آیا میزان مهریه کاهش می‌یابد؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۱۸ مهرماه ۱۴۰۴) | دمای مشهد امروز به ۳۱ درجه می‌رسد پیش‌بینی بارش باران و رعد و برق در برخی مناطق (۱۸ مهر ۱۴۰۴) شیدایی: آمادگی برای بحران ها، هدف مسابقات عملیاتی دوام ثامن نخستین شاخص توسعه کشور، آموزش و پرورش است | سخت‌ترین دوره تحصیلی، دوره ابتدایی است زمان پرداخت معوقات متناسب سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد (مهرماه ۱۴۰۴) پایان مأموریت دزد «ضبط و آچار» در خیابان‌های مشهد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) کاظمی عنوان کرد: افزایش ۶۷ درصدی بودجه آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۴ خبر جدید در خصوص واریز معوقات حقوق بالای ۲۰ میلیون تومان بازنشستگان تأمین اجتماعی (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش شدت وزش باد (پنجشنبه، ۱۷ مهر ۱۴۰۴) شرایط بهره‌برداری مادران شاغل از کاهش سن بازنشستگی چگونه است؟ ناگفته‌های رئیس سازمان بهزیستی از جنگ ۱۲ روزه | روایت اعلام آمادگی ۲۲ هزار پزشک متخصص برای خدمت رایگان در عرض ۲۴ ساعت! درباره مجله «پست و تلگراف» که توسط اداره پست ایران منتشر شده است | اولین نشریه اداراتی ایران مددجویان در راه خانه بخت | آیین اهدای ۳۱۳ سری جهیزیه به زوجین تحت پوشش بهزیستی در خراسان رضوی برگزار شد آیا کودک بدغذا به مکمل نیاز دارد؟ چرا نباید چایی را دوباره گرم کرد؟ شهادت مأمور پلیس مواد مخدر در جاده زاهدان _ نهبندان + (۱۷ مهر ۱۴۰۴) معوقات بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی چه‌زمانی پرداخت می‌شود؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) | فعلاً خبری از بارش باران نیست نقش کلیدی ژنتیک در درمان کودکان ناکامی در استفاده از موتورسیکلت‌های برقی در ناوگان پستی خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی کشور (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | ورود سامانه بارشی به کشور در اوایل هفته آینده مشهد ۱۰۰۰ پرستار کم دارد | کمبود ۴۰ درصدی پرستار در مراکز درمانی شهر رئیس سازمان بهزیستی کشور: مدارس، کانون جدید فرهنگی و اجتماعی محلات می‌شوند | طرح «سلام»، مقدمه خدمات جدید به اقشار مختلف مردم تشریح اولویت‌های سازمان تأمین اجتماعی | طرح‌هایی برای عبور از ناترازی و توازن مالی در حال اجراست گلایه از  صف‌های طولانی ام آرآی در مشهد  | فقط ۱۹ دستگاه برای چند میلیون نفر هر دمنوشی درمان نیست | هشدار پزشک طب سنتی درباره مصرف خودسرانه دارو‌های گیاهی شربت سرفه ساخت هند کودکان را می‌کشد؛ نخورید! آمار ازدواج و طلاق طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ در خراسان‌رضوی | ازدواج اوج گرفت، طلاق عقب‌نشینی کرد
سرخط خبرها

نتایج امیدوارکننده در کشف داروی خوراکی کرونا

  • کد خبر: ۶۱۰۰۱
  • ۱۹ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۶
نتایج امیدوارکننده در کشف داروی خوراکی کرونا
یک آزمایشگاه آمریکایی و یک شرکت داروسازی آلمانی از موفقیت امیدوارکننده داروی خوراکی کرونا «مولنوپیراویر» خبر دادند.
به گزارش شهرآرانیوز، شرکت داروسازی بزرگ مرک و یک آزمایشگاه آمریکایی نتایج امیدوارکننده‌ای را در آزمایش دارویی که به‌صورت خوراکی برای مقابله با کووید-۱۹ تجویز شده است، گزارش کردند. به‌گفته این تیم تحقیقاتی، این دارو به کاهش بار ویروسی بیماران کمک می‌کند.
 
وندی پینتر، رئیس ارشد پزشکی شرکت آمریکایی Ridgeback Biotherapeutics درباره این داروی تازه کشف‌شده می‌گوید: در زمانی که نیاز مبرمی به درمان ضد‌ویروسی علیه ویروس SARS-CoV-۲ وجود دارد، ما با این داده‌های اولیه دلگرم هستیم.
 
