مهلت انتخاب رشته دانشجو معلمان تمدید شد (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) دستگیری شرور قمه کش در فردیس کرج (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) شوهرم فقط دنبال شغل مدیریتی است، طلاق می‌خواهم مهریه عجیب و غریب دختر جوان در ازدواج با پیرمرد ۸۲ ساله دستگیری پزشک قلابی | قربانی‌شدن زن میانسال در کلینیک زیبایی غیرمجاز از گاوصندوق ضدسرقت تا شلیک به تعقیب‌کننده |جزئیات هولناک سرقت‌های مسلحانه شمال تهران پشت پرده قتل هولناک همسر؛ از سوءظن تا تیغ قصابی! مرگ ۲ جوان گنابادی به علت غرق شدگی در استخر کشاورزی (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) ۵ کشته و ده‌ها زخمی در حمله‌ای مرگبار به مدرسه‌ای در اتریش + فیلم بارش باران در انجام پرواز‌های فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهد خللی ایجاد نکرد چگونه نسخه الکترونیکی داروی خود را مشاهده کنیم؟ آیا افسردگی بدون مصرف دارو درمان می‌شود؟ سازمان نظام پزشکی اسامی افراد فاقد صلاحیت در امور پزشکی را اعلام کرد (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) صفحه‌نمایش چگونه بحران‌های عاطفی کودکان را عمیق‌تر می‌کند؟ فرزندآوری در ازدواج دوم | ضرورت ها، نکات کلیدی و ملاحظات مهم آغاز رقابت‌‌های ورزشی دانش‌آموزان خراسان رضوی برای حضور در مسابقات کشوری مدل مدیریتی به سبک توله خرسی ایران خواستار همکاری جهانی برای نجات جنگل‌های زاگرس است ایران، رتبه ۲۷ جهان در پسماند پلاستیک سبک زندگی سالم را چگونه تقویت کنیم؟ کاهش موارد ابتلا به سرخک در مشهد نسبت‌به سال گذشته مهلت ثبت‌نام وام ۵۰ میلیون تومانی بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین اجتماعی اعلام شد ثبت تصاویر دو قلاده خرس قهوه‌ای در جنگل‌های لنگرود + فیلم بازداشت عامل آتش‌سوزی بیمارستان قلب شهید رجایی تهران راهنمای تصحیح اوراق امتحانی یک ساعت بعد از آزمون‌ها منتشر می‌شود آخرین مهلت انتخاب رشته دانشجومعلمان، امروز (سه‌شنبه، ۲۰ خرداد ۱۴۰۴) لایحه نحوه استفاده از سلاح برای محیط‌بانان منتظر تصویب نهایی در صحن مجلس است سخنگوی قوه قضائیه: فرزند و عروس کاظم صدیقی ۱۰ روز پیش بازداشت شدند | اعلام رسمی نظر پزشکی قانونی در پرونده قتل الهه حسین نژاد راه‌اندازی هزار و ۲۰۰ مدرسه رسمی حفظ قرآن در کشور | همه مدارس باید شرایط اقامه نماز در مدرسه را مهیا کنند
سرخط خبرها

پلیس مشهد، عاملان سرقت سریالی آهن را به‌زانو درآورد

  • کد خبر: ۵۹۷۰۱
  • ۰۶ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۳:۵۰
پلیس مشهد، عاملان سرقت سریالی آهن را به‌زانو درآورد
خبر سرقت‌هایشان از انبار‌های آهن حاشیه شهر مشهد مدتی بود که به دست مأموران پلیس می‌رسید و تا ضابطان قضایی خود را به محل وقوع جرم برسانند، آن‌ها فرار را برقرار کرده بودند.
مهدی قرآنی | شهرآرانیوز؛ خبر سرقت‌هایشان از انبار‌های آهن حاشیه شهر مشهد مدتی بود که به دست مأموران پلیس می‌رسید و تا ضابطان قضایی خود را به محل وقوع جرم برسانند، آن‌ها فرار را برقرار کرده بودند. از سوی مقابل، چون متهمان شبانه دست به سرقت می‌زدند تا صبح که مالک انبار بیاید و متوجه دزدی از ملکش بشود، آهن‌آلات را در مکانی مخفی و آن‌ها را معامله کرده بودند.

