بررسی قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) | تویوتا کرولا هیبرید چند؟ بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) | رشد چشمگیر قیمت پراید تحویل ۳۰ روزه خودرو صحت دارد؟ بررسی پرطرفدارترین موبایل‌ها در مشهد (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) تعداد سهامداران فعال در بازار سرمایه به ۱۸۳ هزار کد رسید صعود آرام نرخ سود بین‌بانکی به آستانه ۲۴ درصد (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) مکانیسم ماشه بر صادرات نفت ایران چه تاثیری دارد؟ هشدار بانک مرکزی: فعالیت بانکی و صرافی بدون مجوز «جرم» است ساعات کار ادارات تهران از مهر ماه ۱۴۰۴ شناور می‌شود امتیاز دولت به معدن‌کاران | تخفیف «حقوق دولتی معادن» در پی ناترازی انرژی و جنگ تحمیلی ۱۲ روزه +جزئیات بورس منفی، اما متعادل | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) خرید راهبند اتوماتیک؛ مقایسه مدل‌های هیدرولیک و الکترومکانیکی برای پارکینگ‌ها قیمت مسکن کاهش یافت | بازار مسکن در مسیر بازیابی یا رکود عمیق‌تر؟ (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) صنایع پر تقاضا در بورس کدامند؟ (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) دلیل پرواز قیمت مرغ از نظر وزیر جهاد کشاورزی خرید تضمینی گندم در خراسان رضوی از مرز ۳۴۳ هزار تن گذشت (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) ایستگاه متروی حرم حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) افتتاح می‌شود الگوی تکرارشونده کریدور زنگزور علیه اقتصاد ایران | زنگزور ابزاری برای حذف ایران از معادلات اوراسیا قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) | افت قیمت‌ها در بازار طلا و سکه قیمت طلا ابتدای هفته در مشهد چقدر است؟ (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) بورس در گرداب ریزش‌ها | بررسی عوامل سقوط بازار سرمایه (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) زمان واریز فوق‌العاده خاص کارمندان و افزایش حقوق مشخص شد بازار برنج در مسیر آرامش | به تعادل حداکثری بازار تا پایان سال امیدواریم نقش صنایع کوچک در رشد اقتصادی خراسان رضوی قیمت طلا در بازار جهانی امروز (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد افزایش نظارت بر منطقه ثامن و عرضه کالا‌های اساسی در مشهد تا پایان شهریور ۱۴۰۴ قیمت میوه در میادین تره‌بار مشهد چقدر است؟ (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) بهار کسب وکار در خراسان رضوی مدیر بازرسی و نظارت اتاق اصناف خراسان رضوی منصوب شد
سرخط خبرها

طلب فروشندگان سهام عدالت به طور کامل پرداخت شده است

  • کد خبر: ۶۳۶۳۶
  • ۲۲ فروردين ۱۴۰۰ - ۰۰:۰۵
  • ۲
طلب فروشندگان سهام عدالت به طور کامل پرداخت شده است
مدیرعامل شرکت سپرده‌گذاری مرکزی گفت: بیش از ۱۳ هزار میلیارد تومان سهام عدالت در بازار فروخته شده است. افرادی هستند که سفارش فروش داده‌اند، اما هنوز موفق به فروش سهام عدالت خود نشده‌اند. اما به کسانی که سهام عدالت خود را فروختند یک ریال هم بدهی نداریم.
به گزارش شهرآرانیوز، حسین فهیمی در جمع خبرنگاران با اشاره واریز مرحله دوم سود سهام عدالت اظهار داشت: برای اولین بار توزیع سود از طریق راه حل‌ها و مکانزیم‌های بازار سرمایه پرداخت شد. به این معنا که دیگر براساس هر نفر یک عدد معین به عنوان سود پرداخت نشده است.
 


وی ادامه داد: در این نوبت، براساس میزان دارایی هر فرد در شرکت سود پرداخت شد؛ بنابراین بررسی شد چه تعداد از سهم افراد گروه مستقیم سهام عدالت در ۳۶ شرکت باقیمانده است و درباره شرکت‌های سرمایه گذاری استانی هم این بررسی‌ها انجام شد و طبق میزان سهام به افراد سود تعلق گرفت.
 


مدیرعامل شرکت سپرده‌گذاری مرکزی افزود: در مرحله اول ۵۰ درصد سود متعلق به سهامداران عدالت براساس میزان سهام آن‌ها در هر شرکت قبل از ایام عید پرداخت شد. تصمیم شورای عالی بورس بر این بود که سود به صورت خرد پرداخت نشود و به صورت تجمیع شده در دو مرحله ۵۰ درصدی واریز شود.
 


