ورزش خراسان رضوی در برزخ بلاتکلیفی؛ وقتی تصمیم‌گیری قربانی بی‌تدبیری می‌شود مسابقه دوستانه فوتبال بین پیشکسوتان ارتش جمهوری اسلامی و اصحاب رسانه در مشهد برگزار شد + فیلم دورسون حرف آخر را زد: پول بدهید تا از پرسپولیس بروم! پرسپولیس صاحب کاشته‌زن جدید شد عدم اعتقاد هاشمیان به دو خرید درویش خبر همیشگی و تکراری: مصدومیت ارونوف! آسانی به‌دنبال فسخ قرارداد زودهنگام با گوانجو | مهاجم استقلال به‌زودی در تهران مخالفت باشگاه پرسپولیس با پوشیدن شماره ۲۴ توسط اوریه تأکید مجلس بر لزوم بازنگری در ساختار مدیریت باشگاه استقلال دروازه‌بان اسبق رئال به تهران رسید امیدواری آبی‌ها به گلر اسپانیایی | آدان مسلط در زمین و آسمان بیژن طاهری: ساپینتو خوش‌قلب است گرینوود، تیم ملی خود را تغییر می‌دهد رئال به دنبال ستاره پرتغالی پاری‌سن‌ژرمن مهاجم لیورپول در راه الهلال عربستان مظفری: بیرانوند ۲ سال دیگر با تراکتور قرارداد دارد ۴۰ میلیارد گندوز گم شد! برنده و بازنده‌های تابستانی لیورپول مهر تایید سازمان لیگ به میزبانی مشهد از بازی افتتاحیه لیگ برتر فوتبال اهدای مدال قهرمانی ملی‌پوش فوتبال ساحلی به موزه آستان قدس
سرخط خبرها

پایان کار محمود فکری در استقلال| مجیدی رفت و برگشت!

  • کد خبر: ۶۰۲۷۱
  • ۱۲ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۲
پایان کار محمود فکری در استقلال| مجیدی رفت و برگشت!
درحالیکه محمود فکری از ساعتی قبل در باشگاه استقلال حضور یافته تا در جلسه با مددی، مدیرعامل استقلال شرکت کند، از تمرین استقلال خبر می رسد دستیاران فکری به تمرین نرفته اند.
گروه ورزش/شهرآرانیوز، محمود فکری که بعد از تساوی مقابل مس رفسنجان زیر فشار انتقاد‌ها قرار گرفته است و گفته می‌شود از سوی هیئت مدیره از سمتش برکنار شده است، امروز به باشگاه استقلال رفت.

ظاهرا کار فکری و استقلال از سوی مدیریت باشگاه به پایان رسیده، اما این مربی به باشگاه رفته تا آخرین صحبت‌هایش را با مسئولان استقلال انجام بدهد و البته درباره مسائل مالی بعد از جدایی به توافق برسد.

حال باید منتظر ماند و دید در جلسه فکری با مدیران استقلال که شروع شده چه اتفاقاتی رخ می‌دهد و آیا جدایی این مربی از استقلال امروز اعلام می‌شود یا بازهم شاهد مسائل جدیدی خواهیم بود.
 
در اقدامی عجیب دستیاران فکری هم ترجیح دادند امروز در تمرین استقلال حاضر نشوند و از تمرین آبی‌ها خبر می‌رسد که وریا غفوری در‌حال تمرین‌دادن بازیکنان است.
 
از فرهاد مجیدی به‌عنوان جانشین فکری یاد می‌شود. مجیدی پیش از این ۲ بار دیگر هم جانشین سرمربیان قبلی استقلال شده بود.  

در لیگ هجدهم او در فاصله چند هفته تا پایان لیگ به جای وینفرد شفر سرمربی استقلال شد، در لیگ نوزدهم هم او پس از جدایی استراماچونی دوباره به نیمکت استقلال برگشت.

حالا این سومین باری است که فرهاد مجیدی قبول کرده است جانشین سرمربیان اخراجی استقلال شود!

فکری: استعفا دادم

فکری پس از خروج از ساختمان باشگاه استقلال مستقیما سوار خودروی شخصی خود شد و در پاسخ به سوال خبرنگاران مبنی بر اینکه چه اتفاقی افتاد، اظهار کرد: خیر است؛ برای همه خیر است. من جدا شدم.

او در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه الان به تمرین استقلال می‌رود یا خیر، ابراز کرد: نه، تمام شد. استعفاء دادم و تمام شد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->