انفجار در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران (۱۰ مهر ۱۴۰۴) انحراف یک دستگاه مینی‌بوس در آبادان، ۲۴ مصدوم بر جای گذاشت با خوردن این سبزیجات، وزنتان را به طور سالم کاهش دهید نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی: ما پول‌های کشور را صرف ناکارآمدی خودمان می‌کنیم احتمال تلف شدن فک‌های خزری به علت ویروس | به لاشه‌ها دست نزنید مراقبت ساده می‌تواند از کم‌شنوایی کودکان پیشگیری کند خوراکی‌های سالمی که باعث سنگ کلیه می‌شوند! باند کلاهبرداری خودرو با ۲۰ شاکی منهدم شد (۱۰ مهر ۱۴۰۴) | کلاهبرداری ۵۰۰ میلیارد ریالی با وعده فروش ماشین کمبود ۳ هزار و ۲۰۰ محیط‌بان در کشور جزئیات جدید از علت مرگ نوجوان ۱۴ ساله در مدرسه | دانش‌آموز صبح روز حادثه تنبیه شده بود ۲ توله خرس بر اثر برخورد با قطار در مرودشت تلف شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۰ مهر ۱۴۰۴) | کاهش دما به ۵ درجه در مناطق سردسیر وزیر میراث فرهنگی: تکمیل ۲۷۰۰ پروژه گردشگری در کشور منتظر سرمایه‌گذاری است همه خوراکی‌های بوفه مدارس موردتأیید دانشگاه علوم پزشکی هستند ۸ توصیه کلیدی برای ارتقای سلامت جسم و روان سالمندان نتایج انتخاب رشته کارشناسی ناپیوسته بر اساس سوابق تحصیلی دانشگاه آزاد اعلام شد + مهلت ثبت‌نام حکمت کارت مهرماه ۱۴۰۴ بازنشستگان لشکری شارژ شد مهلت ثبت نام آزمون وکالت مرکز وکلا تمدید شد + جزئیات (۱۰ مهر ۱۴۰۴) آتش‌نشانی مشهد نهادی پیشرو و فعال است | دستگاه قضایی از نظرات کارشناسی آتش‌نشانی، برای جلوگیری از بروز خطر بهره می‌برد توصیه‌های طب سنتی برای پیشگیری از سرماخوردگی و آنفلوانزا در پاییز چرا گاهی شکم باد می‌کند؟ | نفخ شکم، نشانه‌ بیماری یا تغذیه نادرست؟ چرا استرس و اضطراب وزن ما را افزایش می‌دهد؟ اطلاعیه جدید تأمین‌اجتماعی برای مستمری‌بگیران و بازنشستگان (۱۰ مهرماه ۱۴۰۴) «سیگار» شایع‌ترین عامل بیماری‌های ریوی و سرطان ریه اجرای طرح‌های ملی موفق مدیریت مصرف آب در مشهد | انتقال پساب به غرب شهر راه نجات دشت مشهد مشکلات بیمه تکمیلی و درمان بازنشستگان تأمین اجتماعی همچنان از اصلی‌ترین دغدغه‌هاست هر نخبه، یک سنگر در دفاع از ایران «پرواز  اندیشه ها» به  جای «فرار مغزها» چالش های جذب استعدادهای برتر در  دستگاه های اجرایی | شایسته‌سالاری با توان نخبگان
سرخط خبرها

رونمایی از نخستین اسپری ضدکرونای ایرانی

  • کد خبر: ۶۵۷۰۲
  • ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۸:۰۹
رونمایی از نخستین اسپری ضدکرونای ایرانی
اولین اسپری ضدکرونای ایرانی با حضور «علی‌اکبر ولایتی» رئیس بیمارستان مسیح دانشوری امروز (پنجشنبه) در محل این بیمارستان رونمایی شد.
به گزارش شهرآرانیوز، در این مراسم علیرضا زالی رئیس ستاد ملی مقابله با کرونای تهران و پیمان صالحی معاون نوآوری و تجاری‌سازی فناری ریاست جمهوری نیز حضور داشتند.

