رونمایی ساپینتو از خط میانی استقلال| سه ضلعی چشمی، اندونگ و کریمی چرا کاپیتان استقلال جرئت جدایی ندارد؟ | ترس حسینی از سرنوشت بیرانوند استقلال در آستانه رونمایی از آشورماتوف هواداران استقلال مخالف تمدید قرارداد با حسینی بازگشت ستارگان تیم ملی والیبال لهستان برای دیدار با ایران وزیر ورزش: مجامع عمومی فدراسیون‌ها به صورت وبیناری برگزار شود دورسون: ماندنم در پرسپولیس به قرارداد جدیدم بستگی دارد زمان بازی‌های مرحله نیمه‌نهایی جام جهانی باشگاه‌ها ۲۰۲۵ | پادشاه و قهرمان اروپا بهم خوردند آخرین پیام کارتال برای هواداران پرسپولیس پرداخت هزینه‌های تحصیل فرزندان ژوتا توسط رونالدو انتقال علی کریمی به استقلال نهایی شد + عکس پخش زنده بازی رئال مادرید و دورتموند در جام جهانی باشگاه‌ها (۱۴ تیر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین هایجک استقلال از پرسپولیس خداداد عزیزی: خودمان بازی را بلدیم بازگشت نکونام به لالیگا؟ + عکس بازگشت کایل واکر به انگلیس تاریخ و ساعت بازی رئال مادرید و دورتموند در جام جهانی باشگاه‌ها | تکرار فینال چمپیونزلیگ ۲۰۲۴ قرارداد دوساله، شرط هاشمیان برای سرمربیگری پرسپولیس سرمربی جدید پرسپولیس مشخص شد| هاشمیان روی نیمکت سرخپوشان سید حسین حسینی از لیست ساپینتو خارج شد
سرخط خبرها

قهر فکری بعد از باخت سنگین به سپاهان

  • کد خبر: ۵۸۶۱۲
  • ۲۵ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۹:۴۹
قهر فکری بعد از باخت سنگین به سپاهان
درحالی که انتظار بود سرمربی استقلال بعد از شکست مقابل سپاهان دلایل شکست خود را بیان کند با پاسخ‌های شتاب زده و برخورنده مقابل خبرنگاران حاضر شد و حتی سوال‌های کلیدی را هم بی پاسخ گذاشت وبه حالت قهر از نشست خبری رفت!

گروه ورزش| شهرآرا نیوز، محمود فکری نشست خبری بعد از بازی با سپاهان را با این جمله آغاز کرد. او سعی کرد درمقابل این شکست خوددار باشد:« جا دارد به تیم سپاهان بابت این برد تبریک و به هر دو تیم خسته نباشید بگویم.» سرمربی استقلال از اینکه چرا تیمش این نمایش را به اجراء گذاشت و چرا بازیکنان گیج و سردرگم بودند اظهار بی اطلاعی کرد وگفت:« نمی‌دانم چرا بازیکنان ما تمرکز نداشتند هر چند دلایلش را خودم می‌دانم.» گل هایی که استقلال دریافت کرد روی اشتباه مسلم عارف غلامی و رشید مظاهری بود. فکری درمقابل این گل های خورده نیز واکنش خاصی داشت:« گل‌های خیلی بچه‌گانه‌ای خوردیم که کار را سخت کرد. در بازی که در هر دو نیمه می‌شد به گل برسیم و حتی با برد بیرون بیاییم بچه‌گانه رفتار کردیم و 3 امتیاز مهم را از دست دادیم. در مجموع به تیم سپاهان خسته نباشید می‌گویم.» از فکری درباره اینکه چرا تیمش با 3 دفاع در این بازی به میدان رفت نیز سوال شد که او با لحنی عجیب گفت:« خدا را شکر که بازی را باختیم و دوباره سوال های کارشناسانه شروع شد. زمانی که تیم ما می‌برد کسی سوال نمی رسد ولی وقتی می‌بازیم سوال‌ها همه به این سمت و سو می‌رود. همانطور که گفتم دراین بازی روز بد مدافعان ما بود و تمرکز نداشتیم. خیلی تلاش کردیم بازیکنان را آماده کنیم ولی دلایل مختلفی می‌تواند باعث شود تمرکز بازیکنان به هم بریز و دیدید که بازی حساس را از دست دادیم.» اما چرا استقلال پی درپی دچار تغییرات می شود؟ فکری جواب برخورنده ای به این سوال مهم داد وحتی سالن را هم با این ادبیات ترک کرد: خیلی ممنون، خسته نباشید می‌گویم و من از شما تشکر می‌کنم. فکری با بیان این جمله سالن کنفرانس خبری را ترک کرد.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->