۷۱۹ وسیله بازی غیراستاندارد در خراسان رضوی پلمب شد مطالبات معوق مراکز دیالیز خراسان رضوی از بیمه‌ها از یک همت عبور کرد پذیرش نهایی بیش از ۴۵۷ هزار داوطلب کنکور ۱۴۰۴ نتایج نهایی کنکور سراسری سال ۱۴۰۴ اعلام شد (۱۹ مهر ۱۴۰۴) + لینک مشاهده نکاتی مهم که باید قبل از اینکه بچه را از پوشک بگیرید بدانید | یک چالش پوشکی هشدار پلیس: مراقب کلاهبرداری با شگرد گرفتن پیش‌پرداخت برای پرداخت «وام فوری» باشید اجرای حکم قصاص ۶ قاتل شهیدان صفری و رفیعی‌نسب (۱۹ مهر ۱۴۰۴) پژمان‌فر: مرکز تحقیقات مراقبت‌های پرستاری و مامایی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد تأسیس شد بازدید از آرامگاه حافظ فردا (یکشنبه، ۲۰ مهر ۱۴۰۴) رایگان است تهران درگیر شدیدترین خشکسالی یک قرن اخیر! جزئیات جدید از معافیت فرزندان بازنشستگان از خدمت سربازی اعلام شد شست و شوی دهان، پس از مصرف تمامی اسپری‌های دهانی ضروری است کشف و ضبط ۱۴۴ قلم داروی قاچاق و غیرمجاز خارجی در مشهد (۱۹ مهر ۱۴۰۴) پویش ملی سلامت دهان و دندان برای دانش‌آموزان آغاز شد صدای بازنشستگان باید در تصمیم‌سازی‌های کشور شنیده شود | پرداخت بدهی بیمه ملت و بیمه تکمیلی آغاز شد (۱۹ مهرماه ۱۴۰۴) کشف ۸ تن انواع موادمخدر در خراسان رضوی در نیمه نخست سال ۱۴۰۴ فلسفیدن در باب چرایی بوق! کاهش ۲۰ درصدی تلفات رانندگی در مشهد طی نیمه نخست سال ۱۴۰۴ جان باختن ۲۸ نفر در مکزیک در پی بارش شدید باران صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش شدت وزش باد در برخی نقاط استان (۱۹ مهر ۱۴۰۴) دستگیری شکارچیان آهو قبل از شکار در سمنان (۱۹ مهر ۱۴۰۴) ثبت‌نام کارشناسی‌ارشد ناپیوسته دانشگاه پیام‌نور آغاز شد + جزئیات روند نزولی ولادت‌ها در خراسان رضوی ادامه دارد خروج موفقیت‌آمیز جنین مومیایی‌شده پس از ۳۵ سال از بدن مادر ۷۱ساله در مشهد (۱۹ مهر ۱۴۰۴) + فیلم پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۹ مهر ۱۴۰۴) | مشهدی‌ها تا اواسط هفته، نفس عمیق نکشند  اهدای اعضای بانوی مرگ مغزی در مشهد، به ۵ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۹ مهر ۱۴۰۴) وضعیت شیر خشک در بازدید خبرنگار شهرآرا از داروخانه های مشهد | وضعیت عادی شیرخشک‌های معمولی مشارکت ۶۱ درصدی خانم‌ها در آزمون مشاوران خانواده قوه قضائیه | نتایج آزمون در نیمه اول آذر ۱۴۰۴ اعلام می‌شود دفاع سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی از پیش دبستانی اجباری | الگوی «۳-۳-۵-۱» بهتر از «۳-۳-۶»
سرخط خبرها

آخرین وضعیت رنگ‌بندی کرونایی شهر‌ها ۲۵ اسفند اعلام می‌شود

  • کد خبر: ۶۰۷۰۶
  • ۱۷ اسفند ۱۳۹۹ - ۰۸:۵۸
آخرین وضعیت رنگ‌بندی کرونایی شهر‌ها ۲۵ اسفند اعلام می‌شود
سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا: رنگ‌بندی نهایی شهرها برای اطلاع‌رسانی به مردم به منظور انجام سفرهای احتمالی در نوروز، ۲۵ اسفند اعلام خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر علیرضا رئیسی سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا دیشب در برنامه گفتگوی ویژه خبری، با اشاره به روزهای پایانی سال و آغاز احتمالی سفرهای نوروزی، اظهار کرد: توصیه ما به هموطنان این است که در این شرایط به سفرهای نوروزی نروند و اگر قرار است سفری انجام شود، با توجه به رنگ‌بندی کرونایی شهرها سفر خود را انجام دهند. رنگ‌بندی نهایی شهرهای کشور برای انجام سفرهای احتمالی هم ۲۵ اسفند اعلام خواهد شد.