با توجه به موقعیت جغرافیایی وقوع این سرقت‌ها، پیگیری ویژه پرونده بر عهده تیم‌های تجسس کلانتری سپاد مشهد گذاشته شد و مأموران برای شناسایی و به دام انداختن عاملان این سرقت‌های سریالی وارد عمل شدند.
تحقیقات این پرونده ادامه داشت تا اینکه سرنخی از متهمان به دست آمد و منجر به ردزنی آن‌ها در یکی از خیابان‌های اطراف کلانتری سپاد شد.


شناسایی انبار ضایعاتی

مأموران که موفق به چهره‌زنی متهمان پرونده شده بودند پس از یک عملیات اطلاعاتی و پوششی موفق شدند تا محل دپوی آهن‌آلات سرقتی که انباری ضایعاتی در یکی از مناطق سپاد بود را شناسایی و تحت نظر قرار بدهند.

تحقیقات میدانی مجریان قانون برای تکمیل مستندات و ادله این پرونده ادامه داشت تا اینکه مأموران ۲ تن از متهمان شناسایی شده که سوار بر یک دستگاه خودرو سواری پراید و در حال خروج از انبار مورد نظر بودند را مشاهده کردند.
دیگر جایی برای درنگ نبود و اگر مأموران لحظه‌ای دیرتر وارد عمل می‌شدند احتمال گریختن مجرمان از چنگشان وجود داشت، از همین روی، مجریان قانون با هماهنگی قاضی عملیات ضربتی خود را برای به دام انداختن متهمان آغاز کردند.


زخمی شدن یکی از سارقان به ضرب گلوله

در حالی که مجریان قانون در تدارک عملیات ضربتی و غافل‌گیرانه برای به دام انداختن متهمان شناسایی شده بودند یک دستگاه خودرو وانت‌بار حامل آهن‌آلات در مقابل انبار ایستاد و قصد ورود به داخل محل را داشت.
مأموران خود را به نزدیکی سواری پراید رساندند و از راننده و سرنشین آن خواستند تا از خودروشان پیاده شوند که در این میان یکی از متهمان برای فرار از چنگ ضابطان قضایی به سمت آن‌ها حمله‌ور شد.
درگیری پلیس با سارقان آهن‌آلات ادامه داشت تا اینکه سرتیم عملیاتی کلانتری سپاد برای پایان دادن به این غائله و دستگیری متهمان با استفاده از قانون به‌کارگیری سلاح دست به اسلحه شد و یک تیر هوایی شلیک کرد.

شلیک تیر هوایی، اما کارساز نشد و متهمان همچنان به مقابله با مأموران ادامه می‌دادند و در پی یافتن راهی برای فرار بودند که در این لحظه یکی از سارقان به سمت یکی از مأموران حمله‌ور شد. در این بین تیری دیگر از اسلحه پلیس شلیک شد و به زمین خورد و کمانه رفت و سپس به پای چپ متهم اصابت کرد.


کشف ۸۰۰ کیلو داربست فلزی از بار وانت

فرمانده انتظامی مشهد روز گذشته در تشریح دیگر ابعاد این عملیات مسلحانه پلیس گفت: با زخمی شدن یکی از متهمان سرانجام آتش این غائله فروکش کرد و مأموران دایره تجسس کلانتری سپاد ضمن دستگیری ۲ متهم، دیگر سارق زخمی شده را با هماهنگی قضایی به بیمارستان انتقال دادند.

سرهنگ عباس صارمی ساداتی بیان کرد: مأموران در بازرسی از وانت‌بار توقیف شده ۸۰۰ کیلو لوله داربست به همراه ۳ توپ لوله آب که ماهیت مسروقه بودن آن هنوز مشخص نیست را کشف و ضمیمه پرونده کردند. خودرو پراید و وانت‌بار متعلق به متهمان نیز با دستور قضایی توقیف و روانه پارکینگ شد. تیم دایره تجسس کلانتری سپاد در ادامه مأموریت خود در بازرسی از انبار ضایعاتی مقدار زیادی آهن‌آلات، لوازم خودرو، دوچرخه و دیگر وسایل سرقتی را کشف و ضبط کردند.

به گفته این مقام ارشد انتظامی مشهد متهمان دستگیر شده پس از تشکیل پرونده در اختیار دادسرا قرار گرفتند و تحقیقات پلیس برای کشف دیگر جرائم آن‌ها و شناسایی دیگر همدستانشان ادامه دارد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->