پلیس مشهد راز خیانت خانوادگی را فاش کرد؛ سارق طلاهای ۲۵۰ میلیونی، خواهرزاده مالباخته بود! انهدام باند جعل اسناد در مشهد؛ دسته‌چک‌های بانکی به نام کارتن‌خواب‌ها شوهر متهم به قتل در دادگاه: همسرم خیلی به خانواده‌اش وابسته بود اعترافات هولناک زن خیانتکار که راز قتل شوهرش را برملا کرد درددل‌های مادر سروش ستوده، مربی مشهور بدنسازی که توسط زورگیران به قتل رسید تصادف اتوبوس با کامیون در برزیل با ۱۱ کشته و بیش از ۴۰ مصدوم (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) جزئیات جدید از آتش‌سوزی موکب در مرز مهران: یک نفر جان‌باخت و ۳ تن مصدوم شدند (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) آغاز به کار بیمارستان صحرایی ۳۲ تختخوابی در مرز مهران صدور هشدار سطح نارنجی برای استان‌های خراسان رضوی، خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) هلاکت عامل مهاجم به ایست بازرسی در لرستان شرایط تقسیط حق ۲۷.۵ درصدی تأمین‌اجتماعی از عوارض پروانه ساختمان تا ۳۶ ماه مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی: باوجود ۱۸ هزار نفر کمبود نیرو، کلاس‌ها در اول مهرماه بدون معلم نخواهد بود + فیلم تنش خشکسالی ۴۰ درصدی | کشاورزان قربانی کمبود آب و قطعی برق انگشت ماشه‌ای و گردن پیامکی، عوارض استفاده زیاد از گوشی‌های هوشمند یبوست ناگهانی در سنین بالا را جدی بگیرید توزیع دارو در موکب‌ها ممنوع است وزیر دادگستری: مردم کشور ما در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه پای آرمان‌های نظام و انقلاب ایستادند وقوع حریق در مجتمع تجاری کاسپین انزلی؛ آتش نشانان در تلاش هستند آتش‌سوزی در مجتمع تجاری کاسپین منطقه آزاد انزلی (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم کشف حدود ۴ هزار تن کالای احتکاری در سراسر کشور کاهش چشمگیر نرخ بلیت پروازهای اربعین در روزهای کم‌تقاضا جزئیات بیشتر از افزایش سن و سابقه بازنشستگی تأمین اجتماعی با دلالان و مدعیان نفوذ برخورد می‌کند کشف یک کارگاه تولید و توزیع قرص‌های غیرمجاز در البرز استرداد کلاهبردار ۱۱ هزار میلیارد ریالی به کشور | به دام انداختن ۱۶ مهره اصلی از پازل تبهکاری جهانی جمع‌آوری شربت «سگانوز» از بازار سارقان حرفه‌ای اربعین شناسایی و ممنوع‌الخروج شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۸ مرداد ۱۴۰۴) | افزایش دما از روز دوشنبه اخاذی و اغفال دختران توسط یک شیطان‌صفت به بهانه فروش سوالات کنکور !
سرخط خبرها

سقوط آیین‌نامه‌های کرونایی

  • کد خبر: ۶۳۷۸۶
  • ۲۳ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۲:۲۲
سقوط آیین‌نامه‌های کرونایی
اینکه برخی مسافران «رضایت کامل» داشتند تا سوار هواپیمایی شوند که آیین‌نامه‌های کرونایی در آن رعایت نمی‌شود از طنز‌های این روز‌های کرونایی است. وقتی با «رضایت کامل» افراد می‌شود آیین‌نامه‌های کرونایی را دور زد، به نظر می‌رسد از هم اکنون باید منتظر پیک پنجم و ششم و ... کرونایی هم باشیم.
ارژنگ حاتمی | شهرآرانیوز - در ویدیوی یک دقیقه و ۵ ثانیه‌ای، خانمی از داخل هواپیما فیلمی گرفته و مدعی است هواپیمای پرواز آبادان- مشهد، بیش از ظرفیت مسافر سوار کرده است و .... در ابتدا محمدحسن ذی‌بخش، سخن‌گوی سازمان هواپیمای کشوری، در پاسخ به این ویدیو گفت: «به این شرکت هوایی اعلام شده تا هرچه سریع‌تر گزارشی از اتفاقات این پرواز به سازمان هواپیمایی کشوری ارائه کند.» در ادامه مدیرعامل ایرلاین مذکور در این‌باره توضیح‌هایی داد و گفت که طبق مصوبات کرونایی ۶۰ درصد ظرفیت یک فروند ایرباس ۳۲۰ (کمی بیش از ۸۰ نفر) بلیت فروخته شده است.
 
