حملات مکرر انصارالله یمن به کشتی‌های دریای سرخ صدای دبیرکل سازمان ملل را درآورد افزایش شمار شهدای غزه به ۵۷ هزار و ۸۲۳ نفر (۲۰ تیر ۱۴۰۴) اوکراین: ارسال سلاح از سر گرفته شده است وزارت خارجه روسیه: تامین‌کنندگان سلاح کی‌یف حامی تروریست هستند تلاش ایران و افغانستان برای بازگشت عزتمندانه اتباع افغان بهروزآذر: تجاوزات رژیم صهیونیستی چندین خانواده را به شهادت رساند خواب تازه‌ای که ترامپ برای جنگ اوکراین و روسیه دیده است ! مشاور رهبر معظم انقلاب: شکست سیاست‌های ترامپ و نتانیاهو به بیداری ملت‌ها منجر شده است ورود معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده به مشهد جزئیات تازه از آسیب حمله ایران به پایگاه العدید قطر شرط دولت لبنان برای تحویل پسر قذافی اعلام شد راهپیمایی میلیونی یمنی‌ها در حمایت از غزه و عملیات تصاعدی علیه رژیم صهیونیستی همه‌چیز دربارهٔ «پ.ک.ک.»، حزب کارگران کردستان یک تروریست در چابهار به هلاکت رسید (۲۰ تیر ۱۴۰۴) بقایی: صدراعظم آلمان با حمایت از جنایات شنیع رژیم اسرائیل، اصول بنیادین منشور ملل متحد را نادیده گرفته است واکنش صداوسیما به اظهارات مصطفی کواکبیان درباره کاترین شاکدام + ویدئو امام جمعه تهران: غلط دیگری کنید، دو سوم دیگر تلاویو به جهنم می‌رود دادستانی تهران علیه نماینده پیشین مجلس اعلام جرم کرد (۲۰ تیر ۱۴۰۴) + جزئیات آیت‌الله علم‌الهدی: جنگ نظامی، اقتصادی و نرم، سه عرصه نبرد با دشمن است | مقاومت مردم در برابر دین‌زدایی از جامعه سابقه‌ای تاریخی دارد تیزر | پخش روایتی از حضور رهبر انقلاب در عزاداری شب عاشورای حسینیه امام خمینی(ره) از شبکه دو اولین تصاویر از عناصر پ.ک.ک در حال امحای سلاح‌هایشان پ.ک.ک به طور رسمی خلع سلاح خود را کلید زد سرلشکر حاتمی از پایگاه هوایی شهید لشگری بازدید کرد ۱۵ فلسطینی در غزه از بامداد امروز تاکنون به شهادت رسیدند (۲۰ تیر ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی به کشته شدن ۸۹۰ نظامی اسرائیلی در جنگ غزه اذعان کرد ادعا‌ی کواکبیان درباره کاترین شکدم در ایران تکذیب شد حضور قالیباف بر مزار شهدای تهاجم رژیم صهیونیستی
سرخط خبرها

کاخ سفید: قصد کاهش تحریم‌های ایران را نداریم | آماده گفت‌وگوی دیپلماتیک با ایران هستم

  • کد خبر: ۵۹۸۷۴
  • ۰۹ اسفند ۱۳۹۹ - ۰۹:۵۰
کاخ سفید: قصد کاهش تحریم‌های ایران را نداریم | آماده گفت‌وگوی دیپلماتیک با ایران هستم
سخنگوی کاخ سفید با ادعای اینکه آمریکا آماده گفتگو‌های دیپلماتیک با ایران در چارچوب ۱+۵ است، گفت که واشنگتن قصد کاهش تحریم‌های وضع شده علیه ایران را ندارد.
به گزارش شهرآراتیوز؛ جن ساکی سخنگوی کاخ سفید در یک نشست خبری در پاسخ به سوالی درباره وضعیت کنونی مذاکرات پیرامون توافق هسته‌ای با ایران مدعی شد که آمریکا آماده گفتگو‌های دیپلماتیک با ایران است.
 
بنابر گزارش وب سایت کاخ سفید، جن ساکی تصریح کرد: موضع ما همچنان این است که آماده مذاکرات دیپلماتیک هستیم، آمریکا آماده است تا بر سر میز بنشیند و با شرکایمان در چارچوب ۱+۵ و ایرانی‌ها درباره توافق گفتگو کند. ما قصد نداریم گامی برای کاهش تحریم‌ها برداریم. ما چنین گزینه‌ای رو میز قرار نداده ایم.
 
وی در ادامه گفت:، اما در حال حاضر، اروپایی‌ها از ما دعوت کرده اند و ما منتظر ایرانی‌ها هستیم.
 
سخنگوی کاخ سفید همچنین در پاسخ به سوالی درباره جمله هوایی اخیر آمریکا به شرق شوریه و این ادعا که پیام حمله به ایران چه بوده است، مدعی شد: پیام رئیس جمهور بایدن این است که برای محافظت از آمریکایی‌ها، اقدام می‌کند و زمان تهدید او حق دارد که به روش انتخابی خود دست به اقدام بزند.
 
جو بایدن رئیس جمهور آمریکا نیز روز جمعه در پاسخ به سوال خبرنگارانی که او را در سفر به تگزاس همراهی می‌کردند، مبنی بر اینکه پیام حمله به سوریه برای ایران چه بوده است، گفت: شما نمی‌توانید بدون مجازات عمل کنید. مراقب باشید.
 
این درحالی است که وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) اعلام کرد که جنگنده‌های آمریکایی چندین حمله به شرق سوریه در واکنش به حملات اخیر به کارمندان آمریکایی در عراق داشته اند.
 
پنتاگون همچنین تاکید کرد که این حملات، چندین تاسیسات را در ایست نظارتی مرزی تخریب کرده که به ادعای واشنگتن، گروه‌های "تندرو مورد حمایت ایران" از آن‌ها استفاده می‌کردند.
 
روزنامه نیویورک تایمز گزارش داد که جو بایدن صبح پنجشنبه دستور حمله را صادر کرده است؛ در حالی که وزیر دفاع او به بندر سن دیگوی کالیفرنیا رفته بود تا از ناوهواپیمابر نیمتز که اخیرا از خلیج فارس بازگشته است، بازدید کند.
 
سعید خطیب زاده سخنگوی وزارت امور خارجه این اقدام آمریکا را محکوم کرد و گفت که حملات غیر قانونی و تجاوز گرانه نیرو‌های آمریکایی به مناطقی در شرق سوریه، نقض آشکار حقوق بشر و تجاوز نسبت به حقوق و قوانین بین المللی است.
 
سخنگوی وزارت امور خارجه افزود: این حملات که در ادامه تجاوزات مستمر رژیم صهیونیستی به خاک سوریه میباشد، در شرایطی صورت گرفته است که نیرو‌های آمریکایی طی سال‌های اخیر بطور غیر قانونی وارد خاک سوریه شده و اقدام به اشغال مناطقی از خاک این کشور و سرقت منابع طبیعی از جمله نفت نموده است که حق طبیعی مردم سوریه می‌باشد.
 
خطیب زاده همچنین، این اقدام دولت جدید امریکا را تجاوز آشکار به حاکمیت و تمامیت ارضی سوریه و نقض قوانین حقوق بین الملل دانست که منجر به تشدید درگیری‌های نظامی و بی ثباتی بیشتر منطقه خواهد شد.
 
منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->