همه چیز درباره درگیری‌های مرزی کامبوج و تایلند | زخمی کهنه دوباره سر باز کرد اعتراف رسانه آمریکایی: برای رهگیری ۱۴ موشک ایرانی به العدید، ۳۰ موشک پدافندی شلیک شد شمار شهدای غزه به ۵۹ هزار و ۷۳۳ نفر رسید (۴ مرداد ۱۴۰۴) آیت‌الله علم‌الهدی: محرومیت تاریخی زنان از حضور تبلیغی یک پروژه سیاسی سرکوب‌گرانه بود | تبلیغ؛ مهمترین محور خدمت به امام زمان (عج) دست‌مریزاد آقای رئیس‌جمهور وزیر کشور دستور ویژه برای پیگیری ابعاد حمله تروریستی به دادگستری زاهدان صادر کرد وزیر کشور عراق: آماده استقبال از میلیون‌ها زائر اربعین هستیم جواب صریح دبیر مطبوعاتی سفارت ایران در باکو به اظهارات سخیف سفیر رژیم صهیونیستی هشدار مشاور پوتین درباره هر نوع تعرض به منطقه کالینینگراد روسیه نماینده سابق پارلمان رژیم اسرائیل: نتانیاهو در انتخابات آینده شرکت نخواهد کرد ویدئو | روایت تکان‌دهنده یک افسر آمریکایی از غزه: قتل غیرنظامیان با گلوله‌های تانک و خمپاره! مشهد میزبان دومین همایش دیپلماسی منطقه‌ای وزارت امور خارجه مکزیک هم قحطی گسترده در غزه را محکوم کرد عمار حکیم خواستار اقدام جدی سازمان همکاری اسلامی و اتحادیه عرب علیه جنایات صهیونیست‌ها شد سوءتغذیه شدید ۱۷ هزار کودک فلسطینی بر اثر گرسنگی نماینده مردم مشهد در مجلس: سیاست واحدی در زمینه مهاجرت وجود ندارد، نیاز به تقویت قوانین داریم| انحلال بانک آینده در دستور کار قرار دارد اعلام زمان ثبت‌نام نهایی داوطلبانِ انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس شورای اسلامی استاندار خراسان رضوی با آیت‌الله جعفر سبحانی دیدار کرد بررسی لایحه عضویت دولت جمهوری اسلامی ایران در سازمان توسعه زنان سازمان همکاری اسلامی در کمیسیون فرهنگی مجلس پزشکیان در جمع خبرنگاران در وزارت خارجه: دستگاه دیپلماسی در ایام جنگ ۲۴ ساعته پای کار بود + فیلم سخنگوی دولت عنوان کرد: پیمان ملی آب رسالت مشترک دولت و مردم پیشنهاد جدید تروئیکای اروپایی به ایران برای تاخیر در فعال‌سازی مکانیسم ماشه حبس ابد برای مرد عراقی به جرم تبلیغ رژیم صهیونیستی رئیس جمهور: برای ایجاد تغییرات باید نگاهمان را عوض کنیم | نیازمند تقویت روابط دیپلماتیک با کشورهای همسایه هستیم هشدار جدی پلیس به رانندگان متخلف در فضای مجازی عظیمی‌ راد: کمیسیون آموزش پیگیر حقوق، بیمه و قرارداد کار معین معلمان است حمله تروریستی به دادگستری زاهدان + جزئیات و فیلم (۴ مردادماه ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ایران و قزاقستان برنامه همکاری امضا کردند

  • کد خبر: ۶۳۳۳۵
  • ۱۸ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۴:۰۳
ایران و قزاقستان برنامه همکاری امضا کردند
برنامه همکاری میان وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و وزارت امور خارجه جمهوری قزاقستان امضا شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان و مختار تیلو بردی معاون نخست وزیر و وزیر امور خارجه قزاقستان امروز پس از دیدار و گفتگو، برنامه همکاری میان وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و وزارت امور خارجه جمهوری قزاقستان را امضا کردند.

 

براساس سند امضا شده وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و وزارت امور خارجه جمهوری قزاقستان بر پایه روح مشارکت و همکاری بین دو کشور و با تمایل به تقویت و تحکیم هر چه بیشتر روابط دوستانه، برادرانه و همسایگی بر اساس احترام متقابل، اعتماد و درک مشترک، همچنین اهمیت استمرار گفتگوهای سازنده درخصوص روابط دوجانبه، منطقه ای و بین‌المللی به منظور دستیابی به فهم مشترک و گسترش همکاری های موجود و یافتن زمینه های جدید همکاری و رفع موانع احتمالی بر اساس اراده مثبت سیاسی و رویکرد جامع، هدفمند و درازمدت و با تاکید بر منافع متقابل در توسعه همکاری‌ها در چارچوب منشور ملل متحد و هنجارهای شناخته شده بین المللی، با پایبندی بر ترتیبات قبلی فی‌مابین و تاکید بر اهمیت برگزاری مشورت‌های منظم در سطوح مختلف و در زمینه های سیاسی، اقتصادی، اجتماعی، بشردوستانه، محیط زیست، نظامی، امنیتی و فرهنگی این تفاهم نامه را که شامل ١۵ بند است، به امضا رساندند.

 

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->