در جهان، سرطان پستان شایع‌ترین سرطان بانوان است کاهش ۹ درصدی تصادفات در خراسان رضوی | عملیات تعریض سه خطه در محور گلبهار - مشهد پرداخت قطره چکانی معوقات بازنشستگان تأمین اجتماعی اعزام ۳۰۰ هزار دانش‌آموز به اردوی راهیان نور در سال تحصیلی ۱۴۰۵ - ۱۴۰۴ سامان دهی موتورسیکلت های آلاینده، درخواست  همیشگی مردم مشهد است | داد از دود و صدای اگزوز موتورها انتقاد رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس از دولت | تهران‌نشینان، آلودگی هوای مشهد را به فراموشی سپرده‌اند مردی میان سال در نزاع با همسایه اش به ضرب گلوله وینچستر جان باخت | قتل در  «قصر» بر سر گوسفند! از همین حالا به فکر تأمین آب تابستان بعد باشیم موزه لوور پس از ۳ روز بازگشایی شد | ماجرای سرقت از این موزه چه بود؟ آنچه باید از زمستان هسته‌ای بدانید ۲ میلیون دُز واکسن آنفلوانزا تأمین شد (۳۰ مهر ۱۴۰۴) تکمیل پرونده غربالگری دانش‌آموزان مقطع متوسطه تا پایان آبان‌ماه نگاهی به شبکه فرسوده توزیع آب در مشهد | بحران ۴۰ درصدی، چاره ۱۵ همتی فعالیت بیش از ۳۰۰ هزار معلم در مدارس غیردولتی | کاهش ساعت تدریس در این مدارس به ۳۰ ساعت دستگیری ۲ موبایل‌قاپ ۱۶ساله در تهران | سارقان: به‌خاطر بدهی به صاحبکارمان دزدی می‌کردیم پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۳۰ مهر ۱۴۰۴) | احتمال بارش‌های رگباری پراکنده باران در برخی نقاط استان نگرانی از شیوع آنفلوانزای مرغی در کشور ارائه خدمات ماموگرافی رایگان به بانوان ۳۰ تا ۶۹ سال در سه مرکز درمانی مشهد و کاشمر + نام مراکز چند راهکار ساده برای کاهش وزن و لاغری رئیس سازمان تعلیم و تربیت: میل به مهاجرت در دانشگاه‌ها به دلیل غفلت از هویت ایرانی در کودکستان است توصیه‌های مهم برای سلامت قبل از بارداری در بانوان ممنوعیت دریافت کپی مدارک هویتی در مراکز تأمین اجتماعی آیا مصرف سالاد همراه غذا باعث ناراحتی معده می‌شود؟ آخرین مهلت ثبت نام در جشن ازدواج دانشجویی «همسفر تا بهشت»، امروز (۳۰ مهر ۱۴۰۴) + شرایط ثبت نام ۶ راهکار مهم برای پیشگیری از مسمومیت با گاز مونوکسید کربن (CO) استاندار خراسان رضوی: ظرفیت‌های عظیم شرق کشور، بستر صادرات و سرمایه‌گذاری مشترک است فعالیت بیش از ۲۶۰ مدرسه عشایری در کشور | معلمان عشایری مشمول سختی کار می‌شوند آیا گرم کردن غذا در مایکروویو خطرناک است؟
سرخط خبرها

تیراندازی مرگبار در قوچان

  • کد خبر: ۶۳۳۶۲
  • ۱۹ فروردين ۱۴۰۰ - ۰۰:۲۰
تیراندازی مرگبار در قوچان
بازپرس ویژه قتل دادسرای عمومی و انقلاب قوچان گفت: حوالی عصر امروز فردی مقابل کارخانه آرد این شهرستان به قتل رسیده است و یک نفر دیگر هم به دلیل اصابت گلوله در بیمارستان بستری شده که باید تحت عمل جراحی قرار گیرد.

به گزارش شهرآرانیوز، با اشاره به ماجرای تیراندازی عصر امروز در این شهرستان، اظهار کرد: حوالی ساعت ۱۶ و ۳۰ دقیقه برحسب اطلاع مأمورین آگاهی درصحنه قتل حضور پیداکرده و مشاهده شد فردی به نام (ر.ب) با اصابت حدود ۳ تیر بلافاصله جان خود را ازدست‌داده است.

 

بازپرس ویژه قتل دادسرای عمومی و انقلاب قوچان بیان کرد: فرد دیگری به نام (ح) نیز مورد اصابت گلوله قرارگرفته که پس از تیراندازی بلافاصله به بیمارستان موسی بن جعفر(ع) اعزام‌شده است که باید تحت اقدامات درمانی و عمل جراحی قرار گیرد.

 

وی با اشاره به اینکه ضارب شناسایی‌شده و بلافاصله پس از تیراندازی متواری شده است، گفت: دستور برای بازداشت این فرد به نام (م) صادرشده و کارشناسی‌ها برای بررسی نوع سلاح نیز در حال انجام است اما قطعاً صلاح کمری است.

 

وفایی تصریح کرد: طی بررسی‌های اولیه انجام‌شده علت این حادثه اختلاف‌های ملکی مربوط به زمین متصل به کارخانه آرد است اما تحقیقات تکمیلی ادامه دارد.

 

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->