مرگ یک جوان بر اثر حمله پلنگ در تربت حیدریه توضیحات سازمان سنجش درباره آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو - معلم انتقال یک ایرانی از زندان چین به کشور پس از ۱۸ سال وقوع بارش‌های رگباری همراه با وزش باد در خراسان رضوی از امروز (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) حجاج ایرانی از بحث تنش‌زا و همراه‌داشتن مواد اسیدی و دارو‌های پودرشده پرهیز کنند مشاهده لاشه دو توله پلنگ ایرانی در پارک ملی خَبر کرمان بازداشت ۴ نفر از عوامل پخش برنامه تفرقه‌افکنانه در صداوسیما، با دستور قضایی از «هرمز» تا «کوچه»؛ تکرار یک تراژدی توریستی؟ توضیحات رئیس مرکز اطلاع‌رسانی وزارت آموزش و پرورش در خصوص نگرانی از پلیسی شدن محیط مدارس جزئیات زورگیری از دانشجویان خواجه نصیرالدین طوسی آزادی ۸۲۹ نفر از زندانیان جرائم غیرعمد در سال ۱۴۰۳ | فقط ۷۲۰ زندانی بدهکار دیگر در زندان‌های استان باقی مانده‌اند فراخوان چهارم جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی از شهریورماه ۱۴۰۴ رهایی نوجوان ۱۶ساله از چنگ گروگان‌گیران در عملیات پلیس (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف زنجیره‌ای در محور ملک‌آباد - مشهد؛ انتقال ۱۱ مصدوم به بیمارستان (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مرگ همزمان ۶ نفر در خانه باغی در ارومیه + فیلم و علت فوت هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش دما (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) رفع توقیف گواهینامه رانندگان متخلف نوروز ۱۴۰۴ در خراسان رضوی آغاز ثبت‌نام اینترنتی کتاب‌های درسی از اردیبهشت رسانه‌ها در ارتقای سلامت عمومی نقش مهمی دارند | ضرورت تقویت همکاری اصحاب رسانه با فعالان حوزه سلامت زورگیری از ۲ دانشجوی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی تهران (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خطر طغیان سرخک در خراسان رضوی زیر سایه واکسن هراسی احتمال بروز افسردگی در سالمندان گوشی باز این علائم روانی را جدی بگیرید بهره‌برداری از مرکز خدمات سلامت روستایی به همت خیران در سبزوار (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقال تتلو به انفرادی تکذیب شد علت بیش از ۶۰ درصد مراجعات کودکان ایرانی به پزشک چیست؟ انتخاب معلمان نمونه ۱۴۰۴ در مراحل پایانی + جزئیات تیم‌های ملی المپیاد به مسابقات جهانی تابستانی اعزام می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مناطق گرمسیر استان به ۴۰ درجه می‌رسد برنامه‌ریزی برای تسهیل فرایند صدور کارت پایان خدمت معلمان در دستورکار قرار گرفت
سرخط خبرها

کلیپ کمپ ترک اعتیاد شیراز به داد معتادان دیگر رسید!

  • کد خبر: ۵۷۵۱۵
  • ۱۳ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۴:۰۵
کلیپ کمپ ترک اعتیاد شیراز به داد معتادان دیگر رسید!
روز جمعه انتشار ویدئویی در فضای مجازی باعث تعجب بسیاری از مخاطبان شد. در این تصاویر شاهد انداختن معتادان در استخر یخ زده و کتک زدن آن‌ها با شلنگ در یک کمپ ترک اعتیاد بودیم که گفته می‌شد در شهر شیراز واقع شده است. کاربران فضای مجازی درباره این ویدئو واکنش‌های بسیاری داشتند.
ارژنگ حاتمی | شهرآرانیوز - روز جمعه انتشار ویدئویی در فضای مجازی باعث تعجب بسیاری از مخاطبان شد. در این تصاویر شاهد انداختن معتادان در استخر یخ زده و کتک زدن آن‌ها با شلنگ در یک کمپ ترک اعتیاد بودیم که گفته می‌شد در شهر شیراز واقع شده است. کاربران فضای مجازی درباره این ویدئو واکنش‌های بسیاری داشتند. بسیاری از آن‌ها بر این اعتقاد بودند که شیوه‌های این چنینی هیچ کمکی به روند بهبود افراد نمی‌کند.
 
