نرخ احیای قلبی ۷۰ درصد در اورژانس حرم مطهر رضوی، رکوردی جهانی در دارالشفاء امام مهربانی‌ها مراسم استقبال از مدال‌آوران مشهدی مسابقات جهانی دانش‌آموزی زیست‌شناسی و هوش مصنوعی برگزار شد + ویدئو محل برگزاری فشن‌شوی قانون‌شکن پلمب شد (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی برای ۵ استان در پی پیش‌بینی رگبار باران و رعد و برق (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) دانش‌آموزان خراسان رضوی متقاضی تحصیل در هنرستان‌ چرا جنگل‌های ارسباران تا کنون ثبت جهانی نشده‌اند؟ مدیرکل آموزش‌وپرورش خراسان رضوی: فقط از تیم‌های رسمی المپیادی حمایت و پشتیبانی مالی می‌شود + فیلم نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد اعلام شد روش‌های مقابله با اضطراب جدایی کلاس اولی‌ها اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی، امروز (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) ۱۱ درصد از زنان سرپرست‌خانوار به بیماری‌های مزمن مبتلا هستند | اجرای طرح غربالگری سلامت برای بانوان سرپرست‌خانوار خراسان رضوی آیا سالاد جایگزین شام می‌شود؟ توزیع بیش از ۸ هزار بسته ورزشی مدارس در آغاز سال تحصیلی جدید در خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی امروز (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | بارش پراکنده و وزش باد با احتمال رعدوبرق در برخی مناطق کشور صدور بیش از ۵ میلیون کارت هوشمند ملی در خراسان رضوی | چرا کارت‌های ملی با تأخیر به دست مردم می‌رسد؟ بحران کمبود پرستار و افت کیفیت مراقبت در آینده نزدیک | دستورالعمل تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری از اساس مشکل دارد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | احتمال وقوع رگبار و رعدوبرق در برخی نقاط سه رکن اصلی پیشگیری از «آلزایمر» کدام‌اند؟ چه کسانی مشمول عفو معیاری می‌شوند؟ متهم به قتل همسر در بازسازی صحنه جنایت: همسرم مقصر بود! حریق کشتی حامل پناهندگان سودانی ۵۰ کشته بر جای گذاشت تمدید مهلت دفاع از پایان‌نامه و رساله دانشجویی تا پایان مهر ۱۴۰۴ نیاز حدود ۹۰۰ هزار دانش‌آموز به کتاب‌های بریل | ۲۲ هزار جلد تأمین شده است گلایه شهروندان مشهد از فضای غیراستاندارد و چالش‌های نقل مکان پایگاه‌های بهداشت | کوچ اجباری بهداشت! دادستان کل کشور: هوش مصنوعی در راستای حاکمیت قانون استفاده شود بازنشستگان نگران نباشند؛ حقوق و مزایای بازنشستگان با ادغام صندوق‌ها تغییر نمی‌کند نقدی بر رویکرد تقلیل‌گرایانه به آموزش‌و‌پرورش کاهش ناترازی صندوق‌های بازنشستگی، یکی از محور‌های اصلی برنامه هفتم توسعه است
سرخط خبرها

فاز اول واکسیناسیون هفته اول اردیبهشت تمام می‌شود

  • کد خبر: ۶۴۴۸۵
  • ۲۹ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۹:۱۸
فاز اول واکسیناسیون هفته اول اردیبهشت تمام می‌شود
سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا بیان کرد: براساس پیش‌بینی‌های انجام شده هفته اول اردیبهشت فاز اول واکسیناسیون شامل کادر بهداشت و درمان انجام می‌شود و با توزیعی که انجام شد امیدواریم بتوانیم همه اعضای کادر بهداشت و درمان حتی در بخش خصوصی به پایان برسد.
به گزارش شهرآرانیوز، علیرضا رئیسی سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا در اجلاس مجازی روسای دانشگاه‌های علوم‌پزشکی سراسر کشور، با اشاره به اینکه وضعیت فعلی کشور و افزایش شیوع کرونا بیان کرد: در اوج پیک سوم ٢٣ هزار تخت اشغال‌شده داشتیم، اما اکنون هنوز به پیک نرسیده‌ایم و بیش از ۴٠ هزار تخت اشغال‌شده داریم و شاید به ۶۰ هزار تخت هم برسد.