رئیس بیمارستان مسیح دانشوری در ابتدای این مراسم با قدرانی از تمامی مدافعان سلامت و از جمله تلاش‌های دلسوزانه همکاران این مرکز، به اهتمام و توجه ویژه به حوزه پژوهشی و انجام فعالیت‌های اساسی به منظور پیشبرد علم در جهت رفع نیاز‌های حوزه پزشکی اشاره کرد و گفت: همواره این مهم به عنوان دغدغه جدی اساتید و متخصصان بیمارستان مسیح دانشوری بوده است و مسئله امروز کشور انفجار فاجعه‌آمیز ویروس منحوس کروناست که باید برای از بین بردن و جلوگیری از انتشار آن همت و تلاش کرد.

ولایتی با تاکید بر این که استفاده از ماسک بهترین وسیله برای پیشگیری از ابتلا و انتشار ویروس کروناست، افزود: با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، به زودی شاهد تولید و توزیع اسپری ضد کرونا در کشور که امروز در این مرکز رونمائی گردیده نیز خواهیم بود.

علیرضا زالی نیز با اشاره به قطب ارجاعی بیمارستان مسیح دانشوری از روز‌های ابتدایی شروع کرونا به صورت شبانه روزی گفت: این بیمارستان علاوه بر جایگاه وزین در بخش ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به بیمارانی کرونایی، فعالیت‌های جدی علمی، پژوهشی و تحقیقی را نیز دنبال کرده و جایگاه بیمارستان مسیح دانشوری فراملی و بین‌المللی است که از همان ابتدای شروع کرونا، کادر درمان و پزشکی آن به دنبال پارادایم مقابله با کرونا بوده است که به مرحله عملیاتی رسید.

رئیس ستاد ملی مقابله با کرونای تهران ضمن تاکید بر اینکه همچنان استفاده از ماسک در سطح دنیا بهترین راه جلوگیری از ابتلا به ویروس کروناست، افزود: عملکرد اسپری ضد کرونا که امروز به مرحله رونمایی رسید به گونه‌ای است که پس از آغشته شدن بر روی سطح ماسک یا لباس، ویروس کرونا به صورت اختصاصی شناسائی شده و غیر فعال می‌شود.

وی گفت: تهران در وضعیت وخیمی قرار دارد، اما آمار‌ها حاکی است که از روز اول شروع کرونا تاکنون حدود ۹۳.۷ درصد بیماران مبتلا به کرونا بهبود یافته و این نشان از ثمر بخشی فعالیت‌های شبانه‌روزی تیم پزشکی دارد.

مخترع اسپری ضد کرونا نیز در این مراسم گفت: شواهد نشان می‌دهد بخش عظیمی از انتقال ویروس کرونا از طریق ذرات هوا صورت می‌گیرد که این محصول قابلیت شناسایی ویروس کرونا به صورت اختصاصی را داشته و فورا ویروس را غیر فعال می‌کند.

پیمان صالحی معاون نوآوری و تجاری سازی فناوری ریاست جمهوری نیز در خصوص حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و به طور خاص فلیت‌های فوری و اولویت دار در کشور گفت: از آنجایی که موضوع سلامت در کشور بسیار حائز اهمیت می‌باشد قبل از اینکه کرونا شیوع یابد، نقشه نیاز‌های کشور از جمله خط تولید ماسک، ونتیلاتور، محلول ضد عفونی‌کننده و تولید انواع دارو توسط نخبگان و شرکت‌های دانش‌بنیان طراحی شد.

وی با اشاره به اینکه کشور ما در حال حاضر صادر کننده ماسک و ونتیلاتور به کشور‌های اروپایی است، تصریح کرد: ملاک برای رونمایی و حمایت از این محصول ضد کرونای ایرانی اخذ مجوز از مراجع ذی‌ربط بود که تمامی مجوز‌ها و پروانه تولید از وزارت بهداشت گرفته شده و ما نیز در حوزه تجاری سازی حمایت‌های لازم را انجام خواهیم داد تا این محصول ایرانی به بازار جهانی راه یابد.
 
منبع:ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->