پلیس مشهد در تعقیب جانیان اینستاگرامی | این ۲ قاتل مسلح را شناسایی کنید + تصاویر گوشی‌قاپ‌های خشن در دام پلیس مشهد | اعتراف به ۴۰ فقره سرقت با شگرد‌های مختلف کسب مدال طلای المپیاد جهانی ریاضی توسط دانش‌آموز زنجانی نجات جان مسافر مشهدی از آبشار دوزین استان گلستان(۲۷ تیر ۱۴۰۴) انتشار اسامی رژلب‌ها و برق لب‌های غیرمجاز در بازار لوازم آرایشی آبادان گرم‌ترین شهر جهان شد آتش به جان طبیعت حفاظت شده ایلام افتاد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) شهادت ۳ هم‌وطن در حادثه تیراندازی در خمین (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکورهای تجربی، هنر و زبان‌های خارجی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات واکنش آموزش‌وپرورش به شایعه افشای سوالات آزمون تیزهوشان و نمونه‌ دولتی پرونده کنکورهای دو نوبته بسته شد پایان سرخک و سرخجه در ایران؛ تأیید رسمی تا سال ۲۰۲۳ کنکور ۱۴۰۴ در آرامش برگزار شد | شروع ترم نوورودها به تعویق افتاد ۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سفر به مشهد، شمال، اصفهان و شیراز ممنوع است؟

  • کد خبر: ۶۱۹۱۶
  • ۲۸ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۴
سفر به مشهد، شمال، اصفهان و شیراز ممنوع است؟
در حالیکه تا به امروز (پنجشنبه ۲۸ اسفند ۹۹) ۴۰ شهر قرمز و نارنجی کرونایی دارای محدودیت تردد و ممنوعیت سفر در نوروز ۱۴۰۰ هستند، سفر به مابقی شهر‌ها که در شرایط آبی و زرد قرار دارند منعی ندارد.

به گزارش شهرآرانیوز، دو روز پیش، ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا در اطلاعیه شماره ۵ خود ضمن اعلام جدول رنگ­بندی شهرستان‌ها از ممنوعیت سفر به شهرهای نارنجی و قرمز خبر داد.

 

در این اطلاعیه ۹ شهر در وضعیت قرمز و ۳۱ شهر در وضعیت نارنجی قرار گرفته و اعلام شد تردد به شهرهای آبی و زرد محدودیتی ندارد.

 

اگرچه متن این اطلاعیه گویا بود اما آنچه مردم را دچار بلا تکلیفی کرد موضوع «محدودیت تردد به سه استان شمالی و ۷ شهر مسافرپذیر » بود که از چند هفته قبل آغاز و تا پیش از این به شدت دنبال و اجرا می شد؛ اگرچه شرایط زرد و گاها آبی کرونایی را برخوردار بودند.

 

محدودیت تردد به استان‌های گیلان، مازندران و گلستان و هفت شهر مقصد گردشگری از جمله مشهد، شیراز، اصفهان، بوشهر، بندرعباس، کیش و قشم تا حدی سفت و سخت به مرحله اجرا گذاشته شد که در مقطعی حتی صدور مجوز تردد به این شهرها نیز با اما و اگر و محدودیتهای خاصی ‌همراه بود.

 

این ابهام وجود داشت تا آنکه روز گذشته خبری از اعمال محدودیت تردد به مشهد به عنوان یکی از مقاصد گردشگری و بازگرداندن خودروهایی با پلاک غیر بومی در برخی رسانه ها و شبکه‌های اجتماعی منتشر شد و بر نگرانی مردم افزود.

 

شهروندان نگران شدند؛ چراکه واضح اعلام نشد که تکلیف چیست؟ آیا می توان بدون مجوز تردد فرمانداری به شهرهای شمالی و یا ۷ شهر مسافرپذیر سفر کرد یا نه؟

 

مردم‌ برای سفر مستأصل مانده و این نگرانی را داشتند که نکند با خانواده به جاده ‌زده و بعد، از ترددشان جلوگیری شود.

