نادره رضایی از مردم برای لغو کنسرت همایون شجریان عذرخواهی کرد حمله پلیس اسرائیل به معترضان در حیفا؛ ده‌ها نفر بازداشت شدند + فیلم و تصاویر هشدار دستگاه امنیتی اسرائیل در مورد افزایش عملیات فلسطینی‌ها در کرانه باختری عراقچی: همیشه برای مذاکره و جنگ آمادگی داریم رییس کمیسیون عمران مجلس:طرح‌های مسکن بدون همراهی بانک‌ها به ثمر نمی‌نشیند سردار سرلشکر علی عبداللهی، فرمانده جدید قرارگاه مرکزی حضرت خاتم الانبیا (ص) کیست؟ + سوابق کریدور کمربندی و شهر فرودگاهی مشهد محور همکاری‌های راهبردی خراسان رضوی با چین ارسال نخستین محموله کمک‌های بشردوستانه از مشهد برای زلزله‌زدگان افغانستان (۱۳ شهریور ۱۴۰۴) تماس تلفنی عراقچی با وزیر خارجه حکومت سرپرست افغانستان اخطار الحوثی به جهان اسلام درباره پروژه صهیونیستی در خاورمیانه آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و سکوت مشکوک در برابر ساخت‌وسازهای هسته‌ای جدید اسرائیل فرمانده قرارگاه خاتم الانبیا (ص) رسما معرفی شد نقش کلیدی ایران در تقویت همکاری‌های اقتصادی و امنیتی سازمان شانگهای وزیر امور خارجه با امیر قطر دیدار کرد (۱۳ شهریور ۱۴۰۴) سرنوشت اوکراین پس از نشست پاریس چه خواهد شد؟ وزیر نیرو: قطعی برق و آب تا پاییز به حداقل می‌رسد پوتین: توسعه صنعت انرژی هسته‌ای را ادامه خواهیم داد سفیر استرالیا، ایران را ترک کرد پزشکیان: دانشگاهیان باید به میدان بیایند دنیا مالی: ارزان کردن ورزش از اهداف ماست | همکاری با آموزش و پرورش سبب رشد ورزش قهرمانی خواهد شد مدودف درباره مصادره اموال انگلیس در مسکو هشدار داد استاد دانشگاه تهران: خروج از NPT برای ایران هزینه‌زا است عملیات جدید یمن در دریای سرخ؛ یک کشتی در شمال غرب حدیده هدف قرار گرفت دیدار عارف با تعدادی از خانواده فرماندهان شهید و دانشمندان شهید در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه مدنی‌زاده مطرح کرد: گام جدید در دیپلماسی اقتصادی، توافق‌های ایران و چین در مسیر اجرا ویدئو | اعتراف تاریخی شبکه اینترنشنال درخصوص ادعاهای ترامپ در مورد موفقیت حمله به ایران ولایتی: حفظ اتحاد ملی و مدیریت هوشمند فضای مجازی در راستای رضایت مردم ضروری است
سرخط خبرها

زنانی که در ژاپن به سکوت دعوت شدند

  • کد خبر: ۵۹۴۷۰
  • ۰۴ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۳
  • ۱
زنانی که در ژاپن به سکوت دعوت شدند
اظهارات جنسیت‌زده رئیس المپیک توکیو به استعفای یوشیرو موری ختم شد. آدام گرنت، روان‌شناس سازمانی، پس از اظهارات موری، به دنبال اثبات این مسئله رفته است که آیا به‌راستی زنان در طول جلسه‌ها بیش از مردان صحبت می‌کنند.
هدی جاودانی | شهرآرانیوز؛ کمیته المپیک ژاپن هفته گذشته مشغول بررسی پیشنهادی بود که به واسطه آن، زنان بیشتری می‌توانستند در هیئت اجرایی این کمیته حضور پیدا کنند. در این میان، رئیس المپیک توکیو، مردی به نام یوشیرو موری که نخست‌وزیر سابق ژاپن نیز بوده است، گفت از آنجایی که زنان بیش‌ازاندازه صحبت می‌کنند، اگر تعدادشان در جلسات هیئت اجرایی المپیک افزایش پیدا کند، باید محدودیتی نیز برای میزان صحبت‌کردنشان گذاشت تا بتوانند سروقت حرفشان را تمام کنند، چون در غیر این صورت، «آزاردهنده» خواهد بود. این اظهارات جنسیت‌زده به استعفای یوشیرو موری ختم شد. آدام گرنت، روان‌شناس سازمانی، پس از اظهارات موری، به دنبال اثبات این مسئله رفته است که آیا به‌راستی زنان در طول جلسه‌ها بیش از مردان صحبت می‌کنند.
 
در پژوهشی مشاهده شده است در میان سناتور‌هایی که از جایگاه، اعتبار و نفوذ بالا برخوردارند، این فقط مردان بوده‌اند که بیشترین زمان ممکن را به اظهارنظر در صحن مجلس سنا اختصاص داده‌اند. اما چرا زنان قدرتمند و هم‌رده با این مردان هم‌چنان از حرف‌زدن هراس دارند؟! مشاهدات نشان می‌دهد این زنان در واقع از روی سازش و تمایل به مصالحه به کم‌حرفی روی نیاورده‌اند بلکه هراس از اینکه بیش‌ازاندازه کنترلگر و سلطه‌جو به نظر بیایند آن‌ها را به حاشیه رانده است، زیرا پیش از این، هر بار با صدای رسا دیدگاه‌های خود را مطرح کرده‌اند، دیگران درست چنین برداشتی درباره آن‌ها کرده‌اند.
 
یافته‌های یک پژوهش در حوزه علوم سیاسی نشان می‌دهد زمانی که یک گروه پنج‌نفره در حال تصمیم‌گیری‌های سیاسی باشد، اگر تنها یک عضو زن در آن گروه حضور داشته باشد، این زن ۴۰ درصد کمتر از دیگر اعضای گروه خود صحبت خواهد کرد. اگر این گروه پنج‌نفره ۳ عضو زن را شامل شود، باز هم این اکثریت زنانه حدود ۳۶ درصد کمتر از ۲ عضو گروه حرف می‌زنند. در گروه‌ها و فضا‌های کاری بسیاری، زنان همواره با این واقعیت تلخ روبه‌رو هستند که ترجیح می‌دهند به جای آنکه اظهارنظر کنند و به‌احتمال، موقعیت شغلی خود را به خطر بیندازند، ساکت و مؤدب سر جای خود بشینند.
 
پژوهشی نشان می‌دهد قضات مرد ۳ برابر بیش از همتایان مرد خود میان صحبت قضات زن می‌پرند و آن‌ها را متوقف می‌کنند. به عبارت دیگر، زمانی که زنان سعی در اظهار نظر دارند، بیشتر به سکوت دعوت می‌شوند. از آنجایی که همه این پژوهش‌ها در غرب صورت گرفته است، این پرسش مطرح می‌شود که آیا وضعیت در میان کشور‌های آسیایی، ژاپن به طور خاص، چگونه است؟ رتبه‌بندی برابری جنسیتی سال ۲۰۱۸ مجمع جهانی اقتصاد نشان می‌دهد این کشور از میان ۱۴۹ کشور جهان در جایگاه ۱۱۰ قرار گرفته‌است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
France
۱۰:۲۳ - ۱۳۹۹/۱۲/۰۵
0
0
با سلام ، کاش دو کلمه هم از نابرابری زن با مرد در کشور عزیز خودمان مینوشتیدکه جایی در هیجا ندارد حتی در خونه خودش خانم محترم.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->