سامان فلاح در لیست ساپینتو نبود مصدومیت آشوماتوف جدی نیست مذاکرات استقلال و وریا غفوری در بن بست احسان حاج صفی خرید جدید استقلال خواب منچستریونایتد در روز‌های جولان مدعیان انگلیسی مجتبی جباری؛ فیلسوف مستقل در فوتبال ایران نتیجه و ویدیو خلاصه بازی والیبال ایران و چین(۲۶ تیر ۱۴۰۴)| بردیم، به راحتی آب خوردن فرصت‌طلبی ازبک‌ها از شرایط فوتبال ایران چند بازیکن پرسپولیس در خطر جدایی اجباری مشکل دریبل‌زن‌ها در پرسپولیسِ هاشمیان پرسپولیس منتظر پیشنهاد تراکتور | لطفاً دفاع راست بدهید فرماندار مشهد: شاهد روندی از رونق در حوزه ورزش در روستا‌ها هستیم پخش زنده بازی والیبال ایران و لهستان (۲۵ تیر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین اندونگ در آستانه بازگشت به استقلال | توافق برای عقد قرارداد ۲ساله ویدئو | سلام نظامی ملی‌پوشان فوتبال بانوان هنگام پخش سرود ایران پیش از بازی با لبنان ساپینتو به مدیران استقلال: محمدی به تمرینات بازگردد جمله زشت جباری علیه پیشکسوتان استقلال توافق بی‌تاثیر پرسپولیس و تراکتور | محرومیت بیرانوند قطعی است
سرخط خبرها

شکایت پرسپولیس از پدیده| فلاحیان بدون فسخ با پدیده قرارداد بست؟

  • کد خبر: ۶۲۸۵۸
  • ۱۴ فروردين ۱۴۰۰ - ۲۲:۰۰
شکایت پرسپولیس از پدیده| فلاحیان بدون فسخ با پدیده قرارداد بست؟
شنیده می شود نامه فسخ بازیکن جدید تیم پدیده جعلی است و این بازیکن حق بازی در برابر پرسپولیس را نداشته‌است.

به گزارش شهرآرانیوز، ابراهیم شکوری معاون اجرایی باشگاه پرسپولیس در واکنش به خبر شکایت باشگاه پدیده مشهد بابت حضور عیسی آل‌کثیر در میدان اظهار داشت: دلیل شکایت حریف را نمی‌دانیم، اما مدارک کاملی برای این شکایت در اختیار داریم.

وی ادامه داد: مجوز حضور آل‌کثیر در این دیدار از سوی کنفدراسیون فوتبال آسیا به باشگاه ارسال شد و confirm (تأیید) حضورش در میدان، بعد از اتمام محرومیت از AFC را به صورت مکتوب دریافت کردیم. مبلغ جریمه ۱۰ هزار دلاری این بازیکن هم، از محل مطالبات باشگاه در کنفدراسیون پرداخت شد و از این نظر، هیچ مشکلی نیست. نمی‌دانیم باشگاه پدیده بابت چه موضوعی اعتراض کرده است.

شکوری عنوان کرد: ما از باشگاه پدیده مشهد شکایت کرده‌ایم؛ زیرا به ما اعلام شده که این تیم مقابل پرسپولیس از یک بازیکن غیرقانونی که فسخ‌قراردادش مشکل دارد، استفاده کرده است. به محض پایان دیدار، نامه اعتراض خود را به ناظر بازی دادیم تا در سازمان لیگ مورد بررسی قرار گیرد. طبق اطلاعات ما، بازیکن تیم پدیده به نام محمدرضا فلاحیان (بازیکن تیم نود ارومیه) که مقابل پرسپولیس به میدان آمد، فسخ‌قرارداد غیرقانونی داشته و اسناد و مستندات آن نیز موجود است. از این‌رو منتظریم تا تکلیفش مشخص شود.

منبع: سایت باشگاه پرسپولیس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->