بازارها و خدمات مالی نوبیتکس به تدریج درحال بازگشایی است خستگی ناشی از هوش مصنوعی چیست و چطور با آن مقابله کنیم؟ مایکروسافت: هوش مصنوعی در تشخیص شرایط پیچیده بهتر از پزشکان عمل می‌کند دانشمندان می‌گویند مغز انسان نور تولید می‌کند کمیسیون اینترنت نصر تهران از دولت خواست از آسیب‌دیدگان دیجیتال جنگ هم حمایت کند سامسونگ: به فعال‌سازی ویژگی ضدسرقت گوشی اهمیت بدهید مجلس استفاده و حمل و خرید و فروش استارلینک را ممنوع کرد نمایشگر آیفون ۱۷ بزرگ‌تر از نمایشگر نسل‌های قبل خواهد بود جزئیات لیست شدن توکن بلوم (Blum) + قیمت و آموزش برداشت قطع اینترنت در جریان جنگ، ۲۴۰۰ مگاوات از بار شبکه برق ایران را کاهش داد انکر درباره خطر انفجار ۵ پاوربانکش هشدار جهانی صادر کرد فیسبوک از عکس‌های خصوصی مردم برای تعلیم هوش مصنوعی استفاده می‌کند تاریخ جدید برگزاری نمایشگاه الکامپ در آینده اعلام می‌شود ایلان ماسک کارمند ایرانی شرکت تسلا را اخراج کرد + علت هک بیش از صد سایت فعال رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری ابابیل+تصاویر هدست اپل ویژن پرو در اتاق کولونوسکوپی به پزشکان در تشخیص سرطان کمک می‌کند سامسونگ از ارزان‌ترین ایرباد خود با نام Galaxy Buds Core رونمایی کرد + مشخصات آیا اینستاگرام رفع فیلتر شده است؟ (۴ تیر ۱۴۰۴) اختلال گسترده در مکان‌یاب اپلیکیشن‌‌های کاربران | آیا GPS در ایران قطع شده است؟ آیا قرار است تلگرام رفع فیلتر شود؟ (۴ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

مایکروسافت دورکاری کارمندانش را تا فروکش کردن کرونا ادامه می‌دهد

  • کد خبر: ۶۲۹۶۵
  • ۱۵ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۵:۲۰
مایکروسافت دورکاری کارمندانش را تا فروکش کردن کرونا ادامه می‌دهد
مایکروسافت تاخیر بازگشایی کامل دفاتر خود را از ماه جولای به سپتامبر به تاخیر انداخته است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مایکروسافت به جرگه شرکت‌های فناوری پیوسته که تاریخ بازگشایی دفاتر خود را به اواخر ۲۰۲۱ میلادی موکول کرده‌اند زیرا پیش‌بینی می‌شود شیوع کووید ۱۹ در آن بازه کاهش یابد.

 

به نوشته نشریه ورج مایکروسافت بازگشایی کامل دفاتر خود را از ماه جولای به ۷ سپتامبر موکول کرده است. به گفته سخنگوی شرکت این اقدام با توجه به مشاوره مداوم با کارشناسان بهداشتی و اطلاعات انجام شده است.

 

«کورت دل بنه» معاون اجرایی ارشد مایکروسافت در ایمیلی برای کارمندان نوشت: تأخیر در بازگشایی دفاتر انعطاف پذیری بیشتری برای کارمندان فراهم می‌کند تا درباره تابستان برنامه ریزی کنند. به گفته او در صورتیکه شرایط بازگشت به محل کار در مناطق مختلف خطرناک باشد، مدیران محلی نیز آزادی اختیار بیشتری برای تصمیم گیری درباره بازگشت کارمندان به محل کار دارند.

 

هم اکنون تعداد محدودی از کارمندان این شرکت به طور حضوری در محل کار خود حاضر می‌شوند. از ابتدای ماه مارس حدود ۲۰ درصد کارمندان مایکروسافت در سطح جهان به دفاتر بازگشته‌اند.

 

این تأخیر در بازگشایی دفاتر نشان دهنده عدم قطعیت درباره وضعیت همه گیری کووید ۱۹ است. هرچند تعداد افراد واکسینه شده در حال افزایش است و بازگشت به محل کار ایمن‌تر خواهدبود، اما هنوز مشخص نیست تا ماه جولای تعداد کافی از افراد در برابر ویروس محافظت شده‌اند یا خیر.

 

این شرکت قبلاً اعلام کرده بود احتمالاً به بیشتر کارمندانش اجازه می‌دهد نیمی از هفته را دورکاری کنند.

 

منبع: ایتنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->