اظهارات تکان‌دهنده همسر سابق قاتل الهه حسین نژاد: او سابقه‌دار بود سقوط مرگبار کارگر از آسانسور یک هتل در اهواز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ترافیک سنگین در محور اصلی مشهد - تهران از عصر امروز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) دستگیری ۱۱ نفر از عوامل برهم‌زننده نظم عمومی در بیمارستان فارسان علت اصلی حادثه هوایی و فوت خلبان در قزوین مشخص نیست اسامی لاک‌ها و محصولات غیرمجاز کاشت ناخن اعلام شد قتل در جگرکی سیار عبدل‌آباد بر سر دو دختر | قاتل مست بود آیا قاتل الهه حسین‌نژاد راننده اسنپ بوده است؟ قالیباف: سیاست‌های آمریکا در اجلاس بریکس به چالش کشیده شد ۳ کشته در پی تصادف در مسیر مشهد به سرخس اطلاعیه پلیس درباره بازسازی صحنه قتل الهه حسین نژاد ویدئو | آغاز ثبت‌نام آزمون‌های استخدامی دستگاه‌های دولتی از هفته آینده جاده هراز یک طرفه شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی | تداوم هوای خنک در مشهد و بارش باران در سطح استان (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ممنوعیت سگ‌گردانی با خودرو در تهران (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) تعطیلی تمامی تفرجگاه‌ها در خراسان رضوی تا روز یکشنبه (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) تردد خودرو‌های سنگین در محور کلات-مشهد ممنوع شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ورود دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به حادثه مرگ کودک جوینی حین «ختنه» واکنش پزشکی قانونی به شایعۀ تجاوز به مرحوم الهه‌حسین‌نژاد ۱۸۰ هزار نفر طی سه روز گذشته از مرز‌های کشور راهی عتبات عالیات شدند هشدار نارنجی وقوع سیلاب برای برخی از نقاط کشور صادر شد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) آموزش و پرورش به دنبال عدالت آموزشی و کیفیت‌بخشی هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد صادر شد دستگیری قاتل محیط‌بان خائیز در بهبهان ویدئو| قاتل الهه حسین‌نژاد اعتراف کرد| جنایت سارقی شیطان‌صفت پیمانکار مقصر در حادثه مرگ دلخراش ۱۴ مسافر قطار مشهد-یزد ۲۰۰ میلیون تومان جریمه شد فروش اینترنتی مکمل‌های غذایی تعیین تکلیف شد مبلغ متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان چقدر است؟ آیا مصرف مغزدانه‌ها در دوران بارداری ممنوع است؟ 
سرخط خبرها

آزاده نامداری درگذشت

  • کد خبر: ۶۲۴۰۴
  • ۰۷ فروردين ۱۴۰۰ - ۲۰:۳۷
  • ۲
آزاده نامداری درگذشت
آزاده نامداری مجری معروف صدا و سیما عصر امروز شنبه 7 فروردین ماه درگذشت. پیکر بی جان او در سعادت آباد تهران کشف شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، لحظاتی پیش پیکر بی جان «آزاده نامداری» یکی از مجریان سابق صدا و سیما در منطقه سعادت آباد در غرب تهران کشف شده است.

 

بر اساس این گزارش تاکنون جزئیات بیشتری از دلیل فوت وی در دسترس نیست. برخی از منابع خبری از پیدا شدن جسد آزاده نامداری در محل سکونتش خبر داده‌اند. یکی از رسانه‌های معتبر کشوری مدعی شد که علت مرگ مجری معروف خودکشی بوده است.

 

خانمی که گویا مادر آزاده نامداری است با اورژانس تماس گرفته و اعلام کرده است که با کارت عابر بانک به زور در ورودی را باز کرده و وارد خانه شده و با پیکر بی‌جان دخترش مواجه شده است. وی به پرسنل اورژانس گفته است که این پیکر متعلق به آزاده نامداری است.

 

مجتبی خالدی سخنگوی اورژانس از مرگ مجری سابق صدا و سیما خبر داد و به رکنا گفت: تکنسین های اورژانس دقایقی پیش از مرگ آزاده نامداری خبر دادند.

 

او با اشاره به فوت آزاده نامداری گفت: ساعت ۱۸:۳۸ دقیقه مادر مجری سابق صدا و سیما با اورژانس تهران تماس گرفت.

 


بیشتر بخوانید:علت مرگ آزاده نامداری مشخص شد

بیشتر ببینید:آخرین فیلمی که آزاده نامداری از خودش منتشر کرد

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ر زارعی
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۵۲ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۷
0
1
خدا رحمتش کنه
ناشناس
Germany
۲۲:۵۴ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۷
0
1
این مجری جوان و خونگرم با مردم که ممنوع التصویر شده بود بهرحال بعد از جدایی از صدا وسیما و جدایی از اقای حسنی زندگی شاداب و خوبی داشت و شوهر و بچه خوبی هم داشت..بنابراین تقریبا" بعیده خودکشی اونم روزهای اول عید..
به این راحتی ها نباید خودکشی شایع بشه در مورد اشخاص و بهتره بررسی بیشتری بشه..
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->