 

برای آگاهی از این موضوع  و پاسخگویی به دغدغه مردم سراغ فرماندهان پلیس کشور رفتیم ؛سردار مهدی نوریان، سخنگو و معاون اجتماعی نیروی انتظامی اظهارداشت: آنچه که ستاد مدیریت مقابله با کرونا آن را ابلاغ کرده است پلیس همان را اجرا می‌کند،  اگر شهرهایی در وضعیت قرمز و نارنجی هستند محدودیت تردد ایجاد شده و جریمه یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی برای متخلفان  اعمال خواهد شد؛ ملاک، مصوبات ستاد کروناست و براساس مصوبات ۹ شهرقرمز و ۳۱ شهر نارنجی بوده و محدودیت تردد دارند.

 

جریان محدودیت تردد در استان خراسان رضوی را از سردار سید تیمور حسینی جانشین رئیس پلیس راهور ناجا پیگیر شدیم.

 

جانشین رئیس پلیس راهور ناجا با تاکید براینکه پلیس مجری مصوبات ستاد کروناست، اعلام کرد: براساس مصوبات  ورود از هر مبدا با رنگبندی مختلف کرونایی به ۹ شهر قرمز استان خوزستان و ۳۱ شهر نارنجی که در کشور پراکنده‌اند ممنوع است؛ همچنین برای خروج از این ۴۰ شهر قرمز و نارنجی به هر مقصد دیگری نیز ممنوعیت اعمال شده تا از انتشار و گسترش ویروس کرونا کاسته شود. 

 

سردار حسینی در پاسخ به پرسش در این خصوص که تکلیف سفر به مشهد _ با توجه به انتشار اخباری مبنی بر اعمال محدودیت از سوی پلیس راه خراسان رضوی_ چگونه است، گفت: شهر مشهد بنابر جدول رنگبندی ابلاغی در زمره شهرهای دارای محدودیت تردد قرمز و نارنجی قرار نگرفته و لذا محدودیتی برای تردد پلاک‌های غیر بومی ندارد اگرچه پلیس به مردم عزیز توصیه می کند که برای جلوگیری از چرخش ویروس کرونا از سفرهای غیر ضروری و دورهمی‌ها پرهیز کنند. 

 

سردار حسینی با تاکید دوباره بر اینکه اعمال محدودیت تردد در سفرهای نوروزی فقط بر اساس مصوبه اخیر ستاد کرونا و رنگبندی اخیر اجرا می شود  اعلام کرد:سفر به استان‌های شمالی و ۷ شهر مسافرپذیر اگر در شرایط زرد و آبی کرونایی باشند منعی نداشته و بدون مجوز امکانپذیر است و جریمه‌ای نیز در کار نخواهد بود.

 

 اگرچه جاده‌ها باز است و محدودیت‌های قبلی در بسیاری از نقاط برقرار نیست اما رعایت نکات زیر در راستای صیانت از سلامت خود و خانواده مهم است.

 

قبل از سفر از وضعیت سلامت خود و خانواده اطمینان کامل داشته باشید و بعد برنامه ­ریزی سفر کنید؛ افرادی که تست مثبت بیماری کرونا دارند به هیچ عنوان اقدام به تردد یا سفر نکنند!

 

 سفر با خودروی شخصی - حتی المقدور- پرهیز از برگزاری دورهمی خانوادگی و تجمع و ترددهای غیر ضروری و رعایت دستورالعمل‌ها و پروتکل‌های بهداشتی در طول سفر و برگشت از سفر ظرف کمترین زمان ممکن در صورت اعلام تغییر روند بیماری در شهرها از جمله مهمترین توصیه‌های ستاد مدیریت بیماری کرونا برای ‌مسافران نوروزی است.

 

جدول رنگ بندی شهر‌های کشور از ۲۵ اسفند تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۰

سفر به مشهد، شمال، اصفهان و شیراز ممنوع است؟

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->