تعداد بازدید : 3223
 
کاربری نوشت: «با معتادان باید با روان شناسی و آرام رفتار شود، نه اینکه با کتک کاری و خشم آن‌ها را از اعتیاد ترک داد.» برخی کاربران هم به این موضوع اشاره کردند که برخی از افراد با صرف هزینه‌های زیاد، یکی از اعضای خانواده شان را به این گونه کمپ‌ها سپرده اند تا شاهد ترک و بهبودی اش باشند. کاربری نوشت: «بیچاره خانواده این آدما که فکر می‌کنن بیمارشون رفته خوب بشه، نمی‌دونن که چه رفتار‌های عجیبی با اونا انجام می‌دن.»

برخی نیز به جمله معروف «معتاد بیمار است نه مجرم» اشاره کردند: «چرا بعضی‌ها نمی‌خواهند متوجه بشوند که اعتیاد هم نوعی بیماری است و باید آرام آرام درمان شود؟» کاربر دیگری هم نوشت: «مگه نمی‌گن معتاد مریضه نه چیز دیگه؟ آخه با مریض این رفتار رو انجام می‌دن؟!»

بعد از این اتفاق ها، روز گذشته خبری مبنی بر بازداشت مسئولان این کمپ ترک اعتیاد در شیراز منتشر شد. مصطفی‌بحرینی، دادستان عمومی و انقلاب مرکز فارس، به خبرگزاری فارس گفت: «روز جمعه کلیپی از یک مرکز ترک اعتیاد در فضای مجازی منتشر شد که رفتار نامناسب مسئولان کمپ با معتادان درحال ترک را نشان می‌داد. همچنین خبر فوت یکی از معتادان حاضر در یک کمپ خصوصی واقع در دوکوهک شهرستان شیراز به دلیل سهل انگاری این مرکز در مراقبت از مددجویان نیز گزارش شد که بدین ترتیب دستگاه قضایی استان فارس تحقیقات خود را برای بررسی این پرونده آغاز کرد.» او همچنین گفت: «تاکنون ۵مسئول کمپ بازداشت شده اند و کمپ مدنظر با دستور قضایی پلمب شده و هرگونه اظهارنظر نهایی منوط به اعلام نظر پزشکی قانونی درباره علت فوت فرد یادشده است.»

محمدصادق کشفی نژاد، مدیرکل بهزیستی فارس، هم با اشاره به این موضوع که فیلم مربوط به ۲۴ دی ماه بوده است، دراین باره گفت: «پس از کسب اطلاع از این موضوع، بلافاصله گروه رسیدگی با همکاری دادستان و نیروی انتظامی به مرکز اعزام شد و پس از انجام بررسی لازم، کمپ یادشده به طور کامل تخلیه شد و معتادان به مراکز دیگری اعزام شدند. دراین میان افراد خاطی دستگیر و کمپ نیز پلمب شد.»

پیش از این نیز بار‌ها خبر‌هایی از شکنجه معتادان در کمپ‌های ترک اعتیاد منتشر شده بود. در اسفند ۱۳۹۰ اخباری تلخ مبنی بر شکنجه و آزارجنسی معتادان در یک کمپ ترک اعتیاد در تهران منتشر شد. در سال ۱۳۹۵ رسانه‌ها از آزارواذیت زنان در کمپ ترک اعتیاد شفق نوشتند. در آن سال رسانه‌ها نوشتند که از ابتدای راه اندازی دوباره آن کمپ، ۵ مددجو در آنجا جان باخته بودند. در اسفند ۱۳۹۶ نیز گزارش‌های تلخ و وحشتناکی از یکی از مراکز ترک اعتیاد در مشهد منتشر شد. جایی که نه تنها معتادان را کتک می‌زدند، بلکه از شدت گرسنگی برخی آن‌ها بیان کرده بودند که «جارو» می‌خورده اند!

به احتمال قوی، کمپ شیراز آخرین نمونه از اذیت وآزار معتادان در کمپ‌های ترک اعتیاد نباشد. نکته در خور توجه، تغییر رویکرد ما به موضوع اعتیاد و باور این جمله تکراری است که: «معتاد بیمار است، نه مجرم.» شاید با نظارت‌های بیشتر و نصب دوربین‌های مداربسته و دقت بیشتر در انتخاب مدیران کمپ ها، بتوانیم شاهد کاهش هرچه بیشتر اتفاق‌های این چنینی باشیم.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->