ماجرای کیف‌زنی از بانوان در اتوبوس‌های شهری! جنایت خونین در خانه سبز تصادف مرگبار پراید و سمند در اصفهان هفت مصدوم و یک کشته برجای گذاشت ماجرای تیراندازی در اطراف دانشگاه سوهانک تهران چیست؟ کارگروه اضطرار کاهش آلودگی هوا هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد را تمدید کرد (۷ آبان ۱۴۰۴) | ادامه ممنوعیت هرگونه فعالیت ورزشی در فضای روباز پیش‌بینی هواشناسی تا فروردین ۱۴۰۵ | زمستانی کم‌برف، بهاری نرمال در راه است طرح سرشماری گونه‌های نادر حیات وحش آغاز شد عوارض مصرف گُل در نوجوانان: از بی‌انگیزگی تا آسیب‌های مغزی | زنگ خطری که  جدی گرفته نمی شود گلایه مردم از نبود پزشکان متخصص سلامت در برخی از درمانگاه های مشهد| درمانگاه های خالی از متخصص! آغاز فاز صفر اجرای برنامه پزشکی خانواده در ۴ شهرستان | هدف‌گذاری پوشش یکپارچه شهر و روستا واکسیناسیون ۶۰ هزار قلاده سگ صاحبدار علیه هاری در خراسان رضوی صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی کاهش ۱۰ درجه‌ای دما (۷ آبان ۱۴۰۴) ایران در آستانه سالمندی جمعیت و چالش بزرگ نظام بیمه‌ای صدور هشدار هواشناسی سطح نارنجی در پی پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی در روز‌های آینده (۷ آبان ۱۴۰۴) چرا فشار خون در فصل سرد بالا می‌رود؟ ادعای معاون وزیر آموزش و پرورش: اجباری‌شدن پیش‌دبستانی، آمار تکرار پایه را کاهش می‌دهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۷ آبان ۱۴۰۴) | احتمال رگبار‌های پراکنده باران در برخی نقاط استان، از فردا معاون وزیر آموزش و پرورش خبر داد: افزایش شمار هنرستان‌های دخترانه عشایر | دوره‌های تربیت معلم همچنان ادامه دارد تکالیف وزارت علوم در حوزه حمایت از هوش مصنوعی مشخص شد نتایج متقاضیان رشته‌های بورسیه نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد (۷ آبان ۱۴۰۴) نقش والدین در استفاده صحیح فرزندان از گوشی‌های همراه چیست؟ | نشانه‌های اعتیاد به اینترنت در نوجوانان + راهکار‌ها ۸۳۰ تن انواع فرآورده خام دامی غیربهداشتی در خراسان رضوی توقیف شد (۷ آبان ۱۴۰۴) هشدار درباره تخلفات مالی در بیمارستان‌ها | پورسانت‌گیری و درآمدهای صوری در مراکز درمانی باید متوقف شود مأموریت موفق اورژانس ۱۱۵ فریمان در تسهیل زایمان مادر باردار داخل آمبولانس (۷ آبان ۱۴۰۴) چطور یک آلرژی خطرناک در کودکان را کاهش دهیم؟ دارو‌های امپرازول و پنتوپرازول را خودسرانه مصرف نکنید کشف ۱۲ تن برنج ایرانی احتکارشده در یکی از شهرستان‌های خراسان رضوی (۷ آبان ۱۴۰۴) خودمراقبتی، کلید سالمندی سالم و پویاست معاون پلیس آگاهی فراجا: از اردیبهشت تاکنون، بیش از ۶ هزار و ۳۰۰ حساب بانکی کلاهبرداران مسدود شده است (۷ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

«معین شریفی» کوهنورد گمشده در کردکوی به قتل رسیده است + فیلم

  • کد خبر: ۵۷۸۱۲
  • ۱۵ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۶:۱۶
  • ۲
«معین شریفی» کوهنورد گمشده در کردکوی به قتل رسیده است + فیلم
به دنبال تحقیقات پلیس آگاهی استان گلستان، قتل «معین شریفی» جوان اهل کردکوی که به مدت چهارماه مفقود شده بود، اثبات شده و مرتبطان با این پرونده شناسایی شده‌اند.
به گزارش شهرآرانیوز، «معین شریفی» جوان ۳۷ ساله اهل کردکوی بعدازظهر ۲۵ شهریور برای پیاده‌روی به مناطق بالادست پارک جنگلی کردکوی رفت و مفقود شد و جست‌وجو‌ها برای یافتنش اثری نداشت تا اینکه بقایای جسد منتسب به وی ۲۷ دی و پس از ۱۲۳ روز در جنگل کردکوی کشف شد.

خانواده‌ای که ۲۷ دی به جنگل کردکوی رفته بودند کفش و موبایلی پیدا کردند و آن را به پلیس تحویل دادند؛ بررسی این وسایل نشان داد این وسایل متعلق به معین شریفی جوان گمشده اهل کردکوی است و خانواده او نیز این موضوع را تأکیدد کردند.
 
 
«معین شریفی» کوهنورد گمشده در کردکوی به قتل رسیده است + فیلم


تیرماه امسال و حدود دو ماه پیش از مفقود شدن معین شریفی در جنگل کردکوی، دختر ۲۷ ساله‌ای به نام سها رضانژاد که به همراه یک گروه گردشگری از تهران به ارتفاعات جهان نما در کردکوی رفته بود هم مفقود و جسدش پس از حدود یک ماه پیدا شد و پزشکی قانونی علت مرگ وی را سقوط از ارتفاع اعلام کرد.

اما رئیس پلیس آگاهی استان گلستان پرونده معین شریفی را بسیار متفاوت با پرونده سها رضانژاد می‌داند. سرهنگ مجتبی مروتی در گرگان اظهار داشت: در پرونده سها رضانژاد با توجه به شرایط جغرافیایی منطقه جهان‌نما سقوط وی محرز بود، اما در پرونده معین شریفی قتل وی برای ما اثبات شده و از لحاظ سیستم تحقیقات قضایی، مشخص شده علیه این جوان جرم رخ داده است.‌ی افزود: پلیس آگاهی هم با فرضیه قتل پیش می‌رود و تحقیقات در حال انجام است و مرتبطان با این پرونده شناسایی شده‌اند.
 

ویدئو | معین شریفی به قتل رسیده است

تعداد بازدید : 572
 
سرهنگ مروتی ادامه داد: در این شرایط برخی موضوعات را نمی‌توان رسانه‌ای کرد، اما ما در حال تحقیقات هستیم، پلیس آگاهی همواره پنهانی عمل می‌کند و در یک نقطه به مجرم ضربه وارد خواهد کرد و پس از دریافت نتیجه قطعی اطلاع رسانی می‌کنیم.

وی اضافه کرد: قطع به یقین معین شریفی تحت رصد مجرمان بوده که در جنگل کردکوی وی را گیر آوردند و مرتکب جنایت شدند.
 
منبع: رکنا

اینجا ببینید:
 
 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۳۹ - ۱۳۹۹/۱۱/۱۹
0
0
دوماه نبوده 40 روز بوده
رفته بوده چهلم سها
دوستاش گفتند، قتل سها رو لو میده به قتلش رسوندند
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۴۱ - ۱۳۹۹/۱۱/۱۹
0
0
اصلا کردکوی چرا میرن
هر ساله مرگ و میر داره
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->