چطور مصرف شکر را کاهش دهیم؟ شرایط سلامت سالاد‌های فروشگاهی اعلام شد افزایش تعرفه پرستاران کلید خورد برگزاری جشن ویژه نوآموزان پیش دبستانی در نیمه اول مهر ۱۴۰۴ برگزاری جشن شکوفه‌ها، دوشنبه (۳۱ شهریور ۱۴۰۴) در سراسر کشور میوه خوشمزه پاییزی که درمان چند بیماری است یک متخصص تغذیه هشدار داد: دمنوش‌های لاغری می‌توانند از دارو‌های شیمیایی خطرناک‌تر باشند سخنگوی آموزش و پرورش: هیچ کلاس بی‌معلمی نداریم | آیا ساعات آغاز مدارس در سال ۱۴۰۴ تغییر می‌کند؟ پیوند قلب با موفقیت در دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شد (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) ایرانی‌ها، امروز بلند قدتر از ۱۰۰ سال قبل | قاتل قد کودکان را بشناسید کافه کاریز در بوستان نهج‌البلاغه تهران برای همیشه تعطیل می‌شود + فیلم جزئیات جدید از پرداخت معوقات حقوق فروردین ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی و مستمری بگیران دستگیری زن جوان سارق و دو فرزند ۶ و ۱۰ ساله‌اش به جرم سرقت انتقام با سلاح سرد و آتش | ماجرای قتل فجیع جوان ۱۹ ساله به دست سه جوان دیگر در سبزوار صدور حکم برای شکارچی کودکان در تهران | دست‌درازی مرد شیطان‌صفت به ۳۰ کودک بی‌گناه درگیری مسلحانه در معدن طلای سقز با یک کشته و ۳ زخمی (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) چگونه کودک را برای رفتن به مدرسه مشتاق کنیم؟ رونمایی از نخستین ربات وکیل ایران نایب‌رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس: کاهش موالید ناشی از کاهش جمعیت زنان دارای سن باروری است آزمون استخدامی وزارت بهداشت ۲۷ شهریورماه | استخدام ۲۷۰۰۰ نفر الزام سیاست‌گذاری دقیق برای کاشت یک میلیارد درخت آشنایی با انواع خرما، خواص، شیوه نگهداری و نکات مرتبط با خرید | جادوی سلامتی در نخلستان راه‌های افزایش «زباله‌نریزی» در شهر محکومیت ۱۸ میلیاردی قاچاقچیان سوخت در خراسان رضوی (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) تأکید وزیر آموزش و پرورش بر بازنگری محتواهای درسی ۳۳ هزار و ۵۴۳ کلاس درس خراسان رضوی استانداردسازی شده است کشف ۶۵ هزار لیتر سوخت قاچاق در دریای عمان کشف ۸۳ گوشی مسروقه در مشهد | باند قاچاق به افغانستان متلاشی شد (۲۴ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

غرق شدن کارگر معدن طلا در استخر اسید در بردسکن

  • کد خبر: ۶۴۷۵۷
  • ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۰:۳۰
غرق شدن کارگر معدن طلا در استخر اسید در بردسکن
یک کارگر معدن طلای بردسکن در استخر ذخیره ماده شیمیایی اسید سیانید غرق شد.
به گزارش شهرآرانیوز؛ یک کارگر معدن طلای بردسکن در استخر ذخیره ماده شیمیایی اسید سیانید غرق شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، رئیس اداره آتش‌نشانی و خدمات ایمنی بردسکن گفت: این جوان ۳۴ساله که ازکارگران معدن طلای بیجورد شهرستان بردسکن بود به دلایل نامعلومی در استخر ذخیره ماده شیمیایی اسید سیانید سقوط کرده بود.
مجتبی صادقی با اشاره به اینکه استخر آغشته به ماده شیمیایی اسید سیانید بوده و به هیچ عنوان امکان ورود به داخل آب از سوی تیم عملیاتی آتش‌نشانی وجود نداشته، بیان کرد: با پیشنهاد ارائه شده به مسئولان معدن و پلیس، با استفاده از ماشین‌آلات سنگین معدن قسمتی از دیواره استخر تخریب و آب‌های آن به استخر پایین دست هدایت شد.

به گفته رئیس اداره آتش‌نشانی و خدمات ایمنی بردسکن، آتش‌نشانان پس از ۵ساعت تلاش توانستند جسد کارگر را بیرون بکشند.
صادقی ادامه داد: هنوز دلایل غرق شدن این کارگر معدن مشخص نیست. کارشناسان پزشک قانونی و پلیس دایره آگاهی فرماندهی انتظامی این شهرستان تحقیقاتشان را آغاز کرده‌اند.
این مسئول آتش‌نشانی، نداشتن تابلو‌های هشداردهنده ماده شیمیایی، نداشتن پمپ قوی تخلیه آب و حلقه‌های نجات و نبود نگهبان در اطراف این استخر را از مشکلات این معدن اعلام کرد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->