استقرار ۱۴۵ دستگاه دوچرخه بایدو در بوستان‌های بانوان شهر مشهد استاندار خراسان رضوی: مشکلات طرح بلندمرتبه‌سازی مشهد به‌زودی حل خواهد شد کیفیت هوای مشهد در مرز «قابل‌قبول» (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) گزارش شهرآرا از چالش‌های مسافران مسیر میدان شهدا تا خیابان «شهید حسینی محراب» عملیات اجرایی ساخت خطوط قطار شهری مشهد ادامه دارد سرپرست اداره کل امور مالی و ذیحساب شهرداری مشهدمقدس منصوب شد توسعه فضا‌های ویژه بانوان در منطقه ۷ شهرداری مشهد| پارک ۵.۵ هکتاری «طرق» تا یک ماه دیگر افتتاح می‌شود + فیلم سخنگوی وزارت امور خارجه: به همسایگان هشدار می‌دهیم مراقب سوءاستفاده دشمن باشند رئیس شورای عالی استان‌ها: برخی دستگاه‌های اجرایی نقش شورا‌ها را کم‌رنگ می‌کنند | مجمع شهرداران کلانشهر‌ها می‌تواند به جامعه شورایی کشور کمک کند عضو کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر مشهد: شهرداری و شورای شهر نقش حمایتی ورزش را بر عهده دارند | خانه‌های ورزش در نقاط مختلف مشهد راه‌اندازی می‌شود عضو شورای اسلامی شهر مشهد: توسعه فضا‌های ورزشی، گامی مهم برای نشاط و سلامت جامعه است قدیمی ترین خانه تاریخی مشهد کجاست؟ نگاهی به زندگی میرزا ابراهیم رضوی، واقف بزرگ سادات رضوی که در کوهسنگی مدفون است شهردار مشهد مقدس: کُشتی مشهد باید جایگاه واقعی‌اش را پیدا کند | از ۲۲ پروژه کلان‌ ورزشی در مشهد بهره‌برداری می‌شود + فیلم برپایی ۷۰ ایستگاه صلواتی و موکب خدمت‌رسان در مسیر بارگاه منور رضوی خریداران غیر بومی خانه در مشهد شانس بیشتری دارند فضاسازی مسیر جاماندگان اربعین از میدان ۱۵ خرداد تا حرم مطهر رضوی کیفیت هوای مشهد در وضعیت «قابل‌قبول» (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اولویت‌های خراسان رضوی در مسیر پیگیری کمیسیون اصل ۹۰ | فراهم سازی زیرساخت‌های مسیر زیارت برای زائران پیاده دهه آخر ماه صفر عملکرد موفق نیرو‌های خدمات شهری مشهد در نجف اشرف |  کاهش چشمگیر زباله با برنامه‌ریزی دقیق + فیلم
سرخط خبرها

احمد نوروزی: تبدیل مشهد از یک شهر بدهکار به موفق‌ترین شهرداری در کشور

  • کد خبر: ۶۲۹۹۹
  • ۱۶ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۰:۵۴
احمد نوروزی: تبدیل مشهد از یک شهر بدهکار به موفق‌ترین شهرداری در کشور
نایب رئیس کمیسیون اقتصادی سرمایه گذاری و مشارکت‌های شورای اسلامی شهر مشهد گفت: شورای پنجم و شهرداری مشهد باعث ایجاد رونق گسترده در شهر شد.
لاله سادات کوثری | شهرآرانیوز؛ نایب رئیس کمیسیون اقتصادی سرمایه گذاری و مشارکت‌های شورای اسلامی شهر مشهد با بیان اینکه شورای پنجم و شهرداری مشهد باعث ایجاد رونق گسترده در شهر شدند، گفت: در این دوره شورا کاری کردیم که شهرداری بدهکاری که در لیست سیاه بانک‌ها قرار داشت به موفق‌ترین شهرداری کشور تبدیل شد.

احمد نوروزی در گفتگو با خبرنگار ما با بیان اینکه راه اندازی سامانه فاش در راستای موضوع شفافیت، یکی از مهم‌ترین دستاورد‌های شورای اخیر است، افزود: یکی از کار‌های بسیار مهمی که در این دوره شورا رقم زده شد، موضوع شفاف سازی معاملات شهرداری و قوانین شهرسازی و ضوابط آن است که با راه اندازی سامانه فاش محقق شد.