وی تاکید کرد: هر سهامداری به میزان محاسبه سهام عدالت و سودی که برای وی واریز شده اعتراضی دارد می‌تواند با مرکز تماس شرکت سپرده گذاری مرکزی ۱۵۶۹ تماس بگیرد و شکایت خود را ثبت کند تا مورد بررسی قرار بگیرد. روزانه ۲۰ الی ۲۵ هزار نفر با این مرکز تماس گرفته و طرح مشکل می‌کنند.
 


وی درباره واریز سود ۵۰ درصد باقیمانده گفت: در بازار سرمایه کسی پولی ندارد که از جیب خود سود پرداخت کند و مانند نهاد‌های دولتی نیستیم که اول پول و سود را واریز کرده و بعد از آن به سراغ شرکت‌ها برویم و از آن‌ها سود دریافت کنیم؛ بنابراین برای واریز مرحله دوم سود سهام عدالت منتظر آن هستیم که مابقی آن از سوی شرکت‌ها واریز شود و تجمیع که شد ۵۰ درصد دوم را واریز کنیم.
 


مدیرعامل شرکت سپرده‌گذاری مرکزی در پاسخ به سوالی مبنی بر امکان فروش سهام عدالت برای مردم و خرید یکجای سهام توسط یک صندوق اظهار داشت: تقریبا ارکان این صندوق کامل شده و در مرحله نهایی است.
 


وی در پاسخ به سوال دیگر مبنی بر اینکه تا کنون چه میزان سهام عدالت در بازار فروخته شده است، ادامه داد: از مجموع افرادی که قصد فروش سهام عدالت داشتند تا کنون ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر سهام عدالت خود را به فروش رساندند و بیش از ۱۳ هزار میلیارد تومان وجه دریافت کرده‌اند.
 
 
 
فهیمی گفت: در شرایط مطلوب بازار سهام‌داران عدالت موفق شدند به راحتی سهام خود را در بازار بفروشند و فروش آن‌ها عاملی در ایجاد تعادل بازار شد. به هر حال در مقطعی وضعیت بازار سخت شد و امکان فروش برای هیچ سهامداری فراهم نشد، افرادی سهم خریده‌اند، اما با زیان هم امکان فروش را ندارند و سهامداران عدالت هم مستثنی از آن‌ها نیستند.
 


وی افزود: هر دارنده سهام عدالت می‌تواند سهام خود را به فروش برساند به شرط اینکه خریداری برای آن وجود داشته باشد در شرایط حال حاضر بازار، فروش سهام عدالت توصیه نمی‌شود.
 


فهیمی در پاسخ به سوال دیگر درباره بدهی به افرادی سهام عدالت فروخته اند، اما هنوز وجهی دریافت نکردند، گفت: حتی یک ریال بدهی به فروشندگان سهام عدالت نداریم، افرادی هستند که سفارش فروش داده‌اند، اما هنوز موفق به فروش سهام عدالت خود نشده‌اند. این افراد می‌توانند سفارش فروش خود را پس بگیرند و امکان کنسلی سفارش وجود دارد و تا کنون ۷۰۰ هزار نفر سفارش فروش خود را کنسل کرده‌اند.
 


وی با بیان اینکه در حال حاضر سفارش فروش سهام عدالت دریافت می‌شود، اما خریدار وجود ندارد، تاکید کرد: توجه داشته باشیم که سهام عدالت اساسا برای نفروختن و سرمایه گذاری در بلند مدت است و توصیه به فروش نمی‌کنیم.  
 
 
 
 
منبع: ایلنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
غلامرضا
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۵۲ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۲
0
0
چرا موقعی که سی درصد سهام عدالت نزدیک به 12 ملیون تومان خرید و فروش می‌شود نفروختین امسال ما را سرکار گذاشته گفتید گرانتر بفروشیم اما سی درصد سهام عدالت من 4200چهارملیون دویست حالا میفرمایند بدهکار نیستیم
بدانید کلاه سر مردم نگذاشته آید اما کسانی که حق من مستضعف خورده ازخداوند میخواهم که رسوا شوند تا دستشان برای همه ملت نمایان شود
جهاد
Iran (Islamic Republic of)
۰۴:۱۱ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۹
0
0
سلام الن این خبر درسته یا مثل قبل پوچ منکه فروختم و مبلغی گرفتم و الن هشت ماه بقیش نگرفتم برام واریز میشود مددجو هستم شدن نیاز فروختم اگه راست میگید بدهی ندارید پس چرا برای من تاکنون واریزی نشده
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->