او ادامه داد: در مورد واکسیناسیون با توجه به اینکه فاز اول کار در حال انجام است حدود ٧٠٠ هزار واکسن از سبد کوواکس دست ما رسیده است؛ علاوه بر آن ۴٠٠ هزار دوز واکسن هم از چین دریافت کردیم و خوشبختانه می‌توانیم با این شرایط فاز اول واکسیناسیون را به پایان ببریم.

فاز اول واکسیناسیون هفته اول اردیبهشت تمام می‌شود
سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا بیان کرد: براساس پیش‌بینی‌های انجام شده هفته اول اردیبهشت فاز اول واکسیناسیون شامل کادر بهداشت و درمان انجام می‌شود و با توزیعی که انجام شد امیدواریم بتوانیم همه اعضای کادر بهداشت و درمان حتی در بخش خصوصی به پایان برسد.

رئیسی گفت: با توجه به خبر‌های خوبی که در راه است از نیمه دوم اردیبهشت فاز دوم را آغاز می‌کنیم که شامل افراد سالمند می‌شود و گروه سنی میان ۶۵ تا ٨٠ سال را شامل می‌شود. همچنین افراد دارای بیماری‌های زمینه‌ای بالای ١٨ سال را هم شامل می‌شود که البته برای آن حدود ١٢ میلیون دوز واکسن نیاز داریم.

همه گروه‌های هدف تا پایان ١۴٠٠ واکسینه می‌شوند
سخنگوی ستاد ملی کرونا تصریح کرد: براساس سند ملی واکسیناسیون تا پایان ١۴٠٠ می‌توانیم همه گروه‌های هدف پیس بینی شده را انجام دهیم.

رییسی درباره واردات واکسن و واکسیناسیون افراد با تور‌های خارج از کشور گفت: امیدواریم تا پایان امسال همه افراد را به طور رایگان واکسینه کنیم، اما بخش خصوصی به دو شرط اول اینکه خودش واکسن وارد کند و پولش را هم خودش بدهد، می‌تواند این کار را انجام دهد البته باید واکسن مورد تایید سازمان غذا و دارو باشد.

واکسن پولی خارج از اولویت نداریم
او درباره انتشار اخباری مبنی بر اینکه زدن واکسن خارج از اولویت پولی می‌شود، گفت: چنین چیزی وجود ندارد و آن را تکذیب می‌کنم، اما اگر شرکتی بخواهد واکسن وارد کند اولا باید مورد تایید غذاودارو و قیمت آن مصوب باشد؛ هرچند که قطعاً متعهد هستیم تا واکسیناسیون حتماً رایگان خواهد بود و اگر کسی در اولویت نیست باید صبور باشند.

او ادامه داد: کشوری مانند چین تاکنون ٩ درصد جمعیت را واکسینه کرده است و این میزان هم براساس اولویت بوده است.

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا تصریح کرد: گام پنجم طرح شهید سلیمانی فعال شده است و کار را مصمم پیش می‌بریم. همچنین می‌توانیم به زودی درمان سرپایی را توسعه دهیم که می‌تواند به کاهش بیمار کمک کند.

رئیسی گفت: تمام امکانت را در برابر موج جدید کرونا فعال خواهیم کرد و انجام واکسیناسیون یک میلیون دوز واکسن را طی یک هفته انجام می‌دهیم.

ادارات در صورت امکان باید تعطیل کنند

او درباره اجرای طرح محدودیت هوشمند اظهار کرد: مشاغل رده دو، سه و چهار باید تعطیل باشند و اگر نقصی وجود دارد بابد آن را رفع کرد. در مورد فعالیت کارکنان اداری حرف و حدیث وجود دارد و اداراتی که می‌توانند باید تعطیل کنند.

رئیسی با اشاره به اینکه واکسیناسیون را با تاخیر انجام دادیم، اما از تیر که تولید واکسن داریم کمبود واکسن نخواهیم داشت، تاکید کرد: از کشور‌های دیگر عقب نخواهیم ماند؛ همچنین خبرنگاران در اولویت سوم قرار می‌گیرند.
 
 
منبع:باشگاه خبرنگاران جوان
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->