جمعی از معلمان، شنبه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) با رهبر معظم انقلاب دیدار می‌کنند نتانیاهو از ترس بازداشت، سفرش به واتیکان را لغو کرد شهادت ۱۱۵ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایران به معاهده «منابع ژنتیک و دانش سنتی» پیوست انصارالله یمن: از تهدیدهای رژیم صهیونیستی و آمریکا هیچ هراسی نداریم چین: به حق ایران برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای احترام می‌گذاریم قالیباف: زمینه تقویت عملی روابط اقتصادی و فرهنگی بین کشورهای اسلامی فراهم شده است پیام تسلیت دبیر شورای اطلاع رسانی دولت برای درگذشت یک عکاس خبری و یک روزنامه‌نگار سیاسی دادگاهی در دانمارک ۲ فرد را به جرم هتک حرمت قرآن کریم جریمه کرد خروج طالبان از لیست سیاه و جهش همکاری‌های روسیه و افغانستان عراقچی: هیچ سناریویی برای چشم‌پوشی از غنی‌سازی وجود ندارد سفر قریب‌الوقوع وزیر خارجه عراق و رئیس اقلیم کردستان عراق به تهران ادعای ترامپ: با ایران به توافق می‌رسیم؛ با تجارت با تهران مشکلی ندارم آیین گرامیداشت فردوسی در دانشگاه اقتصاد و روابط بین‌الملل پکن برگزار شد کتاب خاطرات رهبر انقلاب از زندگی پدرشان منتشر می‌شود ترامپ: ممکن است با پوتین تماس بگیرم؛ ما باید دیدار کنیم افزایش شهدای غزه به ۵۳ هزار و ۱۱۹ شهید (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) روایت غریب‌آبادی از نشست ایران و ۳ کشور اروپایی در استانبول وزیر بهداشت به سوئیس سفر می‌کند ایران و اوکراین، محور دیدار روبیو با مشاوران امنیت ملی تروئیکای اروپا در استانبول وزیر خارجه تاجیکستان وارد تهران شد قالیباف در مرکز فرهنگی اسلامی اندونزی حضور یافت آیت‌الله علم‌الهدی: شهید رئیسی مدیری کم‌نظیر در مردمی بودن | شهید جمهور سرمایه اجتماعی نظام را افزایش داد ترامپ: مسئله برنامه هسته‌ای ایران را به هر شکل حل می‌کنیم عبداللطیف رشید: روابط عراق و ایران قوی، مستحکم و تاریخی است حزب‌الله: تحریم‌های آمریکا بی‌اثر است | سلاح‌ خود را بدون تضمین تحویل نخواهیم داد ترامپ: با عربستان، قطر و امارات «دوستی بزرگی» داریم پایان مذاکرات سه جانبه ترکیه، آمریکا و اوکراین (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

قالیباف در بانه: فرصت موجود در مرزها باید برای مرزنشینان باشد

  • کد خبر: ۶۰۹۹۵
  • ۱۹ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۷
قالیباف در بانه: فرصت موجود در مرزها باید برای مرزنشینان باشد
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: اگر بناست در مرزها فرصتی فراهم شود، باید برای مرزنشینان باشد و واردات کالاها توسط مرزنشینان به اقتصاد و تولید آسیبی وارد نمی‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی امروز (سه شنبه ۱۹ اسفندماه) در جریان نظارت میدانی خود از شهرستان بانه، از صنایع روشنایی ایران زمین تولیدکننده لامپ‌های کم مصرف و کلیدهای مینیاتوری بازدید کرد.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی در جریان این بازدید با اشاره به اینکه بانه نسبت به گذشته متحول شده است، ادامه داد: خوشحال هستیم که در حال حاضر در شهرک صنعتی شهر بانه قرار داریم و واردکنندگان شهر به تولیدکننده تبدیل شده‌اند و از واردات کالاهای غیرضروری گلایه دارند.

 

قایباف با تاکید بر اینکه مرزها باید ساماندهی شوند، عنوان کرد: اگر بناست در مرزها فرصتی فراهم شود باید برای مرزنشینان باشد و واردات کالاها توسط مرزنشینان به اقتصاد و تولید آسیبی وارد نمی‌کند.

 

وی در پایان با تاکید بر اینکه قاچاق به معنای واردات کالاهای غیرقانونی و غیرمجاز است، خاطرنشان کرد: باید از قاچاق‌های گسترده از طریق ریل و کانتینر و همچنین صادرات و واردات غیرضروری جلوگیری کنیم. مشکلاتی نیز در زمینه عبور از گمرک وجود دارد که با اقدامات نظارتی می‌توان آنها را برطرف کرد.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی در این نظارت میدانی گفت‌وگوهای متعددی با کارگران درخصوص مشکلات و نحوه پرداخت حقوق به آنها داشت.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی پیش از ورود به بانه، به صورت هوایی از مناطق مختلف شهرستان مریوان نیز بازدید کرد.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->