شیدایی: آمادگی برای بحران ها، هدف مسابقات عملیاتی دوام ثامن نخستین شاخص توسعه کشور، آموزش و پرورش است | سخت‌ترین دوره تحصیلی، دوره ابتدایی است زمان پرداخت معوقات متناسب سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد (مهرماه ۱۴۰۴) پایان مأموریت دزد «ضبط و آچار» در خیابان‌های مشهد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) کاظمی عنوان کرد: افزایش ۶۷ درصدی بودجه آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۴ خبر جدید در خصوص واریز معوقات حقوق بالای ۲۰ میلیون تومان بازنشستگان تأمین اجتماعی (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش شدت وزش باد (پنجشنبه، ۱۷ مهر ۱۴۰۴) شرایط بهره‌برداری مادران شاغل از کاهش سن بازنشستگی چگونه است؟ ناگفته‌های رئیس سازمان بهزیستی از جنگ ۱۲ روزه | روایت اعلام آمادگی ۲۲ هزار پزشک متخصص برای خدمت رایگان در عرض ۲۴ ساعت! درباره مجله «پست و تلگراف» که توسط اداره پست ایران منتشر شده است | اولین نشریه اداراتی ایران مددجویان در راه خانه بخت | آیین اهدای ۳۱۳ سری جهیزیه به زوجین تحت پوشش بهزیستی در خراسان رضوی برگزار شد آیا کودک بدغذا به مکمل نیاز دارد؟ چرا نباید چایی را دوباره گرم کرد؟ شهادت مأمور پلیس مواد مخدر در جاده زاهدان _ نهبندان + (۱۷ مهر ۱۴۰۴) معوقات بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی چه‌زمانی پرداخت می‌شود؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) | فعلاً خبری از بارش باران نیست نقش کلیدی ژنتیک در درمان کودکان ناکامی در استفاده از موتورسیکلت‌های برقی در ناوگان پستی خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی کشور (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | ورود سامانه بارشی به کشور در اوایل هفته آینده مشهد ۱۰۰۰ پرستار کم دارد | کمبود ۴۰ درصدی پرستار در مراکز درمانی شهر رئیس سازمان بهزیستی کشور: مدارس، کانون جدید فرهنگی و اجتماعی محلات می‌شوند | طرح «سلام»، مقدمه خدمات جدید به اقشار مختلف مردم تشریح اولویت‌های سازمان تأمین اجتماعی | طرح‌هایی برای عبور از ناترازی و توازن مالی در حال اجراست گلایه از  صف‌های طولانی ام آرآی در مشهد  | فقط ۱۹ دستگاه برای چند میلیون نفر هر دمنوشی درمان نیست | هشدار پزشک طب سنتی درباره مصرف خودسرانه دارو‌های گیاهی شربت سرفه ساخت هند کودکان را می‌کشد؛ نخورید! آمار ازدواج و طلاق طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ در خراسان‌رضوی | ازدواج اوج گرفت، طلاق عقب‌نشینی کرد مشهد، میزبان اولین مرکز «مهر و گفت‌و‌گو» | اجرای آزمایشی طرح ملی «سلام» در منطقه قاسم‌آباد مشهد + فیلم (۱۷ مهر ۱۴۰۴) بدهی ۷۰ هزار میلیارد تومانی دولت به تأمین‌اجتماعی بابت هزینه درمان | چرا مصوبه سران قوا اجرا نمی‌شود؟ سیگار کشیدن خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را افزایش می‌دهد
سرخط خبرها

ماجرای ربوده شدن «لطیفه» دختر حاکم دبی + تصاویر

  • کد خبر: ۵۸۹۹۷
  • ۲۹ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۸
ماجرای ربوده شدن «لطیفه» دختر حاکم دبی + تصاویر
دختر حاکم دبی که در تلاشی ناکام برای فرار از کشور به دست نیروهای امنیتی پدرش افتاده بود پیام‌هایی مخفیانه برای دوستانش ارسال می‌کرد اما مدتی است این پیام‌ها متوقف شده و دوستان نگران «لطیفه» خواستار مداخله سازمان‌های بین‌المللی شده‌اند.

