استرداد روزانه هزار و ۸۰۰ تبعه غیرمجاز افغانستانی از دوغارون به کشورشان پرداخت بیش از ۲.۵ همت مستمری به مددجویان خراسان رضوی | حدود ۶۷ هزار نفر، مشمول دریافت کمک‌های خاص هستند یادی از «ناصر دیوان کازرونی» نماد مقاومت ایران در جنگ جهانی اول | او ارتشی یک نفره بود علیه استعمار قطره قطره خون‌هایی که دریای عشق شدند فعالیت حدود ۳ هزار عطاری در مشهد | کمتر از ۱۵۰۰ عطاری مجوز فعالیت قانونی دارند راز عجیب پیداشدن اسکلت مرد روی تخت خانه متروکه در مشهد + عکس هشدار خود مراقبتی برای شهروندان در کلانشهر مشهد صادر شد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) وقتی «گریه واجب» می‌شویم! هرآنچه باید درباره روش های مصرف، نگهداری و پخت برنج بدانید | راه و رسم پلوخوری اماواگر‌های بیمه فرزند پسر بالای ۱۸ سال آغاز مرحله منطقه‌ای سیزدهمین دوره مسابقات مناظره دانشجویان در مشهد دفع انگل با این میوه خوشمزه! شاخص BMI | معیار دقیق سلامت یا گمراه‌کننده برای ورزشکاران؟ جست‌وجوی اسامی مصدومان انفجار بندرعباس به تفکیک مراکز درمانی با هوش مصنوعی مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی: سالانه ۸۰۰ نفر بر اثر سوانح کار در کشور جان خود را از دست می‌دهند دیار امام‌رضا(ع)، همدرد بندرعباس | آمادگی خراسان رضوی برای خدمت‌رسانی به حادثه‌دیدگان بندر شهید رجایی صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش‌های رگباری (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) نرخ مرگ‌ومیر نوزادان در بیمارستان شهید هاشمی‌نژاد مشهد، ۵۰ درصد کاهش یافت نرخ باروری کل در خراسان رضوی ۳۶ درصد کمتر از حد مطلوب است بانوی مرگ مغزی به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش دما تا چهارشنبه با احتمال رگبار باران راهکار‌های از‌بین‌بردن بوی بد عرق بدن مدیرکل آموزش‌ و‌ پرورش خراسان رضوی: مدارس خشتی و کانکسی برچیده خواهند شد | پرونده معلم خاطی مشهدی در مرحله صدور حکم + فیلم رشد ۳۰ درصدی صادرات دارو‌های ایرانی کشف حدود ۷۵ کیلوگرم طلا در مرز‌های خراسان رضوی (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) ویتامین‌هایی که سلامت پوستتان را تأمین می‌کنند وقوع طوفان در خراسان رضوی و ۲۰ استان دیگر طی امروز (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) درمان بیش‌فعالی، بدون نگرانی محققان هشدار دادند؛ ترکیب سیگار و ویپ، سم مهلک‌تری می‌سازد
سرخط خبرها

دستگیری زورگیر سریالی خشن

  • کد خبر: ۶۳۰۱۷
  • ۱۶ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۶:۵۰
دستگیری زورگیر سریالی خشن
رئیس پلیس آگاهی استان، پرونده زورگیری از زن جوان در مشهد را تشریح کرد
محمد جواد ابوعطا | شهرآرانیوز؛ ترس و وحشت زبانش را قفل کرده بود. نمی‌توانست آنچه بر او گذشته بود را به درستی بازگو کند. او اسیر زورگیران خشنی شده بود که با تهدید و توسل به زور، طلاهایش را از سر و گردنش کشیده و دزدیده بودند. زن جوان در حال قدم زدن در یکی از خیابان‌های خلوت در محدوده احمدآباد مشهد، اسیر زورگیران شده بود و برای شکایت از این زورگیران خشن به پلیس آگاهی هدایت شده بود.

زن جوان در توضیح جزئیات این سرقت خشن به کارآگاهان پلیس آگاهی خراسان رضوی، گفت که هنگام پیاده‌روی مردی جوان جلویلو را گرفته و با تهدید چاقو، طلاهایش را ربوده و متواری شده‌است.
احتمال تکرار این جرم از سوی متهم، منجر به صدور دستور تخصصی از سوی سرهنگ جواد شفیع‌زاده، رئیس پلیس آگاهی خراسان رضوی شد.


ورود کارآگاهان به پرونده

این عملیات در راستای اجرای طرح تشدید مقابله با سرقت‌های خیابانی، در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی قرار گرفت. مأموران با توجه به اظهارات مال‌باخته در پرونده سرقت طلا، به سرنخ‌هایی دست یافتند که در گره‌گشایی از پرونده مؤثر بود. کارآگاهان مبارزه با سرقت‌های خشن پلیس آگاهی خراسان رضوی، در بررسی‌های اولیه خود موفق به ردزنی متهم اصلی این پرونده شدند. در ادامه پس از شناسایی هویت فرد زورگیر، تحقیقاتی جامع به منظور شناسایی محل اختفای این فرد آغاز شد. کارآگاهان پس از کنترل و مراقبت‌های پوششی، توانستند متهم را در اقدامی غافل گیرانه در یکی از خیابان‌های مشهد دستگیر کنند.
با انتقال متهم به پلیس آگاهی، بازجویی‌های تخصصی از متهم آغاز شد. هر چند متهم به سرقت‌های خشن مدعی بود که بی‌گناه است، اما شواهد و ادله موجود در پرونده و رویارویی زن جوان با متهم، ادعا‌های او را باطل کرد.


اعتراف به ۸ فقره سرقت

متهم با توجه به شواهد موجود لب به اعتراف گشود و سرقت از زن جوان را پذیرفت، اما اینکه این فرد تنها مرتکب یک سرقت شده باشد، چندان مورد قبول کارآگاهان مبارزه با سرقت‌های خشن پلیس آگاهی استان نبود. متهم در ادامه با توجه به بازجویی‌های تخصصی به ۸ فقره زورگیری خیابانی دیگر نیز اعتراف کرد.
به گفته رئیس پلیس آگاهی خراسان رضوی، تحقیقات درباره شناسایی مال‌باختگان آغاز شده است. سرهنگ شفیع‌زاده ادامه داد: متهم با معرفی مالخر اموال مسروقه که همه لوازم سرقتی را از این فرد به بهای کمی می‌خریده، زمینه دستگیری این متهم را نیز فراهم کرد.

وی ادامه داد: هم‌زمان با دستگیری مال‌خر، به دستور مقام قضایی، تحقیقات در این باره ادامه دارد.
رئیس پلیس آگاهی خراسان رضوی از شهروندان به خصوص بانوان خواست تا هنگام پیاده‌روی و تردد در خیابان، کالا‌های ارزشمندی همچون طلا را با خود همراه نکنند و حداقل این زیورآلات را در معرض دید افراد قرار ندهند، تا اسیر زورگیران و شیادان نشوند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->