 

رئیسی اظهار داشت: طبق مصوبه ستاد کرونا در انجام سفرهای نوروزی، ملاک ما رنگ جدید شهرهاست، اما سفر به شهرهای قرمز و نارنجی همچنان ممنوع است، ولی سفر به شهرهای آبی و زرد با رعایت دقیق پروتکل‌های بهداشتی عملی خواهد بود.

 

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: طبق مصوبه این ستاد تردد به شهرهای قرمز و نارنجی همچنان ممنوع است و خروج خودروهای با پلاک بومی از این شهرها ممنوع و ورود خودروهای غیربومی نیز به این شهرها ممنوع خواهد بود.

 

رئیسی در ادامه با اشاره به تعداد جرایم خودروهای متخلف که شرایط تردد کرونایی را رعایت نکرده اند، گفت: تاکنون ۵ میلیون و ۴۰۰ هزار جریمه برای خودروهایی که مقررات منع رفت و آمد را در شهرهای مختلف کرونایی نادیده گرفته‌اند، صادر شده است.

 

وی اضافه کرد: همچنین برای کنترل بیشتر شیوع بیماری کرونا در کشور هم اکنون پرواز از ۳۲ کشور جهان به ایران ممنوع است و تردد به سایر کشورها نیز مشمول تست PCR و قوانین سختگیرانه است که همه باید آنها را رعایت کنند.

 

وی گفت: هرچند تردد به تمام شهرهای قرمز و نارنجی با خودرو ممنوع است، اما تردد هواپیما و قطار به این شهرها انجام می‌شود و همه افرادی که با هواپیما یا قطار به این شهرها (شهرهای قرمز و نارنجی) رفت و آمد می‌کنند، باید تست منفی کرونای خود را ارائه دهند. وگرنه از سفر آنها جلوگیری خواهد شد.

 

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا تاکید کرد: هدف ما در اجرای قوانین و مقررات سختگیرانه، تامین سلامت مردم است و بیش از یک سال است که درگیر این بیماری هستیم و اگر ما بتوانیم امسال هم رعایت کنیم و به سفر نرویم، پس از انجام واکسیناسیون می‌توانیم با خیال راحت سفر کنیم.

 

رئیسی اظهار داشت: بر اساس تصمیم ستاد ملی کرونا قرار است پروتکل های سفرهای نوروزی تا آخر هفته جاری ابلاغ شود و ارائه نامه از فرمانداری ها نیز برای تردد در برخی از شهرها جمع شده است، اما ممکن است افرادی برای انجام ماموریت های اداری عازم مناطق و شهرهای مختلف شوند که این نیز با نامه اداری و حکم ماموریت انجام می شود.

 

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا در بخش دیگری از سخنانش به تامین واکسن کرونا اشاره کرد و گفت: تا پایان سال جاری با ارسال ۴۰۰ هزار دوز واکسن دیگر از بهارات هند سرجمع تعداد واکسن کرونای روسی، چینی و هندی برای واکسیناسون افراد آسیب پذیر به یک میلیون دوز افزایش خواهد یافت.

 

او افزود: اولین بخش واکسن کوواکس مربوط به سازمان بهداشت جهانی نیز ۲۸ اسفند تا ۱۰ فروردین ماه به تعداد یک میلیون و ۱۰۰ هزار دوز وارد کشور خواهد شد که مجموع این واکسن ها برای ادامه واکسیناسیون در کشور به ۲ میلیون دوز افزایش خواهد یافت.

 

وی اظهار داشت: با ورود بخش دوم واکسن کوواکس تعداد واکسن وارداتی تا اردیبشهت ماه سال ۱۴۰۰ به چهار و میلیون و ۲۰۰ میلیون دوز افزایش می یابد و این سبب خواهد شد واکسیناسیون در کشور با سرعت بیشتری برای افراد آسیب پذیر جامعه ادامه یابد.

 

رئیسی درباره تولید واکسن داخلی نیز گفت: واکسن پاستور اردیبهشت سال آینده آماده خواهد شد و اگر نتایج واکسن برکت نیز به خوبی پیش برود، از خردادماه ورود این واکسن نیز به نظام سلامت افزایش قابل توجهی خواهد داشت و با احتساب واکسن های وارداتی و تولید داخلی درمجموع در تیرماه سال آینده تعداد واکسن‌های موجود در کشور به ۱۰ تا ۱۲ میلیون دوز افزایش خواهد یافت.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->