شمسایی: نیمه نهایی از فینال مهمتر است طیبی: آماده نیمه‌نهایی هستیم برگزاری رقابت‌های مچ‌اندازی قهرمانی خراسان رضوی مهدی رحمتی از خیبر می‌رود؟ قهر باقری با پیروانی صحت دارد؟ برگزاری دیدار تراکتور - پرسپولیس در جام حذفی با حضور هواداران نتیجه و ویدیوی خلاصه بازی فوتسال ایران و تاجیکستان (۱۷ آبان ۱۴۰۴) | صعودی که شیرین نبود بدشانسی در پرسپولیس، مصدومیت دوباره مارکو باکیچ شیراز در آستانه میزبانی دربی ۱۰۶ معاون ورزشی باشگاه پرسپولیس تهران: مشهد می‌تواند میزبان دربی باشد رسانه‌های رسمی بی‌مسئولیت | دربی‌ای که از رسانه‌ها آغاز شد شروع امیدبخش اوسمار | پرسپولیس دوباره نفسِ حمله گرفت پخش زنده بازی فوتسال ایران و تاجیکستان (۱۷ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین ویلیامز از رد پیشنهاد بارسا پشیمان شد ویرتز در حسرت حضور در منچسترسیتی جانشین قلعه‌نویی مشخص شد| گالیاردی جای امیر را می‌گیرد شاهرخ بیانی: نازون استقلال را ۱۰ نفره کرد برنامه کامل ورزشکاران ایران در روز نخست بازی‌های کشور‌های اسلامی + عکس جریمه سنگین در انتظار باشگاه پرسپولیس| محتوای غیراخلاقی دردسرساز شد توضیحات سخنگوی فدراسیون فوتبال درباره آخرین وضعیت میزبان دربی استقلال و پرسپولیس+ فیلم
سرخط خبرها

درخشش دوباره صیادمنش در اروپا+ ویدئو گل

  • کد خبر: ۶۰۸۹۵
  • ۱۸ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۵:۳۵
درخشش دوباره صیادمنش در اروپا+ ویدئو گل
صیاد منش با اینکه بازی‌های کمی در ترکیب تیم زوریا انجام داده، اما گل‌های ارزشمندی به ثمر رسانده است.

گروه ورزش|شهرآرا نیوز، درخشش صیاد منش درزوریا ادامه دارد. شب گذشته از هفته هفدهم رقابت‌های لیگ فوتبال اوکراین، زوریا میزبان لویو بود و با نتیجه ۴ بر صفر به پیروزی پرگل دست یافت. در این بازی الهیار صیادمنش بازیکن ایرنی از ابتدا در ترکیب زوریا حضور داشت و دو گل به ثمر رساند. وی گل‌های دوم و چهارم تیمش را به ثمر رساند. صیادمنش در این بازی ۴۵ دقیقه بازی کرد و در نیمه دوم تعویض شد.

امروز سایت «فوتبال اوکراین» اللهیار صیادمنش را به عنوان بهترین بازیکن دیدار زوریا با لویو انتخاب کرد. درباره صیاد منش باید گفت که مهاجم سابق استقلال در ابتدای فصل به صورت قرضی برای مدت یک فصل از فنرباغچه ترکیه به زوریا آمد، ولی الان هواداران زوریا نگران هستند که این مهاجم گلزن را در تابستان از دست دهند. در همین رابطه طالبی مدیر برنامه این ستاره ایرانی در مصاحبه با سایت «فوتبال فرمت» اوکراین گفت: اللهیار این تابستان به فنرباغچه برنمی گردد. بعد از بازی با شاختار تماس‌های زیادی به باشگاه زوریا از ترکیه درباره صیادمنش برقرار شد، ولی به شما اطمینان می‌دهم اللهیار می‌ماند و تنها برای کسب درآمد برای زوریا این تیم را ترک خواهد کرد.


وی افزود: صیادمنش از حضورش در زوریا راضی و خوشحال است. او با مری و بازیکنان ارتباط خوبی دارد و نمی‌خواهد این تیم را ترک کند.

کنفدراسیون فوتبال آسیا نیز ۴ روز پیش یک نظرسنجی به راه انداخته بود تا بهترین لژیونر هفته گذشته قاره کهن را انتخاب کند. امروز نظرسنجی به پایان رسید و اللهیار صیادمنش مهاجم ایرانی زوریا اوکراین با کسب ۱۵.۹۸ درصد آراء در رده دوم بهترین لژیونر‌های هفته قرار گرفت.

لاسوقا لژیونر عراقی با کسب ۵۱ درصد آراء به عنوان بهترین لژیونر هفته آسیا انتخاب شد. علی قلی زاده دیگر لژیونر ایرانی هم با کسب ۹ درصد آراء در رده چهارم ایستاد.
 

ویدئو گل اللهیار صیادمنش برای زوریا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->