وی ادامه داد: سلامت مجموعه شهرداری را نمی‌توان تنها با حراست و بازرسی تأمین کرد؛ بنابراین باید با شفاف کردن ضوابط و مقررات، راه را بر بروز فساد بست.
عضو شورای شهر یادآور شد: درهمین راستا سامانه فاش را ایجاد کردیم تا تمام اطلاعات پروژه‌ها و معاملات شهرداری روی آن قرار گیرد و مردم و منتقدان خود ناظر کار باشند.


برون سپاری در راستای کاهش امضا‌های کلیدی

نوروزی بیان کرد: ضوابط و مقررات شهرسازی را اطلاع رسانی و شفاف سازی کردیم تا کسی برای به دست آوردن اطلاعات مرتکب تخلف نشود. به زودی شهروندسپاری نیز در این راستا محقق می‌شود و تمام محاسبات، سیستمی خواهد شد و نقش نیروی انسانی و امضا‌های کلیدی به حداقل می‌رسد؛ بنابراین این کار باعث می‌شود رانتی که باعث ایجاد فساد می‌شود، از بین برود؛ زیرا همه اطلاعات شفاف در اختیار همه شهروندان قرار می‌گیرد.

عضو کمیسیون ویژه مناطق پیرامونی و کم برخوردار شورای شهر اظهار کرد: اولین کار شورای پنجم در حوزه اقتصادی شهر، موضوع اعتمادسازی برای سرمایه گذاران یا بازگرداندان اعتماد ازدست رفته سرمایه گذاران به مدیریت شهری بود؛ زیرا بر اثر بی اعتمادی ایجادشده پروژه‌های زیادی در شهر قفل شده بود.
نوروزی خاطرنشان کرد: سعی کردیم شهر را از بی برنامه بودن خارج کنیم. معتقدیم قانون بد بهتر از بی قانونی است؛ به همین دلیل طرح‌های جامع را باوجود برخی نواقص پذیرفتیم و طرح‌های تفصیلی جدید را تهیه کردیم؛ زیرا عمر طرح‌های تفصیلی گذشته همه به سر رسیده بود.

وی با اشاره به اینکه طرح‌های تفصیلی جدید تهیه شده در حال طی فرایند قانونی خود است افزود: با ایجاد سازمان بازآفرینی از مناطق محروم شهر مشهد حمایت کردیم؛ زیرا هیچ وقت برای رسیدگی به این حوزه، ساختار و سازوکار مناسب پیش بینی نشده بود. سازمان بازآفرینی را ایجاد کردیم و به دنبال آن دفاتر تسهیلگری را راه انداختیم و پروژه تعریف کردیم.
عضو شورای شهر مشهد ادامه داد: از طریق شورای اجتماعی محلات، دفاتر تسهیلگری و چشم شهر، برخی اعتبارات را به پروژه‌های مورد درخواست مردم اختصاص دادیم.


ضرورت استفاده از پتانسیل توس برای توسعه مشهد

نوروزی تشکیل کمیسیون ویژه توسعه و عمران توس را به عنوان کار ماندگار دیگری در این دوره شورا بیان کرد و افزود: اگر چه قلب تپنده مشهد حرم امام رضا (ع) است، اما از سایر پتانسیل‌ها برای توسعه و رونق شهر نباید غافل شد و آرامگاه فردوسی یکی از این زمینه هاست.

وی اظهار کرد: در این دوره با رویکردی سیستماتیک بخشی از هزینه پروژه‌ها را به صورت تهاتری پیش بینی کردیم تا توان اجرایی تأمین منابع مالی برای اجرای پروژه‌های زیرساختی شهر مشهد بالا برود. البته که حجم اجرای پروژه‌های زیرساختی در این دوره نسبت به دوره‌های دیگر کاملا متمایز است.
عضو شورای اسلامی شهر مشهد به موضوع جداسازی آب فضای سبز از آب شرب برای آبیاری نیز اشاره کرد و گفت: اجرای رینگ آب غیرشرب شهر برای آبیاری پارک‌های شهر و بهره برداری از اولین تصفیه خانه محلی یکی دیگر از افتخارات این دوره شورا و مدیریت شهری است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->