تعطیلی تمامی تفرجگاه‌ها در خراسان رضوی تا روز یکشنبه (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) تردد خودرو‌های سنگین در محور کلات-مشهد ممنوع شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ورود دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به حادثه مرگ کودک جوینی حین «ختنه» واکنش پزشکی قانونی به شایعۀ تجاوز به مرحوم الهه‌حسین‌نژاد ۱۸۰ هزار نفر طی سه روز گذشته از مرز‌های کشور راهی عتبات عالیات شدند هشدار نارنجی وقوع سیلاب برای برخی از نقاط کشور صادر شد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) آموزش و پرورش به دنبال عدالت آموزشی و کیفیت‌بخشی هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد صادر شد دستگیری قاتل محیط‌بان خائیز در بهبهان ویدئو| قاتل الهه حسین‌نژاد اعتراف کرد| جنایت سارقی شیطان‌صفت پیمانکار مقصر در حادثه مرگ دلخراش ۱۴ مسافر قطار مشهد-یزد ۲۰۰ میلیون تومان جریمه شد فروش اینترنتی مکمل‌های غذایی تعیین تکلیف شد مبلغ متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان چقدر است؟ آیا مصرف مغزدانه‌ها در دوران بارداری ممنوع است؟  چند توصیه غذایی برای پیشگیری از سنگ کلیه آیا مصرف جگر خام باعث رفع کم‌خونی می‌شود؟ قرص ضدبارداری خطر حملات آسم را در زنان جوان افزایش می‌دهد اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۲ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) هوای مشهد در شرایط ناسالم برای تمام گروه‌ها| شاخص کیفیت هوا به ۱۵۴ رسید (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) تمدید اعتبار کارت‌های هوشمند ملی تا پایان سال ۱۴۰۵ پژمان‌فر: اجرای قانون حمایت از جوانی جمعیت شاید موثر بوده، اما کافی نیست پیکر الهه حسین‌نژاد در بیابان‌های اطراف تهران پیدا شد | متهم به قتل مرحومه دستگیر شد + اولین تصاویر از متهمان آماده‌باش اورژانس مشهد در روز عرفه با استقرار گسترده تجهیزات و نیرو‌های امدادی (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) ناگفته‌های علی اکبر صالحی از فرازوفرودهای صنعت هسته‌ای ایران | قدرت نسل امروز سانتریفیوژ‌ها ۵۰ برابر نمونه اولیه است تاکنون هیچ بیمارى واگیردارى بین زائران حج گزارش نشده است + فیلم یک کشته و ۸ مصدوم بر اثر تصادف در محور قم - اصفهان راه‌اندازی بیمارستان صحرایی عرفات برای خدمت به زائران صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان‌رضوی (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) | شهروندان مشهد منتظر بارش‌های رگباری باشند
سرخط خبرها

ماجرای ربوده شدن «لطیفه» دختر حاکم دبی + تصاویر

  • کد خبر: ۵۸۹۹۷
  • ۲۹ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۸
ماجرای ربوده شدن «لطیفه» دختر حاکم دبی + تصاویر
دختر حاکم دبی که در تلاشی ناکام برای فرار از کشور به دست نیروهای امنیتی پدرش افتاده بود پیام‌هایی مخفیانه برای دوستانش ارسال می‌کرد اما مدتی است این پیام‌ها متوقف شده و دوستان نگران «لطیفه» خواستار مداخله سازمان‌های بین‌المللی شده‌اند.

شهرآرانیوز - دختر حاکم دبی که در سال ۲۰۱۸ تلاشی ناکام برای فرار از کشور داشت به صورت مخفیانه پیامی ویدیویی به دوستانش فرستاد و در حالیکه بیم جان خود را داشت پدرش را به گروگانگیری متهم کرد.

 

شاهزاده لطیفه آل مکتوم با انتشار ویدئویی گفت کماندوها پس از دستگیری او که در حال فرار با قایق بوده ضمن استفاده از ماده‌ای مخدر وی را به زندان منتقل کردند اما اکنون و با متوقف شدن ارسال پیام‌های مخفیانه، دوستان نگران او خواستار مداخله سازمان ملل در این ماجرا شدند.

 

ماجرای ربوده شدن «لطیفه» دختر حاکم دبی + تصاویر

 

دبی و امارات پیش از این تاکید کرده بودند که لطیفه در صحت و سلامت و تحت حمایت خانواده قرار دارد اما مری رابینسون، نماینده سابق حقوق بشر سازمان ملل متحد، که پس از ملاقات با لطیفه او را «زن جوان آشفته» توصیف کرده بود گفت «فریب سختی» از خانواده‌ لطیفه خورده است زیرا وضعیت او را طور دیگری نمایش دادند.

 

کمیساریای عالی سابق حقوق بشر و رئیس جمهور ایرلند هر دو خواستار اقدامات بین‌المللی برای تعیین وضعیت فعلی و محل اقامت لطیفه شدند. او یکسال پس از دستگیری به طور مخفیانه به یک گوشی همراه دسترسی پیدا کرده بود و پیام‌های خود را در دستشویی ضبط می‌کرد؛ آن تنها دری بود که می‌توانست ببندد!

 

شیخ محمد آل مکتوم، حاکم دبی و نایب رئیس کشور امارات، یکی از ثروتمندترین سران کشورهای جهان است. او که در ساخت شهری مدرن و پیشرفته موفق بوده تحمل هیچ صدای مخالفی را ندارد؛ فعالان حقوقی می‌گویند سیستم قضایی دبی به راحتی می‌تواند علیه زنان تبعیض قائل شود.

 

انتقادات شدیدی به شیخ محمد در رابطه با شاهزاده لطیفه، دخترش، و شاهدخت هیا بنت حسین، یکی از همسرانش، وارد شده است. لطیفه که اکنون ۳۵ سال دارد، از ۱۶ سالگی قصد فرار داشته اما تنها در سال ۲۰۱۱ و پس از آشنایی با یک تاجر فرانسوی بود که فرار بلند مدت و برنامه‌ریزی شده‌ای را طراحی کرد.

 

ماجرای ربوده شدن «لطیفه» دختر حاکم دبی + تصاویر

هیا بنت حسین

او برای این کار یک مربی رزمی به نام جُهَینه استخدام کرد و در طی تمریناتش با یک قایق بادی به آب‌های آزاد وارد شد، جایی که آقای تاجر با یک قایق آمریکایی منتظر او بود. آنها پس از ورود به آب‌های هندوستان، توسط کوماندوهای اماراتی دستگیر شدند. دولت هند در مورد نقش خود در این ماجرا اظهار نظری نداشته است.

 

دبی وضعیت لطیفه را عادی جلوه میداد تا زمانی که فرار هیا و فرزندانش به انگلستان در سال ۲۰۱۹، پرده از تنش داخلی خانواده آل مکتوم برداشت. در پی این اتفاق دیوان عالی انگلستان با صدور احکامی در تلاش برای آشکار کردن حقیقت در امارت دبی، از دستورات اجباری شیخ محمد برای بازگرداندن لطیفه و شمسه (خواهر بزرگتر که او نیز قبلا تلاش ناموفقی برای فرار داشته) پرده برداشت.

 

دادگاه روشن کرد که شیخ محمد این دو زن جوان را از آزادی محروم کرده و اکنون با قطع ارتباط لطیفه نگرانی‌ها درباره وضعیت او شدت یافته است. تصمیم به انتشار پیام‌های لطیفه کار دشواری برای دوستانش بود اما آنها امیدوارند این اتفاق به روشن شدن وضعیت وی کمک کند.

 

منبع: همشهری‌آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->