در ادامه برای این هواپیما مشکل فنی ایجاد شد و ناچار شده‌اند یک فروند هواپیمای RJ را به این موضوع اختصاص دهند. این هواپیما ظرفیتش کمتر بود و طبق مصوبات کرونایی تنها ۷۰ مسافر می‌توانستند در آن سوار شوند و خب ادامه داستان مشخص است، باز هم مردم مقصر هستند.
 
این مدیر ایرلاین در ادامه می‌گوید: «به مسافران مازاد پیشنهاد دادیم بلیت خود را لغو کنند و وجه بلیت را پس بگیرند که تعدادی از مسافران به این کار رضایت دادند، اما متأسفانه مابقی مسافرانی که بلیت خریداری کرده بودند، حاضر به لغو بلیت خود نشدند و اصرار داشتند که سوار هواپیما شوند.»
 
البته به نظر می‌رسد کلمه «متأسفانه» را باید درباره سازمان هوایی کشور استفاده کرد که برای هواپیمایی که دچار نقص فنی است بلیت می‌فروشد یا هواپیمایش بعد از فروش بلیت دچار نقص می‌شود! این مدیر ایرلاین با پذیرش اینکه در این پرواز بیشتر از ۶۰ درصد مسافر سوار شده است، گفت: «اما اینکه بیش از ظرفیت هواپیما، بلیت به فروش رفته، کذب است. اصلا امکان آن وجود ندارد که مسافری بیش از ظرفیت هواپیما سوار شود.»

در ادامه سخن‌گوی سازمان هواپیمایی گفته است: «از آنجایی که مبدأ این پرواز از خوزستان بوده است همه مسافران تست منفی کرونا داشتند، با این حال رعایت نکردن فاصله‌گذاری اجتماعی در این پرواز با تذکر جدی رو به رو خواهد شد.» و شرکت هواپیمایی نیز در اطلاعیه‌ای از مشکل فنی هواپیما گفت و اینکه مجبور شده‌اند مسافران را سوار هواپیمای دیگری کنند که ظرفیت پایین‌تری دارد.
 
از نکات جالب این اطلاعیه آنجاست که نوشته است: «به مسافران مازاد پیشنهاد دادیم بلیت خود را لغو کنند و وجه بلیت را پس بگیرند که تعدادی از مسافران به این کار رضایت دادند، اما بقیه مسافرانی که بلیت خریداری کرده بودند، حاضر به لغو بلیت خود نشدند و اصرار داشتند که سوار هواپیما شوند. به آن‌ها هم توضیح داده شد که اگر این تعداد سوار هواپیما شوند ظرفیت پرواز از قانون ۶۰ درصد، بالاتر می‌رود، اما آن‌ها رضایت کامل داشتند.»
اینکه برخی مسافران «رضایت کامل» داشتند تا سوار هواپیمایی شوند که آیین‌نامه‌های کرونایی در آن رعایت نمی‌شود از طنز‌های این روز‌های کرونایی است. وقتی با «رضایت کامل» افراد می‌شود آیین‌نامه‌های کرونایی را دور زد، به نظر می‌رسد از هم اکنون باید منتظر پیک پنجم و ششم و ... کرونایی هم باشیم.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->