افزایش قیمت داروی راپامیون صحت ندارد واکنش پلیس به حادثه پیست اتومبیلرانی ورزشگاه آزادی حادثه هولناک در پیست آزادی | برخورد خودروی مسابقه با عکاس و فیلمبردار + فیلم تصادف زنجیره‌ای در جاده شاندیز| یک تن کشته و ۴ نفر مصدوم شدند (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۷۶۰ متهم به سرقت و معتاد متجاهر در مشهد دستگیر شدند (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) تأکید استاندار خراسان رضوی بر گسترش نهضت عدالت آموزشی بدون تشریفات ۲۵ مصدوم در پی آتش سوزی یک کارخانه در شهرک صنعتی توس مشهد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: امروز شاهنامه متنی برای یکایک شهروندان جهان است پلنگ زخمی البرز تلف شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) هشدار خودمراقبتی برای شهروندان در کلانشهر مشهد صادر شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) رئیس کمیسیون حمایت از خانواده مجلس: باید به سمت ترویج داشتن فرزند سوم و چهارم حرکت کنیم مهم‌ترین چالش‌های پیش روی صنعت گیاهان دارویی استاندار خراسان رضوی بر ضرورت حمایت از خانواده‌ها در طرح جوانی جمعیت تأکید کرد آیا گوش‌ها هم آلرژی می‌گیرند؟ خوراکی‌هایی که باعث افزایش اشتها و پرخوری می شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | احتمال بارش باران در مشهد طی فردا رئیس ستاد ملی جمعیت کشور: کمک مالی به خانواده‌ها در سال اول زندگی نوزادان، مشوقی برای افزایش نرخ فرزندآوری است وزیر بهداشت تأکید کرد: جوانی جمعیت، نیازمند عزم ملی و همکاری بین‌دستگاهی است صدور مجوز استخدام ۸۵ هزار نفر در آموزش و پرورش| در حوزه آیین‌نامه ارتقای رتبه‌بندی معلمان تا هفته آینده نتایج مثبتی حاصل می‌شود (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس: مجلس تمام‌قد در حمایت از خانواده و فرزندآوری ایستاده است برگزاری دومین همایش رویش امید در مشهد | جمعیت و فرزندآوری، مهم‌ترین رکن در تحقق ایران قوی است پیش‌بینی رگبار باران و وقوع رعدوبرق در ۱۷ استان طی امروز و فردا (۲۵ و ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم نسل ماهیان سفید خزری در معرض نابودی است راه‌اندازی سامانه‌ای جدید برای گزارش تخلفات پزشکی ۱۰۵ هزار زوج نابارور در کشور درمان شدند شوک در دادگاه کیفری خراسان رضوی؛ فاش شدن جزئیات قتل ناموسی با نقشه‌ای شیطانی در خانه وحشت هتل‌های پنج‌ستاره جدید در مشهد احداث می‌شوند | افزایش ظرفیت اسکان پنج‌ستاره زائران تا پایان سال ۱۴۰۴ خانه‌مسافر‌ها در کمتر از ۷ روز رسمی می‌شوند | راه‌اندازی دبیرخانه دائمی شورای راهبردی گوهرسنگ‌ها در مشهد کشف ۱۵ قطعه چکاوک وحشی در مرز دوغارون تایباد سرقت موتورسیکلت در مشهد مقابل چشمان حیرت‌زده مالک!
سرخط خبرها

واکسن خریداری‌شده از روسیه بیشترین اثر‌بخشی را دارد

  • کد خبر: ۵۷۸۲۶
  • ۱۵ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۸:۳۹
واکسن خریداری‌شده از روسیه بیشترین اثر‌بخشی را دارد
رئیس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت گفت: سازمان جهانی بهداشت اثربخشی واکسن روسی را ۹۱.۶ اعلام کرده که بالاترین اثربخشی در میان تمامی واکسن های تولید شده در جهان است. به نظر می‌رسد واکسن های تولیدی نیز اواخر بهار و یا اوایل تابستان ۱۴۰۰ به تولید انبوه برسد.

به گزارش شهرآرانیوز، رییس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت از عرضه واکسن های کرونا در کشور خبر داد و گفت: عرضه این واکسن ها که کاملا تایید شده هستند به زودی آغاز می شود.

