کند. او درباره اینکه دوست دارد دوران ریاست جمهوری‌اش چگونه یاد آورده شود گفت: «مثل هر انسان دیگر، من هم دوست دارم مردم مرا با خاطره‌های خوب به یاد بیاورند. بسان کسی که تمام تلاش خود را به کار گرفت تا دوستی، صلح و عدالت را برقرار کند.» هر چند شاید گروهی از مردم ایران نظری جز این داشته باشند.

با اینکه احمدی‌نژاد در دوران ریاست جمهوری چندان به داشتن روابط خود با ایالات متحده میل نداشت، اما به نظر می‌رسد او به خاطر از دست دادن این فرصت پشیمان شده باشد: «معتقدم نه‌تن‌ها مردم ایران و آمریکا از این دشمنی آسیب می‌بینند، بلکه دیگر ملت‌ها هم آسیب دیده‌اند. چون نمی‌توانند از توان و ظرفیت دو ملت ایران و آمریکا بهره لازم را ببرند.»
 
 
 
منبع:همشهری
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۲۹ - ۱۳۹۹/۱۱/۱۱
2
1
اگه تو دنیا ده مرد مانند احمدی نژاد دلسوز ملت بودند و تو ایران 4 نفر دلسوز ملت ایران می بودند. نه دنیا اینطوری وحشیانه ملت‌ها را نمی کشتند و نه ایران اینطوری نابود می شد و اینهمه کشته و اقتصادش اینگونه ویران می شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->