 
نتایج امیدوارکننده در کشف داروی خوراکی کرونا
 
 
شرکت مرک در ژانویه کار روی ۲ کاندیدای واکسن کووید را متوقف کرد، اما تحقیق در مورد ۲ محصول برای درمان این بیماری را با فشار مضاعف دنبال کرد. این دارو به شکل قرص و با نام molnupiravir توسط شرکت آمریکایی Ridgeback Biotherapeutics ساخته شده است. مرک در جلسه‌ای با متخصصان بیماری‌های عفونی عنوان کرد که این دارو پس از یک بازه ۵ روزه درمان باعث کاهش قابل توجه بار ویروسی بیماران شده است. فاز ۲-a آزمایش – آزمایش‌های دارویی قبل از تأیید محصول ۳ فاز را سپری می‌کنند- در بین ۲۰۲ فرد غیربستری با علائم کووید-۱۹ انجام شد و از نظر ایمنی هیچ مشکلی به‌وجود نیامده است. ضمنا از ۴ مورد عارضه جدی که گزارش شده است، هیچ‌یک از آن‌ها مربوط به مصرف این دارو نبوده است. دارو‌های خوراکی ضد‌ویروسی مانند اوسلتامیویر (تامیفلو) و زنامیویر (رلنزا) گاهی برای آنفلوآنزای فصلی تجویز می‌شوند، اما محققان هنوز چیزی مشابه برای مبارزه با ویروس کرونا پیدا نکرده‌اند.
 
ویلیام فیشر، محقق ارشد تحقیق و استاد پزشکی در دانشگاه کارولینای شمالی می‌گوید: یافته‌های این مطالعه - کاهش سریع بار ویروسی در افراد مبتلا به کووید-۱۹ در مراحل اولیه که تحت درمان با مولنوپیراویر قرار دارند - امیدوار‌کننده است که اگر با مطالعات اضافی پشتیبانی شود، می‌تواند پیامد‌های مهمی را در بهداشت عمومی داشته باشد؛ به‌ویژه در شرایطی که معضل جهانی کرونا همچنان ادامه دارد.
مرک همچنین در حال کار روی یک درمان خوراکی دیگر علیه کووید-۱۹ به نام MK-۷۱۱ است. نتایج اولیه آزمایش‌های بالینی در ژانویه، کاهش ۵۰ درصدی خطر مرگ یا نارسایی تنفسی در بیماران بستری با کووید-۱۹ را نشان می‌دهد.
 

کمک داروی نقرس به درمان کووید-۱۹

تعداد مبتلایان به عفونت‌های ویروس کرونا تقریبا به ۱۱۵ میلیون رسیده است و انواع جدید و بسیار قابل انتقال آن، محققان را وادار کرده است تا استراتژی‌های خود را تغییر داده و از دارو‌های موجود برای کمک به پایان پاندمی در کنار واکسیناسیون کمک بگیرند.
 
محققان دانشگاه آکسفورد اعلام کرده‌اند با نشانه‌های مثبتی که از داروی کلشیسین که برای درمان نقرس استفاده می‌شود در معالجه بیماران مبتلا به کووید-۱۹ دیده‌اند، آن را در یک مطالعه بزرگ در انگلیس مورد آزمایش قرار خواهند داد.
 
این دارو پیش از این در کانادا موجب کاهش میزان پذیرش بیماران در بیمارستان شده است، اما محققان می‌گویند که در مورد چگونگی تأثیر آن بر زمان بهبودی، کنترل شدت علائم و جلوگیری از بستری شدن در بیمارستان هنوز اطلاعات زیادی در دست نیست.
 
این آزمایش با حمایت دولت انگلیس و به نام PRINCIPLE، دارویی را ارزیابی می‌کند که ممکن است در ۱۴ روز اول عفونت کووید-۱۹ منجر به بهبود سریع‌تر بیماران و عدم‌نیاز به مداخله بیشتر یا بستری در بیمارستان شود. در ابتدای سال‌جاری، این مطالعه استفاده از آنتی‌بیوتیک‌های رایج مانند آزیترومایسین و داکسی‌سایکلین را به‌عنوان درمان‌های احتمالی رد کرد و هنوز در حال مطالعه روی داروی آسم به نام بودسونید است.
 
با وجود واکسن‌های موفق و سایر اقدامات قابل پیشگیری، یک درمان قطعی که فاز‌های آزمایشی را با موفقیت پشت سر گذاشته و اثربخشی آن در یک جامعه ثابت به اثبات رسیده است، نقش مهمی در پایان دادن به این بیماری همه‌گیر مهلک دارد.
 
به‌گفته تیم تحقیقاتی در این مطالعه، افراد بزرگسال بین ۱۸ تا ۶۴ سال با تنگی نفس ناشی از بیماری کووید-۱۹ یا برخی بیماری‌های زمینه‌ای که آن‌ها را در معرض خطر ابتلا به کووید-۱۹ قرار می‌دهد، یا افراد بالای ۶۵ سال می‌توانند برای آزمایش با داروی نقرس داوطلب شوند.
 
کلشیسین یک داروی ارزان‌قیمت است که پیش از این نیز در یک مطالعه انگلیسی با نام RECOVERY مورد آزمایش قرار گرفته بود. این آزمایش بزرگ‌ترین آزمایش درمانی در جهان برای بیماران بستری کووید-۱۹ به‌حساب می‌آمد.
 
منبع: خراسان
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->