تاریخ و ساعت مسابقه هادی چوپان در مسترالمپیا ۲۰۲۵ | گرگ پارسی وارد می‌شود ویدیو | معرفی ایرانی‌های مستر المپیا۲۰۲۵ امباپه: بهترین گلزن تاریخ فرانسه می‌شوم نیما عالمیان به قهرمانی آسیا نرسید صعود تیم ملی واترپلوی ایران به نیمه‌نهایی آسیا روی کین: سیمئونه می‌تواند تغییر بزرگی در منچستر ایجاد کند بازگشت بهروز عظیمی به تمرینات مس سپاهانی‌ها مذاکره با اوسمار را تکذیب کردند همه چیز درباره مسابقات مسترالمپیای ۲۰۲۵ | جنگ عضلات در لاس وگاس تاریخ و ساعت بازی ایران و روسیه (۱۸ مهرماه ۱۴۰۴) | بازی با تزار‌ها برای حضور در آمریکا چوپان در بین برترین‌های مسترالمپیا شروع تمرینات استقلال از جمعه (۱۸ مهرماه ۱۴۰۴) پارگی رباط صلیبی امیری تایید نشد لغو مسابقه تراکتور و ملوان در لیگ برتر شروع امیدوارکننده عربستان در پلی‌آف | تساوی بی‌برنده قطر و عمان دلهره ملی‌پوشان در آسمان روسیه | تأخیر در لندینگ هواپیمای تیم ملی منیر الحدادی: هرگز تصور نمی‌کردم فوتبال ایران چنین اتمسفری داشته باشد دعوت از بازیکن بدون تیم به تیم ملی ایران! | چرا جهانبخش در کنار ملی‌پوشان است؟ پرسپولیس دست به دامن کاناوارو شد فیفا پنجره نقل و انتقالات استقلال را باز کرد! + عکس
سرخط خبرها

نتیجه دیدار بایرن مونیخ و پاریس‌سن‌ژرمن+ ویدئو گل‌ها| بحران در شب برفی مونیخ

  • کد خبر: ۶۳۳۷۸
  • ۱۹ فروردين ۱۴۰۰ - ۰۲:۵۱
نتیجه دیدار بایرن مونیخ و پاریس‌سن‌ژرمن+ ویدئو گل‌ها| بحران در شب برفی مونیخ
بایرن مونیخ برخلاف تصور همگان در برابر پاریسی ها شکست خورد تا کار مدافع عنوان قهرمانی برای صعود سخت شود.

گروه ورزش/شهرآرانیوز، شب دوم رقابت‌های لیگ قهرمانان اروپا در مرحله یک چهارم نهایی با برگزاری دو دیدار به پایان رسید و بایرن مونیخ و پورتو مقابل رقبای خود تن به شکست دادند.

در دیدار چلسی و پورتو، این شاگردان توخل بودند که موفق شدند با ۲ گل از سد حریف خود بگذرند و گامی بلند به سوی صعود بردارند. در دیگر دیدار امشب بایرن در شب برفی مونیخ، با نتیجه ۳ بر ۲ مغلوب پاریس سن ژرمن شد.

بایرن مونیخ روبرت لواندوفسکی و سرژ گرنابری دو گلزن خود را به ترتیب به دلایل مصدومیت و ابتلا به کرونا در اختیار نداشت.

تیم فرانسوی در دقیقه ۳ به گل رسید و نفوذ نیمار به قلب دفاع بایرن باعث شد تا کیلیان ام‌باپه صاحب توپ شود و با ضربه‌ای محکم دروازه مانوئل نویر را باز کند. هر چند بایرن در ادامه چند بار تا آستانه گل زدن پیش رفت که درخشش کیلور ناواس درون دروازه تیم هانسی فلیک را ناکام گذاشت.

پاری سن ژرمن در دقیقه ۲۸ به گل دوم رسید. این بار مارکینیوش مدافع برزیلی توانست دروازه حریف را باز کند و بلافاصله به دلیل مصدومیت از زمین بازی بیرون رفت تا آندر هررا هافبک اسپانیایی به جای او به زمین بازی بیاید.

بایرن در دقیقه ۳۷ با گل اریک چوپوموتینگ مهاجم کامرونی به گل اول رسید تا نیمه اول با برتری ۲ بر یک پاریس خاتمه یابد.

در نیمه دوم ابتدا توماس مولر توانست گل تساوی بخش را برای بایرن به ثمر برساند، ولی این پایان کار نبود و کیلیان ام باپه بار دیگر در نقش گلزن ظاهر شد و دروازه بایرن مونیخ را برای بار سوم باز کرد تا این دیدار با برتری ۳ بر ۲ پاری سن ژرمن خاتمه یابد.

بازی‌های دور برگشت این مرحله هفته آینده برگزار می‌شود تا چهره چهار تیم مرحله نیمه نهایی مشخص شود.

ویدئو گل‌های دیدار بایرن مونیخ و پاریس سن ژرمن

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->