شهرآرانیوز - دختر حاکم دبی که در سال ۲۰۱۸ تلاشی ناکام برای فرار از کشور داشت به صورت مخفیانه پیامی ویدیویی به دوستانش فرستاد و در حالیکه بیم جان خود را داشت پدرش را به گروگانگیری متهم کرد.

 

شاهزاده لطیفه آل مکتوم با انتشار ویدئویی گفت کماندوها پس از دستگیری او که در حال فرار با قایق بوده ضمن استفاده از ماده‌ای مخدر وی را به زندان منتقل کردند اما اکنون و با متوقف شدن ارسال پیام‌های مخفیانه، دوستان نگران او خواستار مداخله سازمان ملل در این ماجرا شدند.

 

ماجرای ربوده شدن «لطیفه» دختر حاکم دبی + تصاویر

 

دبی و امارات پیش از این تاکید کرده بودند که لطیفه در صحت و سلامت و تحت حمایت خانواده قرار دارد اما مری رابینسون، نماینده سابق حقوق بشر سازمان ملل متحد، که پس از ملاقات با لطیفه او را «زن جوان آشفته» توصیف کرده بود گفت «فریب سختی» از خانواده‌ لطیفه خورده است زیرا وضعیت او را طور دیگری نمایش دادند.

 

کمیساریای عالی سابق حقوق بشر و رئیس جمهور ایرلند هر دو خواستار اقدامات بین‌المللی برای تعیین وضعیت فعلی و محل اقامت لطیفه شدند. او یکسال پس از دستگیری به طور مخفیانه به یک گوشی همراه دسترسی پیدا کرده بود و پیام‌های خود را در دستشویی ضبط می‌کرد؛ آن تنها دری بود که می‌توانست ببندد!

 

شیخ محمد آل مکتوم، حاکم دبی و نایب رئیس کشور امارات، یکی از ثروتمندترین سران کشورهای جهان است. او که در ساخت شهری مدرن و پیشرفته موفق بوده تحمل هیچ صدای مخالفی را ندارد؛ فعالان حقوقی می‌گویند سیستم قضایی دبی به راحتی می‌تواند علیه زنان تبعیض قائل شود.

 

انتقادات شدیدی به شیخ محمد در رابطه با شاهزاده لطیفه، دخترش، و شاهدخت هیا بنت حسین، یکی از همسرانش، وارد شده است. لطیفه که اکنون ۳۵ سال دارد، از ۱۶ سالگی قصد فرار داشته اما تنها در سال ۲۰۱۱ و پس از آشنایی با یک تاجر فرانسوی بود که فرار بلند مدت و برنامه‌ریزی شده‌ای را طراحی کرد.

 

ماجرای ربوده شدن «لطیفه» دختر حاکم دبی + تصاویر

هیا بنت حسین

او برای این کار یک مربی رزمی به نام جُهَینه استخدام کرد و در طی تمریناتش با یک قایق بادی به آب‌های آزاد وارد شد، جایی که آقای تاجر با یک قایق آمریکایی منتظر او بود. آنها پس از ورود به آب‌های هندوستان، توسط کوماندوهای اماراتی دستگیر شدند. دولت هند در مورد نقش خود در این ماجرا اظهار نظری نداشته است.

 

دبی وضعیت لطیفه را عادی جلوه میداد تا زمانی که فرار هیا و فرزندانش به انگلستان در سال ۲۰۱۹، پرده از تنش داخلی خانواده آل مکتوم برداشت. در پی این اتفاق دیوان عالی انگلستان با صدور احکامی در تلاش برای آشکار کردن حقیقت در امارت دبی، از دستورات اجباری شیخ محمد برای بازگرداندن لطیفه و شمسه (خواهر بزرگتر که او نیز قبلا تلاش ناموفقی برای فرار داشته) پرده برداشت.

 

دادگاه روشن کرد که شیخ محمد این دو زن جوان را از آزادی محروم کرده و اکنون با قطع ارتباط لطیفه نگرانی‌ها درباره وضعیت او شدت یافته است. تصمیم به انتشار پیام‌های لطیفه کار دشواری برای دوستانش بود اما آنها امیدوارند این اتفاق به روشن شدن وضعیت وی کمک کند.

 

منبع: همشهری‌آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->