تیم ملی تکواندو جام جهانی کره جنوبی را از دست داد برنامه مسابقات کشتی آزاد و فرنگی جوانان آسیا اعلام شد توافق شفاهی الهلال با ستاره میلان مسابقات فوتبال در تهران لغو شد عقب نشینی ۳ دروازه‌بان مطرح از حضور در استقلال اختلاف مالی چشمی و باشگاه استقلال بالا گرفت سیدورف: ارتباطم با استقلال ادامه خواهد داشت رونمایی ساپینتو از خط میانی استقلال| سه ضلعی چشمی، اندونگ و کریمی چرا کاپیتان استقلال جرئت جدایی ندارد؟ | ترس حسینی از سرنوشت بیرانوند استقلال در آستانه رونمایی از آشورماتوف هواداران استقلال مخالف تمدید قرارداد با حسینی بازگشت ستارگان تیم ملی والیبال لهستان برای دیدار با ایران وزیر ورزش: مجامع عمومی فدراسیون‌ها به صورت وبیناری برگزار شود دورسون: ماندنم در پرسپولیس به قرارداد جدیدم بستگی دارد زمان بازی‌های مرحله نیمه‌نهایی جام جهانی باشگاه‌ها ۲۰۲۵ | پادشاه و قهرمان اروپا به‌ هم خوردند آخرین پیام کارتال برای هواداران پرسپولیس پرداخت هزینه‌های تحصیل فرزندان ژوتا توسط رونالدو انتقال علی کریمی به استقلال نهایی شد + عکس
سرخط خبرها

پیروز قربانی گزینه دستیاری فرهاد مجیدی در استقلال

  • کد خبر: ۶۰۴۳۳
  • ۱۳ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۷:۲۶
پیروز قربانی گزینه دستیاری فرهاد مجیدی در استقلال
پیروز قربانی که در گذشته‌های دور رابطه خوبی با مجیدی نداشت به عنوان گزینه اصلی دستیاری سرمربی جدید استقلال معرفی شده است.

گروه ورزش| شهرآرا نیوز، در روز‌های گذشته اسامی متعددی برای ورود به کادر فنی استقلال مطرح می‌شدند، اما نامی از پیروز قربانی برده نمی‌شد. درحالی که گفته می‌شد مجیدی قصد دارد از مربیانی همچون فراز کمالوند وحمیدعلیدوستی در کادر خود استفاده کند، اما بعد از عقد قرارداد این مربی با باشگاه استقلال کاشف به عمل آمد که پیروز قربانی گزینه اول مجیدی برای نشستن روی نیمکت درکنار او است.

گفته می‌شود از فراز کمالوند نیز به عنوان عضو کمیته فنی استفاده خواهد شد. ضمن اینکه بهزاد غلامپور هم به عنوان مربی دروازه بان‌ها در استقلال فعالیت خواهد کرد. اینکه حمید علیدوستی هم به کادر فنی استقلال اضافه شود روش نیست، اما گفته می‌شود او هم یکی از گزینه‌های مورد نظر سرمربی جدید استقلال است. مجیدی روز گذشته برنامه‌های خود را به باشگاه استقلال داد و قراردادش را به مدت ۲ فصل ونیم با باشگاه استقلال منقعد کرد و باید دید امروز چه کسانی او را دراولین حضور درتمرین استقلال همراهی خواهند کرد. البته امید علی دفتری که در کادر فنی محمود فکری حضور داشت همچنان در کادر فنی استقلال حضور دارد و احتمالا او آبی‌ها را همراهی خواهد کرد. از سعید رمضانی هم به عنوان گزینه مجیدی برای سرپرستی یاد می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->