تفاهم رؤسای‌ بانک‌های مرکزی ایران و افغانستان برای توسعه و تقویت مناسبات پولی و بانکی وقوع انفجار در فرودگاه کابل (۲۹ بهمن ۱۴۰۳) اولین همایش نخبگان افغانستانی به میزبانی تهران برگزار خواهد شد حمله انتحاری به وزارت شهرسازی و مسکن حکومت طالبان (۲۵ بهمن ۱۴۰۳) سفیر ایران در کابل: مسئله حقابه ایران و افغانستان حل شد ثبت نام حج برای مهاجران افغان در ایران آغاز شد (۱۹ بهمن ۱۴۰۳) ایران و افغانستان، طرح‌های مشترک محیط‌زیستی اجرا خواهند کرد ۱۳ لژیونر فوتسال افغانستان در باشگاه‌های ایران، عراق و عربستان نمایشگاه هنری «حس همسایگی ۲» با مشارکت ایران و افغانستان گشایش یافت در دیدار با نماینده ویژه کشور نروژ در امور افغانستان تأکید شد؛ حمایت از میزبانی ایران از پناهندگان افغانستانی ویدئو| دعوت تاجران افغانستانی از عراقچی برای حضور در ولایات افغانستان فرماندار تایباد: حکومت سرپرست طالبان توجه ویژه‌ای به مرز دوغارون دارد | دوغارون هفتمین بندر خشک جمهوری اسلامی ایران طالبان: پشتیبان مردم و مقاومت فلسطین هستیم برگزاری نشست هم‌اندیشی دومین نمایشگاه حس همسایگی | پیوند هنر و صنعت برای تشویق سرمایه گذاران افغانستانی مسیر ریلی هرات -خواف آماده جابه‌جایی مسافر است وقوع انفجار در هرات افغانستان (۱۶ دی ۱۴۰۳) طالبان: اشتغال زنان در سازمان‌های غیر دولتی ممنوع است اولین قطار ترانزیتی چین به افغانستان از خاک ایران عبور کرد قلب کشور دوست در مشهد طالبان راه یک رودخانه دیگر را هم سد کرد (۹ دی ۱۴۰۳) وقوع یک انفجار شدید در کابل (۸ دی ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

قدردانی سرکنسول افغانستان در مشهد از شهرآرا

  • کد خبر: ۶۰۵۰۰
  • ۱۴ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۲
قدردانی سرکنسول افغانستان در مشهد از شهرآرا
سرکنسول افغانستان در مشهد در نامه‌ای به محمدرضا کلائی، شهردار مشهد از توجه به مشکلات و بازتاب اخبار مهاجران افغانستانی و معرفی چهره‌ای متفاوت از افغانستان در روزنامه شهرآرا و سایت شهرآرانیوز قدردانی کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ در بخشی از نامه جابر انصار به شهردار مشهد به اشتراک فرهنگی و تاریخی دو کشور اشاره شده و آمده است: مردم افغانستان و ایران از دیرباز تا کنون با تکیه بر دین، زبان، فرهنگ و تاریخ مشترک همواره رابطه‌ای برادرانه و توأم با مهر و دوستی با یکدیگر داشته‌اند؛ در این بین مشهد به‌دلیل میزبانی از مضجع شریف حضرت امام‌رضا(ع) جایگاهی مهم در میان مردم مسلمان افغانستان داشته است.

در ادامه این نامه بیان شده است: همان‌طور که می‌دانید، در دنیای امروز رسانه‌ها فرصتی را فراهم کرده‌اند تا مردم با تکیه بر ظرفیت‌ آن در راستای نزدیکی فرهنگ ملت‌ها گام بردارند.

کنسولگری جمهوری اسلامی افغانستان در مشهد از مجموعه مدیریت‌شهری دومین کلان‌شهر ایران به‌دلیل توجه به مهاجران، مردم و کشور افغانستان در روزنامه شهرآرا و سایت خبری شهرآرانیوز که با ایجاد بخش افغانستان در چند ماه اخیر توجهی ویژه در معرفی اشتراکات مردم ایران و افغانستان داشته و با نشر و پخش اخبار مثبت و مؤثر بر تقویت بنیان‌های تاریخی و پیوندهای دینی و فرهنگی آثار ارزشمندی به‌جای گذاشته است، قدردانی کرده است.

در پایان این نامه نیز سرکنسول افغانستان در مشهد از شهردار مشهد و مسئولان شورای اسلامی این شهر به‌دلیل همدلی در حادثه آتش‌سوزی گمرک اسلام‌قلعه، اعزام آتش‌نشانان مشهدی و فرستادن تجهیزات مورد نیاز برای مهار آتش قدردانی و تشکر کرده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->