مارگزیدگی سالانه ۵.۴ میلیون نفر در جهان | مارگزیدگی بیش‌از ۸ هزار ایرانی در سال ۱۴۰۳ غرق شدن مادر و دختر در استخر کشاورزی نیشابور (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله ۷.۸ ریشتری روسیه را لرزاند (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله زاهدان را لرزاند + جزئیات (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برگزاری کلاس‌های آمادگی شروع مدارس ممنوع است | والدین گزارش کنند، با مدارس متخلف برخورد می‌شود حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی‌‌اكبر الهى خراسانى دعوت حق را لبیک گفت  ۸۱ کودک شیرخوار در مراکز بهزیستی خراسان رضوی تحت مراقبت هستند | شیرخوارگاه‌ علی‌اصغر(ع) خالی نشده است آخرین اخبار از آتش‌سوزی یک مجتمع تجاری در سبزوار | آتش مهار شد + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برنامه‌های آموزش و پرورش استان خراسان رضوی در راستای بهبود آموزش در مدارس شیوع بالای آرتروز زانو در بین ایرانی‌ها | کدام گروه‌های سنی در معرض خطر هستند؟ طرح جدید هلال احمر برای کمک به دانش‌آموزان نیازمند | توزیع بسته‌های لوازم‌التحریر در مناطق کم‌برخوردار بازنشستگان نفت، سهامدار پتروشیمی می‌شوند واکسن آبله‌مرغان موجود شد | آیا واکسن بزنیم یا نه؟ آیا کره‌های محلی برای طبخ غذا بهتر است و باعث افزایش چربی خون نمی‌شود؟ بی‌احتیاطی ۳ جوان به قیمت جانشان تمام شد | پا در رکاب چاه، جان در کمین مرگ فرمانده انتظامی سیب و سوران به شهادت رسید دستگیری قاتل پس از ۱۴ سال | انکار دسیسه زنانه برای قتل شوهر ۵ هزار شاکی منتظر تعیین تکلیف پرونده «موبایل موسوی» توصیه رئیس کل دادگستری خراسان رضوی به کارآموزان قضایی: با مردم مهربان باشید و از وسوسه‌های شیطانی دوری کنید سخنگوی آموزش و پرورش: هیچ اتفاقی مانع آغاز مدارس در اول مهر نمی‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | هوای مشهد موقتاً گرم می‌شود یک کشته و ۲۰ مصدوم در تصادف اتوبوس محور تهران به مشهد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) پیگیری جدی مجلس برای افزایش حقوق اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی: آمار مبتلایان به سرطان پستان در خراسان رضوی بالاست منشا ۴۰ درصد آلودگی هوای سرخس خراسان رضوی، ترکمنستان است عقیم‌سازی پشه‌ها برای مقابله با تب دنگی | ساکنان برج‌ها هم از پشه آئدس در امان نیستند مشهد، میزبان اولین کنگره بین‌المللی هوش مصنوعی و فناوری‌های سلامت در زنان و زایمان انتقاد معاون تربیت بدنی آموزش و پرورش به ساعت محدود ورزش مدارس و تحرک کم دانش‌آموزان
سرخط خبرها

ماجرای ربوده شدن «لطیفه» دختر حاکم دبی + تصاویر

  • کد خبر: ۵۸۹۹۷
  • ۲۹ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۸
ماجرای ربوده شدن «لطیفه» دختر حاکم دبی + تصاویر
دختر حاکم دبی که در تلاشی ناکام برای فرار از کشور به دست نیروهای امنیتی پدرش افتاده بود پیام‌هایی مخفیانه برای دوستانش ارسال می‌کرد اما مدتی است این پیام‌ها متوقف شده و دوستان نگران «لطیفه» خواستار مداخله سازمان‌های بین‌المللی شده‌اند.

شهرآرانیوز - دختر حاکم دبی که در سال ۲۰۱۸ تلاشی ناکام برای فرار از کشور داشت به صورت مخفیانه پیامی ویدیویی به دوستانش فرستاد و در حالیکه بیم جان خود را داشت پدرش را به گروگانگیری متهم کرد.

