پرداخت کامل معوقات بیمه تکمیلی کارکنان شهرداری مشهد افزایش ساعات سرویس‌دهی خط ۳ قطار شهری مشهد در روز عرفه (۱۵خرداد ۱۴۰۴) پیام تسلیت رئیس شورای اسلامی شهر مشهد مقدس در پی جان‌باختن پاکبان مشهدی آماده‌باش کامل ناوگان تاکسیرانی مشهد هم‌زمان با سالروز رحلت بنیان‌گذار انقلاب اسلامی، قیام ۱۵خرداد و برگزاری دعای عرفه ۱۴۰۴ بی‌احتیاطی راننده منجر به فوت یک پاکبان مشهدی در پیاده‌رو شد (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) پیام تسلیت شهردار مشهد به مناسبت سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) و گرامیداشت یوم الله ۱۵ خرداد امضای تفاهم نامه تامین مسکن حمایتی ویژه اقشار خاص در مشهد «نهضت آسفالت» در مشهد | تحقق ۴ میلیون مترمربع روکش معابر تا پایان خرداد ۱۴۰۴ پیگیری تأمین منابع مالی در قرارگاه راهبری و تحول در مدیریت منابع شهری مشهد حسامی: از ظرفیت‌های رسانه‌ای برای روشنگری درباره جنایات رژیم صهیونیستی استفاده کنیم سرویس‌دهی ویژه ناوگان اتوبوسرانی مشهد در روز‌های عرفه و عید سعید قربان (۱۵ و ۱۶ خردادماه ۱۴۰۴) محدودیت‌های ترافیکی مراسمات دعای عرفه و نماز عید قربان ۱۴۰۴ در مشهد اعلام شد کدام مراکز معاینه فنی در مشهد، ۱۴ و ۱۵ خرداد ۱۴۰۴ فعال هستند؟ دستگاه حفار خط سه مترو مشهد در نزدیکی ایستگاه امامیه قرار دارد مشهد، پیشتاز توسعه مسیر‌های دوچرخه‌سواری در کشور با ۲۲۰ کیلومتر زیرساخت بازگشت تیم ملی دوومیدانی به کشور در غیاب حاشیه‌سازان وضعیت عارف آقاسی مشخص شد خیابان ثامن‌الائمه (ع) مشهد تعریض می‌شود قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (سه‌شنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۴) ۱۱ پروژه در بوستان جهانشهر مشهد در حال اجراست آماده‌سازی فضای شهر مشهد به‌مناسبت سالگرد رحلت امام‌خمینی(ره)
سرخط خبرها

راه اندازی ۵۰۰ خانه هلال در خراسان رضوی تا پایان سال ۱۴۰۰

  • کد خبر: ۶۶۹۰۲
  • ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۲:۵۰
راه اندازی ۵۰۰ خانه هلال در خراسان رضوی تا پایان سال ۱۴۰۰
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان خراسان رضوی گفت: به مناسبت هفته جهانی هلال احمر ۵۲ خانه هلال در استان تا پایان سال به بهره برداری می‌رسد.

امیررضا وثوقی | شهرآرانیوز؛ مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان خراسان رضوی با اعلام اینکه به مناسبت هفته جهانی هلال احمر ۵۲ خانه هلال در استان تا پایان سال به بهره برداری می‌رسد، در پاسخ به پرسش خبرنگار شهرآرا در این باره گفت: در مجموع تاکنون حدود ۲۷۰ خانه هلال در استان فعال شده است تا سهم ویژه‌ای در کاهش مخاطرات و بلای‌های طبیعی ایفا کند. مجتبی احمدی در نشست خبری هفته جهانی هلال احمر با بیان اینکه در کشور ۵۴۰۰ خانه هلال به بهره برداری رسیده است، افزود: برای تأمین نیاز استان حدود ۵۰۰ خانه هلال برنامه ریزی شده است که در صورت همکاری سایر دستگاه‌ها برای تجهیز این خانه‌ها تا پایان سال ۱۴۰۰ این تعداد تحقق پیدا خواهد کرد.


وی در تشریح فعالیت خانه‌های هلال گفت: در این مراکز خدمات بشر دوستانه، آموزش‌های عمومی و تخصصی و اقدامات مورد نیاز در صورت رخداد بلا‌های طبیعی از طریق دهیاران در بخش‌های مختلف کشور انجام می‌شود تا با استفاده از ظرفیت محلی روستا‌ها و شهرستان‌ها سامان دهی مناسبی در زمینه تجهیزات امدادی در قسمت‌ها مختلف کشور داشته باشیم.


۸۰۳۰ تست پی سی آر در مبادی ورودی گرفته شده است

وی با اشاره به غربالگری در مبادی مرزی استان، به ویژه فرودگاه هاشمی نژاد و مرز دوغارون، گفت: از ابتدای سال تاکنون ۴۸‌هزار ۵۰۰ نفر در این مبادی مرزی مورد غربالگری قرار گرفته اند که در مجموع ۸۰۳۰ مورد آزمایش پی سی آر و ۵۰۰ مورد تست سریع کرونا از این افراد گرفته شده است. در این مدت بیش از ۳۰۰ هزار بسته بهداشتی به مسافران خارج شده از مرز دوغارون اهدا شده است. احمدی با تأکید بر اینکه گزارشی مبنی بر فوت نیرو‌های هلال احمر به دلیل ابتلا به کرونا گزارش نشده است، اظهار کرد: ۶۰۰۰ نفر از نیرو‌های هلال احمر استان در طرح ناظران سلامت که توسط هلال احمر پیگیری شده است، نظارت بر واحد‌های صنفی را در دستورکار خود قرار دادند که در این قالب حدود ۶۴ هزار مکان صنفی مورد بازدید قرار گرفته است.

 

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان با اشاره به اقدامات این سازمان در طرح مواسات افزود: در این طرح حدود یک میلیون و ۸۰۰ هزار ماسک و بیش از ۱۶۰ کپسول و دستگاه اکسیژن ساز به بیمارستان‌های ویژه کرونا در استان اهدا شد. احمدی با اشاره به پرداخت ۵۰۰ میلیاردتومان کمک دولتی برای خرید و نوسازی تجهیزات جمعیت هلال احمر در کشور گفت: در زمینه سهم استان از نوسازی تجهیزات، ۲ فروند بالگرد هلال احمر استان با این بودجه نوسازی و دوباره در اختیار تیم‌های امدادی قرار گرفت.


احمدی درباره تزریق واکسن به نیرو‌های فعال در جمعیت هلال احمر استان افزود: تا به حال نیرو‌های شاغل در داروخانه‌ها و درمانگاه‌های هلال احمر واکسینه شده اند و همچنین اسامی امدادگرانی که در جاده‌ها و دیگربخش‌ها فعالیت می‌کنند جمع آوری شده است تا در اولویت تزریق واکسن قرار بگیرند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->