زلزله نسبتا شدید گهواره کرمانشاه را لرزاند + جزئیات(۵ مرداد ۱۴۰۳) اعترافات تکان دهنده عاملان قتل پسر جوان در جنوب تهران| مشروبات الکلی مصرف کرده بودیم قتل پیرمرد تهرانی توسط همسایه| نزاع بر سر زباله خون به پا کرد آلودگی صوتی بیمارستان شهید هاشمی نژاد مشهد تبلیغات کلاهبرداری در فضای مجازی را بشناسید «اضطراب دیابت» با افزایش خطر مشکلات سلامت روان همراه است واژگونی سمند در جاده نیشابور به مشهد با پنج مجروح حریق کابین آسانسور در مجیدیه مشهد (۴ مرداد ۱۴۰۳) هشدار اورژانس مشهد: گرمازدگی شدید می‌تواند منجر به فوت شود نجات چهار شهروند از حادثه حریق منزل مسکونی در مشهد (۴ مرداد ۱۴۰۳) مرگ پیرمرد ۷۰ ساله بر اثر کتک خوردن از پسر همسایه! قتل جوان ۳۰ ساله بر سر ارث پدر رفیقش| قاتل اعدام شد زلزله ۴.۶ ریشتری قلعه قاضی را در نزدیکی بندرعباس لرزاند باز هم رکورد گرم‌ترین روز ثبت‌شده در تاریخ شکسته شد افزایش ۲۳ درصدی مصرف آب در پی گرمای کم‌سابقه مشهد (۴ مرداد ۱۴۰۳) غلظت خون را جدی بگیرید پلیس مبارزه با مواد مخدر ۳۳ کیلوگرم موادمخدر و روانگردان را در پایتخت کشف کرد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (پنجشنبه ۴ مرداد ۱۴۰۳) | دمای مناطق گرمسیری استان به ۴۵ درجه می‌رسد با روش‌های مختلف فریز کردن رب گوجه‌فرنگی خانگی آشنا شوید جزایر گرمایی چیست؟ سه‌گانه خون بار سلطان صاحب‌قران | مروری بر حادثه ترور ناصرالدین‌شاه اختصاص ۳هزار کلاس درس به اسکان زائرین در مشهد
سرخط خبرها

شیرینی شکری را به روش قنادی تهیه کنید

  • کد خبر: ۶۲۷۵۰
  • ۲۷ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۱:۰۹
شیرینی شکری را به روش قنادی تهیه کنید
شیرینی شکری یکی از انواع شیرینی‌های خوشمزه و ساده بین المللی است که معمولا در کنار چای سرو می‌شود.
به گزارش شهرآرانیوز؛ شیرینی شکری اصالت کرمانشاهی دارد و جزو آن دسته شیرینی‌هایی است که همگی از دوران کودکی مان با آن کلی خاطره داریم. این شیرینی میان وعده خوبی برای بچه هاست و می‌توان آن را داخل یخچال و درون ظرف دربسته به مدت طولانی نگهداری کرد.

تعداد: ٤٠ عدد
 
زمان تهیه: ٢٥ دقیقه

مواد لازم برایی تهیه شیرینی شکری:

کره: ۱۲۵ گرم
آرد: ۲۵۰ گرم
پودر قند: نصف پیمانه
تخم مرغ: یک عدد
وانیل: یک هشتم قاشق چای خوری
بیکینگ پودر: نصف قاشق چای خوری
شکر برای تزیین: به مقدار لازم
زنجبیل: اندک

کره و پودرقند الک شده را باهم مخلوط کنید و با هم زن خوب هم بزنید.
 
شیرینی شکری
 
وانیل و تخم مرغ را به ترکیب کره و پودر قند اضافه کنید و باز هم بزنید.
 
شیرینی شکری
 
آرد و بیکینگ پودر را الک و به مخلوط اضافه کنید. در صورت تمایل می‌توانید قدری زنجبیل نیز به آن بیفزایید. خمیر را با دست کمی ورز بدهید، اما نه زیاد، چون به روغن می‌نشیند.
 
شیرینی شکری
 
خمیر را بازکنید و قالب بزنید. سپس داخل سینی‌ای که کف آن کاغذ پهن کرده اید، با فاصله بچینید. روی شیرینی‌ها کمی شکر بریزید و سینی را ١٥ دقیقه با دمای ١٧٥ درجه سانتی گراد بگذارید داخل فری که از پیش گرم کرده اید.

شیرینی شکری
 
*منظور ازپیمانه در اینجا پیمانه قنادی است.
*کره را نیم ساعت قبل از مصرف از یخچال خارج کنید تا همگام استفاده، هم دمای محیط شده باشد.
*دستورپخت اصلی این شیرینی زنجبیل ندارد و اضافه کردنش فقط باعث خوش مزه‌تر شدن آن می‌شود.
*در صورتی که خمیر شیرینی تان شل است، آن را ۱۰ دقیقه داخل یخچال بگذارید.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->