 

شاهزاده لطیفه آل مکتوم با انتشار ویدئویی گفت کماندوها پس از دستگیری او که در حال فرار با قایق بوده ضمن استفاده از ماده‌ای مخدر وی را به زندان منتقل کردند اما اکنون و با متوقف شدن ارسال پیام‌های مخفیانه، دوستان نگران او خواستار مداخله سازمان ملل در این ماجرا شدند.

 

ماجرای ربوده شدن «لطیفه» دختر حاکم دبی + تصاویر

 

دبی و امارات پیش از این تاکید کرده بودند که لطیفه در صحت و سلامت و تحت حمایت خانواده قرار دارد اما مری رابینسون، نماینده سابق حقوق بشر سازمان ملل متحد، که پس از ملاقات با لطیفه او را «زن جوان آشفته» توصیف کرده بود گفت «فریب سختی» از خانواده‌ لطیفه خورده است زیرا وضعیت او را طور دیگری نمایش دادند.

 

کمیساریای عالی سابق حقوق بشر و رئیس جمهور ایرلند هر دو خواستار اقدامات بین‌المللی برای تعیین وضعیت فعلی و محل اقامت لطیفه شدند. او یکسال پس از دستگیری به طور مخفیانه به یک گوشی همراه دسترسی پیدا کرده بود و پیام‌های خود را در دستشویی ضبط می‌کرد؛ آن تنها دری بود که می‌توانست ببندد!

 

شیخ محمد آل مکتوم، حاکم دبی و نایب رئیس کشور امارات، یکی از ثروتمندترین سران کشورهای جهان است. او که در ساخت شهری مدرن و پیشرفته موفق بوده تحمل هیچ صدای مخالفی را ندارد؛ فعالان حقوقی می‌گویند سیستم قضایی دبی به راحتی می‌تواند علیه زنان تبعیض قائل شود.

 

انتقادات شدیدی به شیخ محمد در رابطه با شاهزاده لطیفه، دخترش، و شاهدخت هیا بنت حسین، یکی از همسرانش، وارد شده است. لطیفه که اکنون ۳۵ سال دارد، از ۱۶ سالگی قصد فرار داشته اما تنها در سال ۲۰۱۱ و پس از آشنایی با یک تاجر فرانسوی بود که فرار بلند مدت و برنامه‌ریزی شده‌ای را طراحی کرد.

 

ماجرای ربوده شدن «لطیفه» دختر حاکم دبی + تصاویر

هیا بنت حسین

او برای این کار یک مربی رزمی به نام جُهَینه استخدام کرد و در طی تمریناتش با یک قایق بادی به آب‌های آزاد وارد شد، جایی که آقای تاجر با یک قایق آمریکایی منتظر او بود. آنها پس از ورود به آب‌های هندوستان، توسط کوماندوهای اماراتی دستگیر شدند. دولت هند در مورد نقش خود در این ماجرا اظهار نظری نداشته است.

 

دبی وضعیت لطیفه را عادی جلوه میداد تا زمانی که فرار هیا و فرزندانش به انگلستان در سال ۲۰۱۹، پرده از تنش داخلی خانواده آل مکتوم برداشت. در پی این اتفاق دیوان عالی انگلستان با صدور احکامی در تلاش برای آشکار کردن حقیقت در امارت دبی، از دستورات اجباری شیخ محمد برای بازگرداندن لطیفه و شمسه (خواهر بزرگتر که او نیز قبلا تلاش ناموفقی برای فرار داشته) پرده برداشت.

 

دادگاه روشن کرد که شیخ محمد این دو زن جوان را از آزادی محروم کرده و اکنون با قطع ارتباط لطیفه نگرانی‌ها درباره وضعیت او شدت یافته است. تصمیم به انتشار پیام‌های لطیفه کار دشواری برای دوستانش بود اما آنها امیدوارند این اتفاق به روشن شدن وضعیت وی کمک کند.

 

منبع: همشهری‌آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->