گره ۸۰۰ هزار میلیارد تومانی مناسب سازی مدارس کشور قتل زن جوان به دست همسرش در نور | قاتل اعتراف کرد کشف بیش از ۲ کیلوگرم تریاک از معده قاچاقچیان در خراسان‌شمالی طرح‌های کمیته امداد برای سرمایه‌گذاری در تولید ملی| از آموزش تا ایجاد ۱۳ هزار اشتغال برای مددجویان هیچ پروژه قانونی به نام پتروشیمی میانکاله وجود ندارد کمبود کپسول اکسیژن در حادثه حریق درمانگاه مشیریه تکذیب شد محمد درویش: بزرگترین ناترازی آب کشور در خراسان رضوی است حادثه برای سرویس مدرسه در قم | راننده و ۴ دانش آموز دختر مصدوم شدند داروی بیش فعالی مصرف می‌کنید؟ فشار خونتان را کنترل کنید خلع‌سلاح محیط‌بانان نیاز به پشتوانه مطالعاتی دارد| درگیری‌های مسلحانه در صیانت از محیط‌زیست باید برچیده شود آتش‌سوزی در یکی از هتل‌های کربلا| هیچ زائر ایرانی در آتش‌سوزی هتل شمس کربلا آسیب ندیده است (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) کشف ۴۰ کیلوگرم خاک و سنگ جزیره هرمز از گردشگران نوروز ۱۴۰۴ سقوط یک سنگ، علت فوت کارگر معدن فلورین بجستان | قطعی برق، شاید مقصر حادثه (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) ۹۷۰ نوزاد از خدمات بانک شیر مشهد بهره‌مند شدند (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) واکنش دانشگاه کاشان به حادثه مارمولک در غذای سلف دانشجویی ریزش معدن در بجستان خراسان رضوی یک فوتی و ۲ مصدوم برجای گذاشت (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) افزایش ظرفیت تولید شیر خشک در کشور وضعیت و کم و کیف خدمات سراهای سالمندان در مشهد | تن لرزان سالمندان برای شهریه گران! بهترین رژیم غذایی برای داشتن پیری سالم مرگ غم انگیز ۲ نوجوان ۱۱ و ۱۲ ساله در استخر ذخیره آب در گلبهار (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) | جوی نسبتا پایدار طی امروز و فردا مشهدالرضا (ع) میزبان جشنواره علمی مدارس انرژی اتمی کشور | ورود بدون آزمون به دانشگاه، پاداش آثار برگزیده کشف بیش از ۱۶ تن انواع موادمخدر در خراسان رضوی (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) دستگیری سارق تبر به دست در پارک ملت مشهد سالانه یک میلیون نفر در کشور از رادیو دارو‌ها استفاده می‌کنند چگونه پروبیوتیک بیشتری دریافت کنیم؟ پایان زورگیری‌های وحشتناک مردی با خنجر پوستی بررسی عوامل تصادفات جاده ‎ای | سکوت در برابر ۸۸۰ قربانی جاده ورود سامانه بارشی جدید از فردا (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) چرا باید میوه و سبزیجات فریز شده بخوریم؟ تفاوت علائم حساسیت فصلی با آنفلوانزا چیست؟
سرخط خبرها

نکات مهم قبل و بعد از تزریق واکسن کرونا

  • کد خبر: ۶۶۰۳۴
  • ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۰:۴۵
نکات مهم قبل و بعد از تزریق واکسن کرونا
توصیه می‌شود روز قبل از زدن واکسن از قرص‌هایی نظیر ایبوبروفن استفاده نشود و چنانچه افراد با درد مواجه شدند، باید از ناپروکسین استفاده کنند.
به گزارش شهرآرانیوز، مینو محرز در پاسخ به این سوال که قبل از تزریق واکسن کرونا چه نکاتی باید رعایت شود؟ گفت: رعایت نکاتی خاصی قبل ازتزریق واکسن لازم نیست، اما به طور کلی افراد قبل از تزریق نباید تب داشته باشند و به علاوه توصیه می‌شود روز قبل از زدن واکسن از قرص‌هایی نظیر ایبوبروفن استفاده نشود و چنانچه افراد با درد مواجه شدند، باید از ناپروکسین استفاده کنند.

مسئول نظارت بر مطالعات بالینی واکسن کوو ایران که هفته گذشته داوطلب تزریق این واکسن شد، در خصوص علائم خود بعد از این واکسن افزود: از همان موقعی که این واکسن را تزریق کردم بیماران فراوانی را معاینه کردم و فعالیت بسیاری داشتم، اما خوشبختانه اصلا دچار هیچگونه علائمی نشدم چرا که ما این واکسن را پیش از این امتحان کرده بودیم و حتی آن را به روی افراد ۵۱ تا ۷۵ سال نیز تست کردیم و خدا را شکر این واکسن بر روی تمامی گروه‌های سنی با عارضه‌ای همراه نبوده است.

وی پاسخ سوال دیگری مبنی بر اینکه آیا نیاز است، افراد واکسینه شده همچنان پروتکل‌ها را رعایت کنند و ماسک بزنند؟، تاکید کرد: افرادی که واکسن کرونا تزریق کرده اند به ویژه کادر درمان حتما باید همچنان پروتکل‌ها را به صورت جدی رعایت کنند و ماسک بزنند چرا که ما هنوز نمی‌دانیم کدام واکسن‌ها بر روی جهش‌های جدید موثر هستند و برای مثال من دیروز با یکی از اعضای کادر درمان برخورد کردم که با وجود اینکه دو دز واکسن اسپوتنیک تزریق کرده بود بعد از گذشت یک ماه با علائم و تست مثبت دچار این بیماری شده بود و از این رو هر فردی که در کشور واکسن می‌زند چه از کادر درمان و چه سایر اشخاص در اولویت، حتما باید همچنان رعایت پروتکل‌های بهداشتی را جدی بگیرد و بعد از تزریق واکسن هم استفاده از ماسک، شست‌شوی مکرر دست‌ها و فاصله گذاری اجتماعی را رعایت کنند.

عضو کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا در پاسخ به این سوال که آیا ممکن است یک فرد ۳ یا حتی ۴ بار به کرونا مبتلا شود؟، توضیح داد: بله چنین چیزی امکان پذیر است چرا که ابتلا به کرونا موجب ایجاد مصونیت دائم نمی‌شود وهمانگونه که واکسن‌هایی که در حال حاضر برای این بیماری ساخته شده اند، ایمنی دائم نمی‌دهند و حداقل ۶ ماه یکبار باید تجدید شوند، ممکن است برخی افراد در فاصله چند ماه از ابتلا به کرونا مجددا گرفتار آن شوند و حتی موردی داشتیم که در فاصله یک ماه بعد از بهبودی به طور مجدد با علائم و تست مثبت به کووید ۱۹ مبتلا شد و بنابر این ابتلای چند بار به این بیماری امکان پذیر است.
 
منبع: میزان
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->