پردرآمدترین شغل‌های آزاد ایران کدامند؟ پیش‌بینی قیمت دلار دوشنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت طلا و سکه برای فردا دوشنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۴ خانوار‌ها برای مصرف اعتبار مرحله چهارم کالابرگ تا چه زمانی مهلت دارند؟ رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان رضوی: استان باید در حوزه نشان‌دار کردن مالیات‌ها پیشگام و پیشرو باشد رئیس اتاق اصناف مشهد: در چند سال اخیر به شهرک‌های صنفی توجه نشده است آغاز واردات روغن خام با ارز ترجیحی از ۲۲ شهریور تکمیل ۱۳۲۳ پروژه کشوری در طرح نشان‌دارکردن مالیات در سال ۱۴۰۳ بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) | افت قیمت خانواده پژو افزایش ۱۹ درصدی پرداخت مالیات توسط مردم در خراسان رضوی قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی اعلام شد (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) | افت ۴۰ میلیونی هایما ۸S کاهش رضایت فعالان اقتصادی از عملکرد دستگاه‌های اجرایی خراسان رضوی فردا (۱۷ شهریور ۱۴۰۴)؛ چهارمین مرحله پیش فروش سکه رونمایی از پویش مالیاتی «من انتخاب می‌کنم» | تکمیل ۴۱ پروژه استان خراسان رضوی با اعتبار ۱۲۰۰ میلیارد تومان + فیلم قیمت حبوبات از ابتدای مهر ماه کاهش خواهد یافت خسارت ۱۰ همتی قطع برق در ۵ ماه گذشته از سال‌ ۱۴۰۴ برای کشاورزان خراسان رضوی سبقت تقاضا از عرضه در بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) بررسی وضعیت بلیت هواپیما تهران به مشهد در آستانه ولادت پیامبر اکرم (ص) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) | نوسان اندک در کانال ۱۰۲ هزار تومان مدیر پالایشگاه گاز هاشمی‌نژاد سرخس: در ذخیره‌سازی گاز جلوتر از برنامه هستیم بی‌ثباتی، این بار در بازار گوشت قیمت طلا در مشهد اعلام شد (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) دلار در مشهد کانال عوض کرد (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) بررسی ظرفیت های همکاری اقتصادی خراسان رضوی با چین | فرصت چینی برای اقتصاد خراسان واریز مرحله چهارم کالابرگ الکترونیک دهک‌های اول تا سوم چهارشنبه ۱۹ شهریور | دهک‌های ۴ تا ۷ چه زمانی واریز می‌شود؟ مشهد تا پایان سال ۱۴۰۴ به شبکه فیبر نوری متصل می‌شود | ۵ همت اعتبار جدید برای تکمیل پروژه مشهد از نظر رئیس سازمان بورس، وضعیت امروز بورس متعادل است! خاموشی‌های ۴ ساعته چه زمانی تمام می‌شود؟
سرخط خبرها

پرتقال شب عید رسید + قیمت

  • کد خبر: ۶۰۵۰۹
  • ۱۴ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۱
پرتقال شب عید رسید + قیمت
 رئیس اتحادیه بارفروشان میدان مرکزی میوه و تره بار از افزایش ۲ برابری عرضه پرتقال نسبت به روز‌های گذشته در بازار خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، مصطفی دارایی نژاد رئیس اتحادیه بارفروشان میدان مرکزی میوه و تره بار، از عرضه ۲ برابری پرتقال نسبت به روز‌های گذشته خبر داد و گفت: هم اکنون ۵۰۰ هزار تن پرتقال تامسون در استان مازندران ذخیره شده که با افزایش ۵ برابری عرضه تا پایان سال این میزان به ۱۵۰ هزار تن می‌رسد و ۳۵۰ هزار تن مازاد عرضه برای فروردین و اردیبهشت باقی می‌ماند.

 

او با اشاره به اینکه کمبودی در عرضه سیب و پرتقال شب عید نداریم، افزود: با توجه به ذخیره سازی مناسب و فراوانی بار، در تامین سیب و پرتقال شب عید مشکلی نداریم.

 

دارایی نژاد قیمت هر کیلو پرتقال را ۱۰ تا ۱۲ هزار تومان، سیب را ۶ تا ۱۳ هزار تومان، خیار را ۶ تا ۹ هزار تومان و کیوی را ۹ تا ۱۶ هزار تومان در میدان مرکزی میوه و تره بار اعلام کرد.

 

رئیس اتحادیه بارفروشان میدان مرکزی از کاهش قیمت خیار در هفته آینده خبر داد و گفت: با گرمای هوا، برداشت خیار یک روز در میان در حال انجام است که با این وجود پیش بینی می‌شود که هفته آینده قیمت خیار مجدد در بازار کاهش یابد.

 

این مقام مسئول یخ زدگی نارنگی فسا و کاهش ۵۰ درصدی تولید نارنگی در بندرعباس را علت اصلی گرانی قیمت در بازار اعلام کرد.

 

رئیس اتحادیه بارفروشان ادامه داد: با توجه به باز شدن ثبت سفارش، ۸ هزار تن موز در بندر بوشهر لنگر انداخته که گمرک اجازه ترخیص آن را داده است و تنها به سبب مسائل قرنطینه‌ای و بوروکراسی‌های اداری ترخیص نشده، در حالی که عرضه این میزان موز در بازار موجب شده قیمت ۳۰ تا ۴۰ درصد در بازار کاهش یابد.

 

دارایی نژاد در پایان با اشاره به سیاست صادرات سیب در ازای واردات موز تصریح کرد: تاکنون بیش از ۲۰ هزار تن سیب صادر شده تا در قبال آن واردات موز انجام شود که متاسفانه به سبب بورکراسی‌های پیچیده کار ترخیص انجام نشده است.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->