نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح به شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟ چگونه احساس تشنگی را در پیاده‌روی اربعین کاهش دهیم؟
سرخط خبرها

سفر به قشم آزاد شد | اسکان فقط در مراکز اقامتی مجاز است

  • کد خبر: ۶۱۴۱۷
  • ۲۴ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۰:۲۵
سفر به قشم آزاد شد | اسکان فقط در مراکز اقامتی مجاز است
بر اساس اعلام ستاد ملی کرونا وضعیت شیوع ویروس کرونا در قشم زرد اعلام شد و از این رو تردد به جزیره قشم بدون ممنوعیت امکانپذیر است.

به گزارش شهرآرانیوز، علیرضا نصری شامگاه شنبه در جلسه ستاد کرونای شهرستان قشم افزود: همکاری و همدلی در جلوگیری از شیوع ویروس کرونا باعث شد قشم در ایام نوروز تعطیل نشود.

 

وی ادامه داد: بر اساس دستورالعمل ستاد کرونای کشور در صورت تغییر وضعیت قشم به نارنجی و قرمز، این جزیره با تعطیلی و ممنوعیت تردد همراه می‌شود.

 

تصریح کرد: هرگونه تجمع و مراسم عروسی و عزا ممنوع است و با متخلفان برخورد جدی می‌شود.

 

اسکان مسافران فقط در مراکز اقامتی با مجوز امکانپذیر است

 

فرماندار قشم گفت: اسکان مسافر در چادر و منازل اجاره ای ممنوع است و مسافرانی که قصد سفر به قشم دارند می‌بایست فقط در مراکز اقامتی با مجوز اسکان یابند.

 

وی افزود: با همکاری نیروی انتظامی منازل اجاره‌ای بدون مجوز پلمب می شوند و از ورود مسافران بدون محل اسکان جلوگیری می‌شود.

 

نصری ادامه داد: آزمایش کووید۱۹ در فرودگاه، اسکله‌های پهل و شهید حقانی با جدیت ادامه دارد و ورود مسافر بدون پاسخ منفی از هر طریقی به قشم ممنوع است.

 

فرماندار قشم تصریح کرد: اسکله‌های گردشگری، مراکز اقامتی و اصناف در صورت رعایت نکردن دستورالعمل‌های بهداشتی پلمب می‌شوند.

 

وی تاکید کرد: وضعیت شهرهای قشم، درگهان و سوزا و روستاهای هُلُر، سَلَخ و دِیرِستان نامناسب است.

 

رییس ستاد مقابله با کرونای قشم ساده انگاری و عادی سازی را آفت شیوع بیماری دانست و افزود: تا واکسینه شدن ۷۰ درصد از مردم کشور، باید شیوع این بیماری را جدی گرفت.

 

وی از گندزدایی محل تردد مردم و مسافران در ایام نوروز خبرداد و تصریح کرد: قرنطینه روستا، محله و افراد درگیر ویروس با جدیت دنبال می‌شود و نیروهای بسیج، دریابانی و انتظامی بر این امر نظارت کافی دارند.

 

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->