،دکتر «محمدمهدی گویا»  عصر چهارشنبه در ستاد مقابله با کرونا استان که در سرسرای شهدای دولت استانداری کرمانشاه برگزار شد، به تلاش های شبانه روزی محققان کشور برای تولید واکسن کرونا اشاره و اظهار داشت: برای تولید واکسن کرونا از سه طریق اقدام کردیم که گام اول تمرکز روی واکسن داخلی بود و برای این کار هشت شرکت تولید کننده ماه ها تحقیقات گسترده ای را انجام دادند که منجر به تولید واکسن داخلی شد.

وی با بیان اینکه چند نمونه از واکسن های تولیدی تحقیقات بالینی آن ها روی انسان آغاز شده است، گفت: به نظر می رسد با انجام تست های نهایی اواخر بهار و یا اوایل تابستان ۱۴۰۰ این واکسن ها به تولید انبوه برسد.

گویا ادامه داد: در گام دوم رایزنی های لازم با سازمان جهانی بهداشت صورت گرفت و نتیجه آن کسب مجوز ارسال ۱۶ میلیون واکسن به داخل کشور بود که به زودی به دست ما خواهد رسید.

رییس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت افزود: اقدام سوم وزارتخانه مذاکره با روسیه، کوبا، چین، هند و برخی کشورهای دیگر در زمینه ساخت واکسن کرونا بود که خوشبختانه توانستیم با روسیه که بهترین و مطمئن ترین واکسن را در اختیار دارد به توافقات خوبی دست پیدا کنیم.

وی با بیان اینکه سازمان جهانی بهداشت اثربخشی واکسن روسی را ۹۱.۶ اعلام کرده که بالاترین اثربخشی در میان تمامی واکسن های تولید شده در جهان است، گفت: امیدوارم به زودی تولیدات مشترک ما با این کشور آغاز شود تا همه بتوانیم با خیالی آسوده از آن استفاده کنیم.

گویا همچنین این اطمینان خاطر را به مردم داد که واکسن های تولید داخل و واکسن های تولید مشترک از ایمنی لازم برخوردار بوده و تا مدت های طولانی می تواند مردم را از ویروس کرونا مراقبت کند.

کنترل کرونا در اکثر نقاط کشور

این مقام مسوول در وزارت بهداشت یادآوری کرد: با اقدامات صورت گرفته در ماه های اخیر و اجرای طرح های محدودیتی خوشبختانه بیماری کرونا در اکثر نقاط کشور تحت کنترل است و آن دسته از مناطق محدود نیز به زودی کرونا در آنها کنترل می شود.

وی استان های غربی کشور و بخصوص کرمانشاه را پیشرو در کنترل بیماری کرونا عنوان کرد و گفت: اجرای بسیار مطلوب طرح شهید سلیمانی عامل موثری در این کار بود.

دکتر گویا با اشاره به اینکه سال های گذشته نیز شاهد شیوع فلج اطفال و سرخک در کشور بودیم اما به همت متخصصان ایرانی و واکسیناسیون های انجام شده توانستیم برآنها غلبه کنیم، افزود: بدون شک بر کرونا هم غلبه خواهیم کرد و اگر همکاری ها به همین شیوه ادامه پیدا کند روزهای بهتری را پیش رو خواهیم داشت.

رییس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت در عین حال ساده انگاری در خصوص بیماری کرونا را بسیار خطرناک دانست و گفت: این تصور که کرونا در کشور رخت بربسته و امکان افزایش آن در کشور نیست کاملا اشتباه و غیرعقلانی است.

وی گفت: دست کم گرفتن کرونا و رعایت  نکردن توصیه های بهداشتی، ازدیاد مسافرت ها، مهمانی ها و دورهمی ها می تواند ما را به شرایط سابق بازگرداند که این بار مهار و کنترل آن بسیار سخت تر خواهد بود.

گویا در پایان از تلاش های استاندار و مجموعه مدیران و مردم استان کرمانشاه برای همکاری با ستاد ملی مقابله با کرونا قدردانی و ابراز امیدواری کرد با تداوم شیوه نامه های بهداشتی شاهد نابودی این بیماری باشیم.

 

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->