قطعی برق، اردوی تیم‌های ملی کشتی را به تعطیلی کشاند تهاجم خاموش ازبک‌ها به فوتبال ایران؛ راهبردی نو یا تکرار یک اشتباه؟ ۱۱ خروجی استقلال در مقابل ۵ ورودی| حرکت لاک پشتی در نقل و انتقالات جنون تابستانی در بندر لیورپول حسین ابرقویی، خرید جدید پرسپولیس کیست؟ بیوگرافی و سوابق مدافع سابق پرسپولیس، خرید جدید سرخ‌پوشان را تایید کرد + عکس عامل: رمز موفقیت کشتی تداوم برگزاری مسابقات است مهاجم خارجی استقلال جدا شد دورسون پرسپولیس را بازی می‌دهد یک ارونوف جدید در پرسپولیس انصراف پرسپولیس از خرید مدافع آفریقایی نقشه گندوز برای گرفتن غرامت از پرسپولیس برانکو: از ایران پیشنهاد دارم مسعود ریگی با سرخ‌پوشان خداحافظی کرد + عکس تهدیدهای زنوزی جواب نداد | آلوز با تراکتور خداحافظی کرد پاداش ۱۰۰ هزار دلاری تیم ملی از لیگ ملت‌های والیبال هاشمیان برای جذب سرژ اوریه شرط گذاشت سازمان لیگ با تعویق سوپر جام مخالفت کرد وریا غفوری دستیار اول ساپینتو می‌شود | خسرو حیدری می‌رود؟
سرخط خبرها

آرزومندی: امیدوارم دیگر لیگ تعطیل نشود | ظرفیت روانی بازیکنان هم حدی دارد

  • کد خبر: ۵۹۹۲۲
  • ۰۹ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۷
آرزومندی: امیدوارم دیگر لیگ تعطیل نشود | ظرفیت روانی بازیکنان هم حدی دارد
تیم بسکتبال مهرام توانست با نتیجه ۸۴ بر ۸۰ از سد ذوب آهن اصفهان بگذرد.
گروه ورزش/شهرآرانیوز، علی آرزومندی، سرمربی تیم بسکتبال مهرام، درباره پیروزی برابر ذوب آهن در لیگ برتر گفت: بازی با‌کیفیتی از نظر فنی بود و نتیجه چند بار جابه‌جا شد. هر دو تیم خوب بازی کردند، اما ما بعضی از دقایق تمرکز لازم نداشتیم و همان باعث می‌شد تغییر ریتم دهیم.
او در ادامه گفت: در کل خدا را شکر بازی به نفعمان تمام شد. خیلی نتیجه این بازی برایمان مهم بود، چون عملا نتیجه‌اش ما را در جایگاهی می‌نشاند که نتیجه بازی آخرمان برایمان اهمیت نخواهد داشت. با یک باخت الان جایگاه اولی ما روی کاغذ تثبیت شده است.
آرزومندی درباره تعداد خطا‌های بالای این تیم نیز گفت: فکر می‌کنم چون ما بازی خوب این مدلی کم کردیم خیلی دستمان نیست که کیفیت برخورد و دفاع را مدیریت کنیم. با تغییر دفاع هم نتوانستیم این مشکلی که در خطا‌ها داشتیم را برطرف کنیم.
سرمربی مهرام درباره وقفه‌هایی که در لیگ برتر به وجود آمده است نیز گفت: امیدوارم واقعا دیگر این اتفاق نیفتد، چون ظرفیت روانی بازیکنان هم حدی دارد. بدشانسی ما هم بوده حتی در لیگی که توقف نداشته ۱۷ روز بازی نداشتیم و در واقع ما دو تا یک ماه وقفه داشتیم. تقریبا فصل تمام شده و ما ۱۳ بازی کرده‌ایم و این از لحاظ ذهنی بازیکنان را اذیت می‌کند.
آرزومندی در پایان گفت که دومین بازیکن خارجی این تیم هم برای پلی آف به ایران خواهد آمد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->