قصور در نگهداری مواد خطرناک در انفجار بندر شهید رجایی تصادف در جاده قدیم قم _ کاشان ۶ کشته و مصدوم برجای گذاشت (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصویب درجه‌بندی و حفاظت از غار‌های ارزشمند خراسان رضوی در کارگروه ملی غارشناسی شمار جانباختگان حادثه بندرعباس به ۶۵ تن رسید + فیلم کشف ۷۷ کیلوگرم حشیش از خودرو سواری در مشهد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) امکان پرداخت خسارات طوفان به شهروندان تهرانی از طریق محاکم قضایی+ویدئو استرداد روزانه هزار و ۸۰۰ تبعه غیرمجاز افغانستانی از دوغارون به کشورشان پرداخت بیش از ۲.۵ همت مستمری به مددجویان خراسان رضوی | حدود ۶۷ هزار نفر، مشمول دریافت کمک‌های خاص هستند یادی از «ناصر دیوان کازرونی» نماد مقاومت ایران در جنگ جهانی اول | او ارتشی یک نفره بود علیه استعمار قطره قطره خون‌هایی که دریای عشق شدند فعالیت حدود ۳ هزار عطاری در مشهد | کمتر از ۱۵۰۰ عطاری مجوز فعالیت قانونی دارند راز عجیب پیداشدن اسکلت مرد روی تخت خانه متروکه در مشهد + عکس هشدار خود مراقبتی برای شهروندان در کلانشهر مشهد صادر شد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) وقتی «گریه واجب» می‌شویم! هرآنچه باید درباره روش های مصرف، نگهداری و پخت برنج بدانید | راه و رسم پلوخوری اماواگر‌های بیمه فرزند پسر بالای ۱۸ سال آغاز مرحله منطقه‌ای سیزدهمین دوره مسابقات مناظره دانشجویان در مشهد دفع انگل با این میوه خوشمزه! شاخص BMI | معیار دقیق سلامت یا گمراه‌کننده برای ورزشکاران؟ جست‌وجوی اسامی مصدومان انفجار بندرعباس به تفکیک مراکز درمانی با هوش مصنوعی مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی: سالانه ۸۰۰ نفر بر اثر سوانح کار در کشور جان خود را از دست می‌دهند دیار امام‌رضا(ع)، همدرد بندرعباس | آمادگی خراسان رضوی برای خدمت‌رسانی به حادثه‌دیدگان بندر شهید رجایی صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش‌های رگباری (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) نرخ مرگ‌ومیر نوزادان در بیمارستان شهید هاشمی‌نژاد مشهد، ۵۰ درصد کاهش یافت نرخ باروری کل در خراسان رضوی ۳۶ درصد کمتر از حد مطلوب است بانوی مرگ مغزی به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش دما تا چهارشنبه با احتمال رگبار باران راهکار‌های از‌بین‌بردن بوی بد عرق بدن مدیرکل آموزش‌ و‌ پرورش خراسان رضوی: مدارس خشتی و کانکسی برچیده خواهند شد | پرونده معلم خاطی مشهدی در مرحله صدور حکم + فیلم
سرخط خبرها

بدون دفترچه تامین اجتماعی چگونه دارو بگیریم و ویزیت شویم؟

  • کد خبر: ۵۸۹۱۹
  • ۲۸ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۴:۳۸
بدون دفترچه تامین اجتماعی چگونه دارو بگیریم و ویزیت شویم؟
از اول اسفند ۹۹ چاپ دفترچه تامین اجتماعی متوقف می‌شود، از این تاریخ به بعد پزشک می‌تواند در سرنسخه مطب خود با درج کد ملی بیمار دارو نوشته تا بیمار در داروخانه و مراکز پاراکلینکی خدمات دریافت کند.

به گزارش شهرآرانیوز، میثم حجتی‌پور امروز اظهار داشت: چاپ دفترچه تامین اجتماعی از ابتدای اسفندماه متوقف و از این تاریخ ارائه خدمات در زمان مراجعه به پزشک و موسسات تشخیصی درمان با ارائه کارت ملی، شناسنامه و جلد دفترچه درمانی میسر خواهد بود.

وی با اشاره به توسعه روند درمان الکترونیک در سازمان تامین اجتماعی، ادامه داد: با توجه به اینکه حدود ۲ سال از اجرای طرح نسخ الکترونیکی تعبیه شده در سایت تامین اجتماعی می‌گذرد، سایر پزشکان هم باید به سمتی بروند که از سامانه‌ نسخه الکترونیکی بهره‌مند شوند؛ ثبت سوابق پزشکی و شناسایی بیماران از مزایای ثبت نسخه بصورت الکترونیکی است.

مدیر درمان تامین اجتماعی کرمانشاه افزود: دفترچه‌ای بیمه‌ای که برگه دارند کمافی سابق معتبر هستند و بیمه‌شدگان می‌توانند با مراجعه به پزشک، خدمات درمانی دریافت کنند.

حجتی‌پور ادامه داد: بیمه شدگانی که برگه دفترچه یا اعتبار آن به پایان رسیده قبل از مراجعه به پزشک بامراجعه به سایت medical.tamin.ir ویا شماره‌گیری #۱۴۲۰*۴* از پوشش بیمه درمان خود اطمینان حاصل کنند و استعلام استحقاق درمان خود را بگیرند.

وی تصریح کرد: اگر استحقاق به درمان باشند یعنی با مراجعه به مراکز درمانی با ارائه کارت ملی مجاز به استفاده از خدمات درمانی هستند.

حجتی‌پور ادامه داد: نوزادان تا یک ماه با ارائه کدملی مادر می‌توانند خدمات بگیرند و همچنین برای کسانی که هنوز کارت ملی ندارند، ارائه شناسنامه برای دریافت خدمات کافی است.

وی در خصوص بیمه‌های تکمیلی نیز، گفت: طی مکاتباتی این موضوع را با بیمه‌های تکمیلی حل و فصل کرده‌ایم، فرایند الکترونیک به گونه‌ای تعریف شده که همه بیمه‌ها می‌توانند استفاده کنند.

این مسئول در ادامه اشاره‌ای هم به خدمات پارکلینکی داشت و افزود: این یکی از مزایای طرح است تاریخ ارائه خدمات در سیستم ثبت می‌شود و بیمه شده با ارائه کد ملی می‌تواند از خدمات استفاده کند.

وی افزود:  از اول اسفند، پزشک می‌تواند در سرنسخه مطب خود با درج کد ملی بیمار دارو نوشته تا بیمار در داروخانه و مراکز پاراکلینکی خدمات دریافت ‌کند.

حجتی‌پور در پایان، خاطرنشان کرد: اگر پزشک طرف قرارداد نبود، بیمه شده با ارائه کارت ملی می‌تواند خدمات را با سرنسخه پزشک دریافت کند.

 

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->