آخرین وضعیت بازار سکه و طلا | رشد اونس جهانی و اثر آن بر بازار داخل پرداخت کالابرگ به خردادماه ۱۴۰۴ می‌رسد؟ ویدئو| رئیس برنامه و بودجه: مطالبات گندم‌کاران تا ۱۰ روز دیگر پرداخت می‌شود ارزش بازار سرمایه در پایان اردیبهشت ۱۴۰۴ از ۱۳.۶ هزار همت عبور کرد انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث همچنان معطل سازمان امور مالیاتی شرط سنی برای دریافت پروانه کسب حذف شد رشد دو برابری اعتبارات استانی و ملی بودجه خراسان رضوی در سال ۱۴۰۴ سکه ۲ میلیون تومان گران شد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) واکنش سازمان بورس به معاملات مشکوک و دارندگان اطلاعات نهانی سهام خودروسازان امتیاز ویژه واردات کشنده برای رانندگان کامیون+ جزئیات بخشنامه نکات بهداشتی ذبح دام در عیدقربان | گوشت تازه نباید بلافاصله پس از ذبح دام مصرف شود ویدئو| خبر خوش رئیس سازمان برنامه و بودجه برای بازنشستگان کشوری عملکرد مدیران صندوق‌های اهرمی زیر ذره بین سازمان بورس تدوین طرح دوفوریتی توسط نمایندگان مجلس برای حل مشکلات کامیون‌داران نصب برچسب بدمصرفی سردر واحدهای تجاری و بانک‌ها جزئیاتی از افزایش قطعی قیمت نان قیمت طلای جهانی امروز (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) افزایش یافت قیمت خودرو در بازار امروز (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) | یک خودرو ۹۰ میلیون تومان گران شد + جدول مزایای کارمندان بر اساس عملکردشان پرداخت می‌شود | ۳ دستگاه مشمول مشخص شد پرواز‌های فرودگاه امام (ره) امروز (چهارشنبه، ۱۴ خرداد ۱۴۰۴) ۵ ساعت توقف خواهند داشت ارزش معاملات صندوق‌های طلا در بازار سرمایه به ۱.۹ همت رسید ویدئو| توضیحات سخنگوی دولت درباره تاخیر در پرداخت کالابرگ (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) عرضه خودرو در بورس کالا تنها راه حل برای رفع چالش قیمت گذاری خودرو مهم‌ترین اخبار بورسی کدال امروز (سه‌شنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۴) فروش مکمل سوخت در جایگاه‌ها ممنوع شد (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) | بازار خودرو در مسیر جهش قرار گرفت؟ بررسی قیمت آیفون‌های پرفروش در مشهد (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) قیمت کارخانه محصولات مدیران خودرو ویژه خرداد ۱۴۰۴ اعلام شد میادین تره‌بار مشهد، فردا (چهارشنبه، ۱۴ خرداد ۱۴۰۴) تعطیل است
سرخط خبرها

پیش بینی بورس فردا یکشنبه ۲۹ فروردین

  • کد خبر: ۶۴۳۹۰
  • ۲۸ فروردين ۱۴۰۰ - ۲۳:۵۲
پیش بینی بورس فردا یکشنبه ۲۹ فروردین
بازار سهام درگیر صف‌های فروش گسترده شده و خارج شدن از این شرایط نیازمند فاکتورهای مثبت تاثیرگذار و حمایت‌های گسترده و عمیق‌تر است. اما آیا از بازار حمایت می‌شود؟

به گزارش شهرآرانیوز، بازار سهام در جریان معاملات امروز، با افت شاخص همراه بود و تعداد نمادهای منفی، افزایش پیدا کرد. بر خلاف برخی از پیش‌بینی‌ها که معتقد بودند حمایت‌های هفته گذشته تا حدودی در جریان این هفته ادامه دارد، بازار امروز (شنبه) روند نزولی ۹ هزار واحدی را به همراه داشت.

 

مریم محبی، کارشناس بازار سرمایه به وجود هیجان در بازار اشاره کرد و گفت: فعلا بازار دچار هیجان شده است و به بازار اجازه فعالیت نمی‌دهند. اگر بازار بر اساس عرضه و تقاضا فعالیت خود را ادامه دهد و دخالت‌ها و درگیری‌ها بر سر بازار سهام کاهش یابد، روند متعادل به بازار برمی‌گردد.

 

این کارشناس بازار سرمایه از اعمال سیاست‌های مختلف در بازار گفت و توضیح داد: فاکتورهای سیاسی زیادی همچون درگیری‌های ارکان دولتی و غیردولتی تاثیرگذار در بورس و سیاست‌های کلی دولت، بازار را تحت تاثیر قرار داده است.

 

او با بیان اینکه دو عامل مهم موجب آسیب دیدن بازار شدند تصریح کرد: یکی از عوامل مهم تاثیرگذار درگیری‌های دولت است که بازار را با یک هیجانی همراه کرده است. یکی دیگر از عوامل آن است که اجازه فعالیت درست به بازار بر پایه عرضه و تقاضا نمی‌دهند. اگر به بازار فرصت بدهند بر اساس نیاز و پایه اساسی خودش فعالیت کند، رفته رفته روند بهتری را پیدا می‌کند.

 

مریم محبی درباره صحبت‌ها و تصمیم‌های حمایتی از بازار گفت: بارها از راه‌های مختلف اعلام شده است که قصد کمک به بازار را دارند و با برخی از سیاست‌ها به دنبال بهبود شرایط بازار هستند، اما اعمال آن‌ها تاثیرات زیادی در روند معاملات بازار ندارد و دوباره روند نزولی شاخص برمی‌گردد.

 

او ادامه داد: چندین بار حرف از حمایت زده شده اما عملی نمی‌شود. تمام این عوامل در کنار روند نزولی طولانی مدت بورس، موجب از بین رفتن اعتماد سهامداران شده است. عدم اعتماد سهامداران به بازار، یکی از مشکلات مهم بازار به شمار می‌رود.

 

محبی در پایان گفت: با توجه به فاکتورهای موجود و فعالیت‌هایی که در بازار دیده می‌شود، بازار فردا هم نزولی است.

 

تعداد زیادی از کارشناسان عدم اعتماد سهامداران به بازار را یکی از عوامل اصلی روند نزولی بازار می‌دانند و معتقدند بدون حمایت دولت و ارکان تاثیرگذار و بدون گذر زمان این اعتماد در بازار شکل نمی‌گیرد.

 

منبع: تجارت نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->